heheheheehehe :cool:
Printable View
adil olmayan birincilik nerde bide onu açıklayabilirlerse sevinirim daha kimle kalkıcaktı b20 si ab ile bile kalktı daha neyle kalkıcaktı birinci olması için tuhaf şeyler vallahi bravo böyle devam edin ;)
benım kuyruk acım felan yok. dunde fınalı kalktınız helal olsun adam gectı ne var arabasında dıye sordum. sadece beyın var dedıler o garıp geldı.yarıs bu gecmekte gecılmekte var.helekı drag cok komplıke bı spor araban guclu olur lastıgın sarar gecılırsın araban gucsuzdur sarmazsın yol alırsın guclu sararken sen gıdersın gecersın.araban gucludur kaldıramıyosundur gecılırsın vs sonuc olarak 2 grupta 1. 1 grupta 2. olduk bızım ıcın sonuclar gayet ıyı kutlama bıle yaptık dun gece Oytunların Restaurantta :) bı dahakı yarısa aksılıkler son bulursa TB ıle gırıcez daha ıyı olacaktır dıye dusunuyorum okadar
saygılar
adam biliyo yazmış bak yunus ....
1- Gayet iyi bilrim ben hangi aracın nasıl olması gerektiğini yunus hulk tamamen söküktü si da söküktü ikiside bizim kurallarımıza göre yarışa giremezdi hafifletmeden dolayı Hulk bunu düşünerek kantara gitti sabah ve kantar çıktısı aldı çoook merak eden varsa kargo ile yollıyım kaç kilo olduğu görülsün. Ancak genede bizim kurallara göre diskalifiye edilicekti oda gelenleri geri çevirmemek için son gurubu karma birbiri ile alakasız anca hızlı ve ilgi çekicek araçlar ile EYLENCE OLDUĞU PİSTTEEE SÖYLENEREK kaldırdık sonuçlarını bile not almadık eylence amaçlı show kalkışı olduğu için .
2-ince lastik o süratte aracın durmasınada kontrolünede etki eder güvenlik sebebi ile ince lastik kullanımıda yasaktı .
3- Günün en hızlısı değil diyen olmadı hediyede verildi ayrıca ancak en çoook hediyeyi o almadı okadar .
Orda 1.2.3. olarak açıklanmadı anonsuda ben yaptım son gruptaki tüm araçları okuyup podyuma çağırdım ve elde ne varsa verildi haaa ilk 3 e ayrılan ödül 5 kişiye dağıldı minikler döndüğü için az hediye verildi diye bukadar laf sölenecek bi durum yok ....
ulusal yarış kuralları ile yarış yapmadık BİZ DRAG EYLENCE GÜNÜ YAPTIK.
okusaydın örenirdin bunu sormazdın bile
selçuk ulusal olmadığını sana kaçkere söledim msnde dahil olmak üzere ?????
ben nece konuşuyorum ???
Drag kuralı nedir ne değildir emin ol biliyorum öretmek istediğin bi kural varsa öret bilgi kazanalım senin gibi bilenlerden ....
ULUSAL YARIŞ DEĞİLDİR KURALLARDA BUNLARDIR DİYE YAZDIM 50 KEZ ....
yapın selçuk izleriz gelip
O grubun eylence grubu olduğunu orda benimle beraber olan şöförler biliyor bunu özellikle söledim araçların eşit olmadığını oraya kadar gelmişken kendi grupları olmadığı için boş çevirmemek istemediğimizden dolayı kaldırdığımızı ..
Demekki kusura bakmayın evinize dönün desek ozamn daha doğru olurdu ...
orda değildin 50 kere mesaj yazmışsın yunus bilmeden boşuna yazıyorsun akşam akşam ....
Selçuk pistteydi o biliyo mesela bak ...
Adillik yunus 1-2-3 diye kimi açıkladık ???
kime en hızlı en yavaş dedik o grupta ???
bilip bilmeden yorum yapma ....
Bildiklerini konuş bilmediklerini tutup ortada bişi varmış gibi anlatma !!!
Bunları yukarda yazarken hiçmi okumuyosunuz konuyu ????
Aşadakiler organizasyon öncesi yazılanlar
Bu ULUSAL BİR YARIŞ DEĞİL KURALLAR DA AYNI DEĞİL 50 KERE SÖLEDİK Demekki 50 kere daha sölememiz gerekiyomuş almadımı almıyo Yunus galiba ????
Okuyun Aşağıyı 51. kere sölemiş olıyım ....
yaptım kanka zamanında autodromda mıs gıbı org du hemde bıdaha yaparsam cagırcam senı soz :)
Ayrıca eleştirmeyi bilenler Destek olmayı bilmedikleri için bu sektör bu noktada .
Bir işi bilip yapandan çok Bilmeden yazan oldukça bu böle devam eder gider ....
Arkadaşlar hadi eğlenmeyi bilmiyorsunuz , bari insanların tadını kaçırmayın artık.
