İlk virajda Hamilton'u zorlayamadı... ;)
Ama o SC içerdeyken girilen pit Mersoya pahalıya mal olacak, oluyor. Kimi 3. oldu Rosberg de pite girip çıkınca :D
Printable View
İlk virajda Hamilton'u zorlayamadı... ;)
Ama o SC içerdeyken girilen pit Mersoya pahalıya mal olacak, oluyor. Kimi 3. oldu Rosberg de pite girip çıkınca :D
Tıklayan tıklayana hahahahhaha
Pit-Stop esnasında lastikler değiştirilirken elemanın biri elinde bi cihaz tutuyor lastiklere hava tabancası mı o balata tozları için yoksa ne?
Resim eklerim bi pit-stop gelsinde
Edit: Yerini kesinlikle kaybetmez dedim. Belki zorlar dedim. Levent 0 Burak 1 :D
Şu Force İndia pilotları yarışı katletti resmen. Perez hadi neyse de ya Hulkenberg? Gayet düzgün yarışırdı Hulk o da bozmuş kendini. Perez'in yaptığı yarışmak değil birini tehlikeye sokmaktan başka bir şey değil.
Bu arada Redbull sadece motora suç atmasın, şasi olarak da, aero olarak da çok gerideler bence. Toro rosso çatır çatır mücadele ediyor helal olsun vallaha. Renault Toro rossoyu alırsa güzel olacak gibi. Bu RBXX olmamış...
RAI bence günün yıldızı, Ferrariler şaşırtıcı şekilde hızlılar hem de 2 arabayla beraber, Mercedes zorlanıyor ama sanırım sebebi lastikler araca tam uyum sağlamıyor henüz ya da bu yarışa özel bir durum...
Ya ne yaptıkları önemli değil benim için taktik olarak. Perez'in Grosjean'a yaptığını gördün değil mi? Hulk' da Kvyt'a yaptı. Mental olarak bu güveni kim veriyor bunlara bakmak lazım. Hele Perez bence F1'e sokulmamalı daha önce yaptıkları da ortada, adam hiç değişmiyor. Maldonado da kaza yaptı, Grosjean'da eskiden ama adamlar şimdi daha dikkatliler, geliştiriyorlar kendilerini. Perez sanki babasının çiftliği gibi vurup duruyor.
MErcedes eğer sorun yaşamıyorsa ki benim düşüncem yaşamıyorlar, çünkü Ferrari cidden çok hızlanmış. Williams, Redbull filan hak getire. Ferrari'yi böyle zorlarken, zirveye yakın mücadele verirken görmek beni çok heyecanlandırdı. Yarış temposunda Ferrari zaten çok iyi görünüyordu bunu kanıtlar nitelikte bir yarış oluyor. fastes lap lar geliyor iki takımdan da sürekli...
Vettel 1. olur mu?
Pist'te efelik edenin pit-stop da özrü kabul olmaz :D
Perez ceza yedi bile. :) yaptığı hata değil bildiğin vurdu adama. Sinir oldum resmen...
Bu arada Mclaren motor haricinde iyi bir izlenim bırakıyor. O kadar güçsüz oldukları halde virajlarda oynayabiliyorlar diğer pilotlar ile. :D
Bak bakiim belki mi ciddi mi demişsin :D
Fren soğutucusu diyebilirim o alet için, tozları dışarı atmaya falan yarıyor. ***** RedBull lar balata tozuna boğdu bugün pisti :D
Büyük ihtimalle olacak, lastik bitirmez veya aksilik yaşamazsa. SC içerdeyken Merso'ları piste alan taktiğe tüküreyim.
İzlediğim ilk yarış Senna'nın ölümünü içeren 94 İmola.. Schumi sevmedim, Barri'ye sempati besledim, Silver Arrow taraftarı oldum hep bunu değiştiremezsin :D Kim sürerse sürsün gönlüm onların önde olmasından yana daima istemsiz olarak :icon_tup:
Tur bindireceği araçları kötü zamanda yakaladı Vettel bu ona 1 sn den fazlaya mal olacak gibi. Bakalım Hamilton ne yapacak? :) Heyecanlı, güzel yarış oluyor. :D
5 tur kaldı 10 sn fark var, sürpriz olmadıkça kapanmaz..
Ben elektrikli turbo 1.6 v6 sesini sevmeye başladım bu arada :D
Bottas zevk getirdi :D
Arayı biraz kapatır diyordum Hamilton için ama hiç kapatamadı + Rosberg'de yaklaştı baya Hamilton'a. Mercedes'de moraller düştü biraz. :D Zevk geldi 2. yarışta. :D
Yarış kazanan ilk Turbo Ferro oldu.
Pit stratejisi yarış kazandırdı bir kez daha bence :)
Güzel yarış oldu genel olarak :)
Puan farkı açılmasın zaten, bence böylesi daha iyi, Avrupaya zevkli gidelim :D