User Tag List

Sayfa 27/30 İlkİlk ... 172526272829 ... SonSon
554 sonuçtan 495 ile 513 arası

Konu: 4 ekim drag day !!!!

Hector - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben adem b 20 si yı kaldıran kısıyım araba suan bana aıt diil ztn hondam com da benım adıma bıseyler yazılmıs sanırım ben de jl 159 turbo vtec varken uye ıdım suan arabamda yok uyelıgım de yok ztn ben yınede ozur dılıyeyım yazan arkadasın yerine emegi gecen herkese tsk. ben eglenmeye geldim eglendimde bana bellı etmedi ama araç sahibi suko sıkıntı yapmış olabılır

mcy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben ortaya söyledim.

Pistte yarısacaksın, forumda tebrik edip susacaksın dogrusu bu
    hondam.com klasiği zaten o! Eğer susmazsan ya konunu yada mesajını siliyorlar. hiçbirşey yokmuş gibi dewam ediyorlar.

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben ortaya söyledim.

Pistte yarısacaksın, forumda tebrik edip susacaksın dogrusu bu
    kımsaenın bırsey deıdgı yok aracın sola kayması yada ustune kırılma durumundan baska kımse haksız sekılde gectın yada gecıldın demedı kımseye. olayı buyuttular gereksız yere... yarası olanlarda gocundu

Grs91
    Misafir
    offf amma uzattınız ya

excalıbur
    Misafir
    hondam com un düzenlemiş olduğu 4 ekim drag day ve eğlence gününe vermiş olduğunuz destekten dolayı tüm arkadaşlara teşekkür ederim..eğrisi ile doğrusu ile güzel bir gün yaşadık.ufak tefek kusurlarımız olduysa affola..

hondam.com istanbul bölge temsilcisi

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mechanıcer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.hondam.com/forum/index.php?topic=41743.0

boylebıı konu var dogrumu ya... gelmedıık ama olaylar olmus
    Olay yada olaylar olmadı ...
    konudaki İZMİT KÖRFEZ BELEDİYESİNİN senelerdir her türlü büyük organizasyonda ayakbastı parası tabir edilen ücreti makbuz karşılığı toplamasıdır ..
    Bunun hondam.com nede izmit körfezPisti ile uzaktan yakından alakası yoktur .
    Ayrıca bu parayı toplamak yasal hakları olduğundan eyer itirazı olan var ise belediyeyi dava edtmesi gerekmektedir ....

Alıntı mantarjl159 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben adem b 20 si yı kaldıran kısıyım araba suan bana aıt diil ztn hondam com da benım adıma bıseyler yazılmıs sanırım ben de jl 159 turbo vtec varken uye ıdım suan arabamda yok uyelıgım de yok ztn ben yınede ozur dılıyeyım yazan arkadasın yerine emegi gecen herkese tsk. ben eglenmeye geldim eglendimde bana bellı etmedi ama araç sahibi suko sıkıntı yapmış olabılır
    Merhaba ;
    Bende Startı veren Brifingi veren Sizin son Grup olduğunuzu normalde 2 şer araç olduğunuzdan sizlere grup açılamayacağını söyleyip gelin bunu eylenceye çevirelim Hepinizi bolca kaldırıyım ancak birinci ikinci üçüncü olmasın bu grupta sizler için uygunmu deilse ne tür bişi yapalım diyen adamım

Şimdi Herkez son gruba takılmış o grup özellikle belirtiyorum yukarda sözleri o grupta bi araya getirdiğimiz 6 aracın sahipleri ile yüzyüze konuştum .
    Ve açıkça belirttim tubo var onlada kalk k20 de var onladakalk hatta tayyarda var onlada kalk eylence amaçlı hepsi ile kaldırırım hepinizi diye ....
    ve dediğim gibi yaptım
    3 kalkışı alan kazanır mantığı ile yaklaşmadım bazı araçlar 2 bazıları 3 bazıları 5 kere kalktı şhow amaçlı ....

