User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
45 sonuçtan 39 ile 45 arası

Konu: F1 Almanya GP 2014

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hamilton Kendi kendisini bu hale soktu bence. F1 de politik olmak gerekli evet ancak bunu herkes başaramaz. Ben Hamilton'un iyi yönlendirilidiğini düşünmüyorum. Takım içinde ki ilk gerginlikleride kendisi yarattı zaten. Sadece kendi işine baksa zaten yeterli gelecektir. 2007 de Alonso'nun yaşadıklarını kendisi yaşıyor ve Rosberg'de aynı Hamilton gibi davranıyor. Takımın desteğini iyi kullanıyor daha sakin kalıp işine bakıyor. Alonso'da da gördük bazen saçma sapan demeçleri olurdu ama bazı şeyleri kabullendi. Hamilton ise şampiyonluk şansı çok yüksek iken bunu kaçırmak istemiyor haliyle. Bu arada Mercedes aracı inanılmaz hızlı, yani bunu tarif etmek imkansız herhalde. Düzlükte nasıl gidiyor en az 0.5 sn daha hızlı DRS ile. Bir sektörde ve geçişin olabileceği yerlerde böyle bir hız farkı gerçekten çok büyük avantaj. Renault ve Ferrari otursun ağlasın artık. Williamslar da çok hızlıydı. Force india ve Williams mercedes motorunun avantajını iyi kullanmaya başladılar.

Emre İlbi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzun zamandır izlediğim en iyi yarıştı, başa baş, dişe diş, Massa'ya yazık oldu,
    keşke Mercedes bu kadar hızlı olmasaydıda, sezon çok daha renkli olsaydı,
    Alanso, Hamilton, Red bull çekişmeleri çok keyifliydi

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı shkodra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sabotaj düşüncem hakkında ...

Aslında 2 personeli olan hiçbir yönetim bir kişiyi tutmaz her ikisininde başarılı olmasını ister..En fazla takım başarısı için ve daha uyumlu çalışması için uyarır..

Ben yönetimden değil Nico veya Hamilton'un kendi özel ekipleri tarafından diğerine karşı sabotaj yapabileceklerini düşünüyorum.. Bana böyle düşündüren Nico'nun Monaco'da yaptığı taktik oldu ve bundan sonra sıralama turlarında nedense hep Hamiltonun başına teknik problemler gelir oldu ve bunun sonucu Hamilton hep geriden başlamak zorunda kaldı..

Not: Ben Hamiltonun başarısını diğerlerine göre değil Nico'ya göre değerlendirdim.. Hamilton en sondan rakipleri geçmek için uğraşmasına rağmen 3. bitirdiğinde Nico'nun herkese 1 tur bindirmesi lazımdı..Çünkü her ikiside aynı güçte ve özellikte arabalara sahipti..
    Hep teknik problem mi ? yapmayin Allah askina kendinizi hakli cikaricam derken rezil duruma dusurmeyin.
    Avusturya da bariz kendi hatasi ile spin atti sagir sultan biliyor.onceki yarislarda teknik hatalar nerede siralamada belki gozumden kacmistir yazarsaniz bilim bende .

Gene kurallardan haberiniz olmadigini belli ediyorsunuz Nico nun herkese 1 tur bindirmesi gerektigini soyliyerek . Cok gereksiz olurdu cunku Turbo motorlarin sans kutusu oldugu ve limitli motor oldugu donemde cunku ilk sezonlari ( her yarisa ozel motorunuz yok ! tum sezon boyunca bir kac motorunuz var ! rakkami solemicem siz bakin gorun sonra bir daha dusnun niye Nico tam zorlamadi ) motoru zorlamadan gitmek sezonun 2. yarisi icin yapilcak en mantikli adimdir.Motor degistirmek demek +10 sira cezasi demek.

F1 hiz oldugu kadar kafa sporu , kafayi kullanmakta onemli.

Burak son 6 tur telsiz mesaji geldi tempon iyi merak etme Bottas i gecersin diye yada son 7 tur.Yaris bitimine 3 tur yada 2 tur kala DRS noktasina kadar geldi ? yanlis hatirlamiyorsam.Mercedes gibi aracla yeni lastiklerle gecis yapamadi .
    SC girse hadi Bottas i gecti ditelim Bottas a fark atan ayni araca sahip olan Rosberg e karsi nasil gecicek diye emin oluyorsunuz ?

basta belirttim SC girmemesi resmen almanlarin Rosberg e kiyagi ama kesinde gecicek diye birsey yok . Bottas i gecemediyse onu arkasinda goren Rosberg e karsi hic sansi olmazdi.
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki bu yarıştan sonra 'F1 kontak yarışı olmaya başladı' diyebilir miyiz? araçların yapısından mıdır yoksa pilotların agresifliğinden midir bilemiyorum ama 3er 4er aracın girdiği her virajda neredeyse bir kontak olmaya başladı ve de 'investigation' çok zor açılıyor... lastiği koyan geçmeye başladı
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

eleanor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün yarışın tamamını ancak izleyebildim. Hockenheim biraz dar burda dolayısıyla çok temas vardı. temasların diğer sebebide Ferrari ve redbull birbirlerine çok yakındı bu yarışta. Ufak temaslar biraz heyecan katıyor ve şampiyon pilotların agresif sürmeside seyir zevkini arttırıyor bence.

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ferrari ve redbull mercedesin fren değiştirmesine karşı protesto etme kararı almış ama sonra vazgeçmiş

Sebep hamiltonun fren değişip pitten başlamaması değil, problem yaşamayıp birinci olan niconun frenlerinin değiştirilmesine rağmen sıra cezası almaması.not düşeyim onuda
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

guzel olmus
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)