ef186 Nickli Üyeden Alıntı
Olay yada olaylar olmadı ...
konudaki İZMİT KÖRFEZ BELEDİYESİNİN senelerdir her türlü büyük organizasyonda ayakbastı parası tabir edilen ücreti makbuz karşılığı toplamasıdır ..
Bunun hondam.com nede izmit körfezPisti ile uzaktan yakından alakası yoktur .
Ayrıca bu parayı toplamak yasal hakları olduğundan eyer itirazı olan var ise belediyeyi dava edtmesi gerekmektedir ....
Merhaba ;
Bende Startı veren Brifingi veren Sizin son Grup olduğunuzu normalde 2 şer araç olduğunuzdan sizlere grup açılamayacağını söyleyip gelin bunu eylenceye çevirelim Hepinizi bolca kaldırıyım ancak birinci ikinci üçüncü olmasın bu grupta sizler için uygunmu deilse ne tür bişi yapalım diyen adamım :D
Şimdi Herkez son gruba takılmış o grup özellikle belirtiyorum yukarda sözleri o grupta bi araya getirdiğimiz 6 aracın sahipleri ile yüzyüze konuştum .
Ve açıkça belirttim tubo var onlada kalk k20 de var onladakalk hatta tayyarda var onlada kalk eylence amaçlı hepsi ile kaldırırım hepinizi diye ....
ve dediğim gibi yaptım
3 kalkışı alan kazanır mantığı ile yaklaşmadım bazı araçlar 2 bazıları 3 bazıları 5 kere kalktı şhow amaçlı ....
Ardından da şimdi duruma bakıyorum ki sözler almış başını gitmiş ...
Aracı kaldıran arkadaş sensen adem rica ediyorum senden sende bu konuyu açıkla araç sahibi arkadaşına ....
Ayrıca araç sahibi arkadaşa şunuda açıklamanı istiyorum .
özellikle e mail atılarak açıklanan ve her siteye yazdığımız kurallara aykırı bir araçla geldiği için kendisini organizasyona kabul ettiğimiz için hatamı ettik ?
Stepne harici araçtan hiçbirşey sökülemez dedik kural olarak ve bunun haricindekiler diskalifiye edilicektir diye belirttik ....
Buna ramen kapıdan çevirmedik araç piste çıktı yarıştı kendini gösterdi geçtiğini geçti ... sizin grupta 1 ,2 ve 3. belirlememizin sebeplerinden biride budur Adil olayan bir birinciliği kimseye vermek istemememizdir pistte ...
Araç hızlıdır yavaştır önemli değil ama Tavır yanlıştır ve bu tavırla bu camianın içinde birçok organizasyonun anca kapısının dışında olur ....
Laflarım sağda solda sitelere gereksiz ve anlamsız mesaj yazan kim ise onadır.
Sen iletirsen sevinirim ....
Bencede ...