Ardından da şimdi duruma bakıyorum ki sözler almış başını gitmiş ...
    Aracı kaldıran arkadaş sensen adem rica ediyorum senden sende bu konuyu açıkla araç sahibi arkadaşına ....

Ayrıca araç sahibi arkadaşa şunuda açıklamanı istiyorum .
    özellikle e mail atılarak açıklanan ve her siteye yazdığımız kurallara aykırı bir araçla geldiği için kendisini organizasyona kabul ettiğimiz için hatamı ettik ?

Stepne harici araçtan hiçbirşey sökülemez dedik kural olarak ve bunun haricindekiler diskalifiye edilicektir diye belirttik ....
    Buna ramen kapıdan çevirmedik araç piste çıktı yarıştı kendini gösterdi geçtiğini geçti ... sizin grupta 1 ,2 ve 3. belirlememizin sebeplerinden biride budur Adil olayan bir birinciliği kimseye vermek istemememizdir pistte ...

Araç hızlıdır yavaştır önemli değil ama Tavır yanlıştır ve bu tavırla bu camianın içinde birçok organizasyonun anca kapısının dışında olur ....

Laflarım sağda solda sitelere gereksiz ve anlamsız mesaj yazan kim ise onadır.
    Sen iletirsen sevinirim ....

Alıntı Grs91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    offf amma uzattınız ya

Bencede ...
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

sulhi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    su kacırdınız
    alıntı buğra bencede huahuaha

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mcy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hondam.com klasiği zaten o! Eğer susmazsan ya konunu yada mesajını siliyorlar. hiçbirşey yokmuş gibi dewam ediyorlar.
    Sanırım yanlıs anladın.

Hondam.com tofaşım.kom degil mevzu...

Hünerini pistte göstereceksin, kendini orda kanıtlayacaksın, tartısıp kavga edip forumun tadını tuzunu kacırmayacaksın anlamında söylemistim.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

team_k20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olay yada olaylar olmadı ...
    konudaki İZMİT KÖRFEZ BELEDİYESİNİN senelerdir her türlü büyük organizasyonda ayakbastı parası tabir edilen ücreti makbuz karşılığı toplamasıdır ..
    Bunun hondam.com nede izmit körfezPisti ile uzaktan yakından alakası yoktur .
    Ayrıca bu parayı toplamak yasal hakları olduğundan eyer itirazı olan var ise belediyeyi dava edtmesi gerekmektedir ....

Merhaba ;
    Bende Startı veren Brifingi veren Sizin son Grup olduğunuzu normalde 2 şer araç olduğunuzdan sizlere grup açılamayacağını söyleyip gelin bunu eylenceye çevirelim Hepinizi bolca kaldırıyım ancak birinci ikinci üçüncü olmasın bu grupta sizler için uygunmu deilse ne tür bişi yapalım diyen adamım

Şimdi Herkez son gruba takılmış o grup özellikle belirtiyorum yukarda sözleri o grupta bi araya getirdiğimiz 6 aracın sahipleri ile yüzyüze konuştum .
    Ve açıkça belirttim tubo var onlada kalk k20 de var onladakalk hatta tayyarda var onlada kalk eylence amaçlı hepsi ile kaldırırım hepinizi diye ....
    ve dediğim gibi yaptım
    3 kalkışı alan kazanır mantığı ile yaklaşmadım bazı araçlar 2 bazıları 3 bazıları 5 kere kalktı şhow amaçlı ....

Ardından da şimdi duruma bakıyorum ki sözler almış başını gitmiş ...
    Aracı kaldıran arkadaş sensen adem rica ediyorum senden sende bu konuyu açıkla araç sahibi arkadaşına ....

özellikle e mail atılarak açıklanan ve her siteye yazdığımız kurallara aykırı bir araçla geldiği için kendisini organizasyona kabul ettiğimiz için hatamı ettik ?

