Kimi başına gelen o kadar bahtsızlığa rağmen Ferrari ile 4. oldu. 2 Kere en sondan başladı neredeyse. Benim gözümde pistin en başarılısı Kimi Rai'ydi bu yarışta.
Printable View
Kimi başına gelen o kadar bahtsızlığa rağmen Ferrari ile 4. oldu. 2 Kere en sondan başladı neredeyse. Benim gözümde pistin en başarılısı Kimi Rai'ydi bu yarışta.
#1 is Back!
2 sene azaptı....
Vettel'in kazanmasi , Schumi gibi bir ziplama yapmasi sonra italyan marsi biterken onu andirir vaziyette elini sallamasi gercekten cok etkiledi beni.Bunlardan sonar haberlere bakinca Ferrari baskaninin Schumi den haber alip goz yaslarini tutamamasi ve Serhan Acar inda Alman-Italya marsi siralamasini ve dediklerimi ins. Schumi de hissetmis anlamistir demesi benim icin bu zaferi 2 kat coskulu yapti.Dediklerimden hemen sonar TRF1 de Schumi nin son zaferinin resmini koyup ozlemis diye haber gecmeleri tuz biber oldu.
Bana bir nevi 2000 yilini hatirlatti . Guclu olan gri&siyah arac ama strateji ve iyi pilot surusu ile onlara kafa tutan kirmizi arac ... Umarim Ferrari'nin bu performansi sicak hava ile baglantili degildir , sogukta ta bu kadar iyi olur ve zevkli bir sezon yasariz .