Kahrolsun zenginler; yaşasın fakirler cefakar dizeller :D
Printable View
Kahrolsun zenginler; yaşasın fakirler cefakar dizeller :D
94 model e36 m3 sahibiyim, şimdi hesap ettim her pist gününde 1 seans alsam 13.770 tl tutuyor parka ödeyeceğim ücret.
yakıt ve diğer giderler eklenince piste katılımcı olarak gelmem mümkün gözükmüyor.
Bu fiyatlara supersport 'ların da katılacağını pek düşünmüyorum, o yüzden izlemek için gelmekte mantıksız gözüküyor.
valla beygirle doğru orantılı rakamlar açıklandı dedim, para yetmiyor dedim, patrondan zam istedim.
senden ala beygir mi var mı be, hallederiz, dedi. normalde bozulurdum ama; kısmet belki iyi bişi demiştir. umarım gücüme göre zam alırım.
Bmw i3 ile gelen vatandaş bedavamı girecek?
170hp cnm :D
hahahah yogiiii zıçtın toplaaaa :D
hahahahahah:D kafam yandı fiyatları görünce
Halbuukii buyuk hayallerle Typer almıstım :( hayaller istanbulpark gercekler Ataşehir puhahsfV
Şaka bi yana bunun acıklaması olamaz kımse kılıf uydurmasın buna uydurulacak tek kılıf Fırsatcılık
koln uçak bileti cuma sabah gidiş pazar akşam dönüş 1 kişi 400 tl civarı:) + rent4ringden araç kiralama 300 euro civarı desek, 1000tl de o. etti 1400 tl. + otele de 2 gece 400 500 verdinm i etti 1900-2000tl.
mis gibi haftasonu:)
klasik Türk işletmeciliği mantığı olmuş. Önce alıştır sonra fiyatları şişir :D
Peki şimdi bide şu var turbolanmış araçların beygirlerini nasıl ölçecekler? Araçlar Dyno'ya mı çıkacak pist girişinde :D
intercity'de klasik Türk mantığına uymuş cam filmi yaptırırken bile aracın markasını sorup pahalı araca yüksek fiyat çeken esnaf gibi olmuş :)
Arkadaslar ben Hazırana dahıl 4 pıst programı yaptım,ısteyen katılabılır. Oyle cokda yuksek tutmuyor.
Alınan keyıf ve tecrube ıse dunyalar kadar.
Spa ve Ring'i sıddetle tavsıye ederım. Hele bu fıyatlardan sonra,mısss gıbı....
Yanarım yanarım da,
geçen seneden bu seneye araba hazırlayan arkadaşlara yanarım.
Hakikaten saçmalama konusunda master yapılmış.
Bence ortak bir tepki verilip,
1 Allah kulunun bile o piste çıkmaması lazım.
Vural Bey, kendi arabaları ile süre kassın,
İzmit Körfez ve İzmir Ülkü için bence toplu organizasyonlar düzenlemek en mantıklısı GÜN BOYU.
Gerçekten Şok Olmuş durumdayım...İlk Günden bugüne aralarda boşluklar olsa da her fırsatta katıldım katılmaya çalıştım günü geldi 1 Lastik parçaladım,1 günde yeni balataları bitirdim hiç bir zaman bahsedilen rakama çıkamadım zaten ama olsun bu fırsat bize verilmişken kullanmalıyız diye düşündüm ya olmasaydı dedim hep. Arkdaşlarıma katılmaları teşvik edici konuşmalar yaptım Bırakın Rolleri gelin 5 6 tur atın pamuk gibi olun dedim..
SONUÇ: ruhsatta 231 hp aracımı satıp 264 hp araç aldım bu sene seansım olmuş 600 TL :) Ya memlekette vergiden dolayı hacim kollama derdimiz var,Sigortadan dolayı kasko değeri kollama derdimiz var,Trafik sigortasından dolayı tehlike grubu olan olmayan kollama derdimiz var,Bir Beygir gücü kollama derdimiz yoktu oda şimdi oldu..
Körfez gibi bir pist olur anlarım denir ki "güçlü araba risk taşıyor pist küçük" AVENTEDORUN bile düzlükte gazlamıyor heralde dedirttiği bir pistte 100 150 hp araçlar seyirciye ne kadar keyif vericek anlayamıyorum...
Buğra abi ve ekip ve biz pist severler kaç yıldır insanları çekmek için uğraşıyoruz,Yazık değil mi 1 liste ile bunca yılın emeğini çöp etmeye..
Yeni aracıma ilk verdiğim spariş Fren kitiydi,aldığıma pişman olabileceğimi hiç tahmin edemezdim...BU şartlarda ne yazık ki gidebileceğimi sanmıyorum.Gidecek arkadaşlara iyi eğlenceler :)
Arabalarla ilgili biri şu pisti aldi diye sevinirken bardagin diger tarafina bakmayi unutmuşuz.
mk3 1.6 golf araçıma piste çikip kendimizi geliştirmek adına 1.8 t swap yaptık şimdi gene pist yalan oldu :)
herşeyde bir hayır vardır umarım gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
@413 no lu mesajıma ek yapmak istiyorum.
Bariyerli giriş çıkış olduğunda şöyle bir avantaj da olacaktır.
Mesela Geldin güncel sistemde 3 seans aldın, ilk seansta arabada bir arıza meydana geldi , kalan seanslar her ne kadar daha sonraki günlerde kullanılabilecek olsa dahi parası boşuna peşin ödenmiş oluyor.
Yazdığım sistemde attığın turun parasını ödeyeceğinden böyle bir dezavantaj da ortadan kalkmış olacaktır. 1 tur atıp çıkmak isteyen, ekonomik gün geçirmek isteyen dostlar da sadece 1 tur parasını ödemiş olur bu sayede.
Transponder ücreti de plakaya bir defalık tahsil edilir, o araba her geldiğinde sistem otomatik olarak tanıyıp kaç tur attığını ne derece yaptığını da hesaplamış olur hem.
Ama asıl avantaj zaman kaybını önlemek olur. Otopark gibi pistte yer açıldığı anda yeni arabalar içeri alınır. Para havalesi , ödeme , rezervasyon derdi de ortadan kalkar.
Sabah sepet gibi gelip iki tur atıp çıkar gidersin. Kredi kartından tahsil edilir geçer gider.