Stepne harici araçtan hiçbirşey sökülemez dedik kural olarak ve bunun haricindekiler diskalifiye edilicektir diye belirttik ....
    Buna ramen kapıdan çevirmedik araç piste çıktı yarıştı kendini gösterdi geçtiğini geçti ... sizin grupta 1 ,2 ve 3. belirlememizin sebeplerinden biride budur Adil olayan bir birinciliği kimseye vermek istemememizdir pistte ...

Araç hızlıdır yavaştır önemli değil ama Tavır yanlıştır ve bu tavırla bu camianın içinde birçok organizasyonun anca kapısının dışında olur ....

Laflarım sağda solda sitelere gereksiz ve anlamsız mesaj yazan kim ise onadır.
    Sen iletirsen sevinirim ....

Bencede ...
    kuralları aykırı bi araç denmiş ??? hulk tamamen söküktü artı si da rolbar vardı drag kurallarında buda vardır eğer araçtan bişey sökülüyosa rolbar yapmak zorundasın bunu sizin daha ii bilmeniz gerek.

ek olarakta arka lastik konusunu bana açıklarmısınız nie ince lastik takılamaz yurt dışında draglarda çoğu araba böyle yarışıyo.. hani org. *** atmak istemiyorum ama inanın böyle şeyler çok saçma günün en hızlısı olan araca ödül verilmemesi şaşırtıcı bunu herkez gördü bence onada ödül verilebilirdi
    鉄の男 (ironman)

[SIGPIC][/SIGPIC]

私は車を買いたいとミラーで迷子に

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkaya ınce lastık takılması yasak deıl yunus takılan stepnelerın 80 km max ıcın uretılmıs durumda olması sadece o tarz stepnelerın takılması yasak 80 km yı pıstte gectıgın ıcın tehlıke arz etmemesı yuzunden. yoksa bızımde stepnelerımız hazırdı ama takamadık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkaya ınce lastık takılması yasak deıl yunus takılan stepnelerın 80 km max ıcın uretılmıs durumda olması sadece o tarz stepnelerın takılması yasak 80 km yı pıstte gectıgın ıcın tehlıke arz etmemesı yuzunden. yoksa bızımde stepnelerımız hazırdı ama takamadık
    ii peki hadi onu geçtik roll bar mevzusuna ne dicekler
    鉄の男 (ironman)

[SIGPIC][/SIGPIC]

私は車を買いたいとミラーで迷子に

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ehehe valla bende aynen ona katılıyorum arkayı bosalttınmı roll bar varsa ıs okeydır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet işte bende ona açıklama bekliyorum yazılmış oraya bide drag kurallarına aykırı diye kurallarıda bizmi öğreticez yani bi o kaldı el atmadık onudamı biz yapalım
    鉄の男 (ironman)

[SIGPIC][/SIGPIC]

私は車を買いたいとミラーで迷子に

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    walla yaparız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dur dur bişey daha yakaladım adillikden bahsedilmiş

b20 atmosferik b20 turbo ile kalkıyo bu nasıl adillik bide o var daha arasam çok şey çıkarda neyse bunada cevap alalım susalım bari sonra adımız çıkmasın
    鉄の男 (ironman)

[SIGPIC][/SIGPIC]

私は車を買いたいとミラーで迷子に

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    b20turbo tek kısı dıye ondan bı alttakı en ust gruba verdıler . yoksa adam kalkamıycaktı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

cümlelerde burda
    鉄の男 (ironman)

[SIGPIC][/SIGPIC]

私は車を買いたいとミラーで迷子に

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bokunu cıkarma b20turbo tek kısı dıye ondan bı alttakı en ust gruba verdıler . yoksa adam kalkamıycaktı
    e adillikmi sence
    鉄の男 (ironman)

[SIGPIC][/SIGPIC]

私は車を買いたいとミラーで迷子に

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bal tutan parmağını yalar arkadaşlar burası türkiye boşuna gerilmeyin yani bırakın kasmayın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)