Bir dahaki sefere Ankarada organızasyon olsun pistte 400 metre :D
geçtim sardım geçildim derdıde olmaz :D
ben sana hıc bır mesajımda bı ıhtamda bulundummu? zaten bulunmama neden olan bı durum yok. ıyı kullandın ıyı adapte oldun gectın bukadar acık ve net.
emeği geçen herkeze teşekkkür ederim ben çok eğlendim katılmasamda
herkez elinden geleni yaptı birbirine yardım etti
geçmekde var geçilmekde var asıl olan eğlenmekdi
kimse çıkıpda eğlenmedim ben diyebilirmi bence hayır..
buğra şu ana kadar yaptığın organizasyonlar içinde sana ayrı teşekkür ediyorum kardeşim
cok konusma sen patlak :D
http://img205.imageshack.us/img205/7765/grnt032qt3.jpg
[QUOTE=STP;406552]cok konusma sen patlak :D [/QUOTE=STP;406552]
Seni attıramadım ya pistten yanarım ben ona yanarım .
:=)
bıde alıntı yapmayı ogrensen :D
yunus herkeze yap bana yapma yazdıklarım belli ben bişi biliyorum diye ortaya çıkmadım aksine sen ööööreteyim diye yazdın ....
şimdi bana cevap yazmak zorundasın !
niye biliyomusun söliyim
ben sana bugune kadar düşman bi adam değilim
ben senin için kötü düşünmedim
ben seni durdukyere kötülemedim ....
Sen naaaptın durduk yere bilmeden etmeden orda ne konuşuldu edildi hiçbir fikrin olmadan attın tuttun yok ölllee yoo böyyle diye ...
yok kural öle yok kural böle diye ....
şimdi yazdığım mesaja cevap ver yada adam gibi özür dile yaptığın benim ve organizasyon sahibi hondam.com için ...
yaptığın hatayı anla benden sonra da kimseye yapma bunu ....
kaç senedir bukadar sinirlenmedim daralmadım herhangibir forumda ....
Yaptığın gereksiz bilgisiz anlamsız ve boş ithamlardan(itham=karalama ,bilmeden konuşma , iftira atma ) dolayı özür dilersen benim için aynı yunus olarak devam et aklımda kalan arkadaş yunus yada zeytinyağı ve boş adam modunda devam et bende selamımın kapsama alanını biliyim bu saatten sonra ....
Ayrıca bilki yazdın okadar soru sordun cevap yazdım sana yazacak cevabın yok haaalen ustu dusunuyorsun yakışmıyo 7 yas tripleri...
Bulun yorumda bulun sonuna kadar haklı olabildiğin konuda bizde destekleyelim seni bu site yorum için var HAKARET YADA İFTİRA ETMEK HELE HELE OLAN YADA SÖLENENLERİ BİLMEDEN UFURUKTEN TEYYARE LAF SOLEMEKLE YAPILAN YORUMLAR İÇİN DEĞİL !!!...
senden 1 kez karşındaki insan gibi düşünmeni empati yapmanı istiyorum ...
eyer halen bu düşüncedeysen ben yaptığım bugune kadar içinde bulunduğum tum işlerin
yaptığım tum hataların
yaptığım tum artıların
yaptığım tüm eksilerin
yaptığın tum organizasyonların
sonuna kadar arkasındayım hepsinide adam gibi konuşur hata ise sölerim değil ise sonuna kadar savunurum bende R yok olmadı olmazda hatamıda bilirim sevabımıda hayatım arabanın hp si ile doğru orantılı değil ama sevdiğim otomobil ve bu işi trde en çok aktif tutan insanlardan biri olmaya çalışıyorum elimden geldiği kafamın yettiği ekibimin muhteşem desteği ile ...
Buyur gel Kahvemi iç yüzümede bukadar İFTİRA atar gibi 5-10 mesajla yazar gibi söyle ...
Telefon numaram 0554 400 8009
Adresim belli yunus ....
Bu mesaja yukardakileri okuyarak zeytinyağı olmayarak yazdıklarının bizi nekadar üzdüğünü düşünerek net bi cevap yazarsın umarım .....
DİPNOT :Adem arabayı kaldıran sensin şimdiye kadar yazdıklarımı oku sende bi yazıver deki bana sen bunu demedin eyer yanlışlsam sen kalktın orda startta sen aracı kullandın geçtin ettin ....
Yada yanlışsam deki sen yazdıklarını sölemedin bunları duymadım ben pistte startta sen bizi toplayıp arabalardan indirip çağırıp sölemedin .....
DEĞERLİ FORUM ÜYELERİ SİZDEN RİCAM BU KONUYA YORUM YAZMAYIN KONUYU BİLMEDİĞİNİZDEN DOLAYI ....
BU KONUYA (boolca yorumda bulunan ) YUNUS K20_TEAM VE ADEMDEN(b20si ı kaldıran yanımda hertürlü sölediğim sözü kulağı ile duyan ) CEVAP BEKLİYORUM SADECE ...
Bu arada Start noktasında Sadece O grupta bulunan Arkadaşlardan bir ricam var yazdıklarımı okusunlar ve lütfen teyit etsin yada desinlerki bu sölenmedi yada bize sölenenin aksine bi durum oldu !!!!
Bu sayede Kimin neyi nekadar bilip bilmediği kimin neyi nasoıl yaptığı kimin nekadar doğru sölediği teyit edilmiş olsun ......
Görüşmek üzere ...