Sağol Yiğit yavaş yavaş tamamlıyorum işte içimden çok gelmiyor bu işleri kovalamak artık. Havadandır belki de nasıl 8.3 yürüyordu ya çok çok ciddi iddialı :) inş trafiksiz yakalarsın güzel bi video çekmeyi unutma
Printable View
Sağol Yiğit yavaş yavaş tamamlıyorum işte içimden çok gelmiyor bu işleri kovalamak artık. Havadandır belki de nasıl 8.3 yürüyordu ya çok çok ciddi iddialı :) inş trafiksiz yakalarsın güzel bi video çekmeyi unutma
Stock turboyla 8.3 yuruyorsa o pisti donmez zaten 2 turda 12 sn altina inmeyecrk kadar kisar onu beyin :)
Yanlış bilgi gelmediyse söylediğim leon 290 Yiğit le yeni rekoru kırmış olması muhtemel. Bakalım birazdan çıkar süreler tebrikler şimdiden :)
Süper, tebrikler. :) Video'yu bekliyorum merakla.
Maalesef pistte Cem'in dediği gibi ya kıstı yada ısıdan dolayı her seferinde istikrarsız hızlandı araba.arka düzlükte bi tur 10.5 bi tur 11.8 bi tur 10.9 100-200 çıkardı.meth bidonu bağlantı yerinden koptu ilk seans.telefon şarj kablosuyla bağladım 2.seansa çıkmadan ama arada çekemedi heralde kesiklik yaptı bazı virajlarda.araba ciddi ısınıyo zeki valla 1 tur gazlıyorum yağ 128-129lara geliyo bi tur soğutuyorumsonra tekrar bi tur daha hot lap ama o arada trafiğe kaldım bide soğuturken o yüzden süre çıkar dediğim turlarda zaman kaybettim.ufak tefek eksikleri halledilir bi sonrakinde tekrar çıkar deneriz artık.ilk sefer arabaya alışmakla geçti gibi oldu hem biraz :) 2.22.348 bugünki en iyi süre
Tebrik ederim tekrar burdanda eline bileğine sağlık zamanla ufak tefek işleri çözülür sende arabaya alışırsın daha da iner süreler :)
10:30'dan sonra görünen siyah Mini benim, seanstan sonra yanınıza gelecektim ama o sırada arkadaşlarla konuşurken bir anda çıkmamız gerekti arada kaynadı. Virajda geçtiğim için özür dilerim. 116'yı geçtikten sonra viraja gelmiştik, siz sağa açılınca bende o an bozmadan viraja girdim ama yanlıştı sonuçta yaptığım
Yağmur beklenirken sıcaktan kavrulduk :) ama keyifli bi haftasonu oldu.
Cumartesi B seansına iki kişi çıktık, 2:25 yapmışım ama lastiği de parçalamışım. Gurbet yerde lastiksiz kaldım derken Emre beyle Metin abi saolsunlar hemen lastik ayarladılar. Velhasılıkelam günü erken kapattık. Pazar günü sıfır lastiklerle tekrar çıktım ama sütten ağzım yandığı için aynı rahatlık yoktu. Aklımın yarısı lastikte yarısı pistteydi. Tek başına çıkmama rağmen 2:26 yapabildim. Önümüzdeki maçlara bakacaz artık :) Video çektim bu sefer. bir kaç güne koymaya çalışacam.
Video nerde yaw
Normal insan arabalarının 5'i geçmediği Çupra'ların Rs'lerin GTC'lerin yaldır yaldır turladığı güzel bir gündü. Dizel 208 ile çıkarken tedirgin oldum biraz ama sıkıntısız girdik çıktık. Birde video çektik, güzel gopro'lu 1080p'li videolar gelmeden koyayım buraya da bir teaser olsun gelecek videolara :D
https://www.youtube.com/watch?v=CQdBwSPuCdk
cumartesi sabah seansında dumanla rahatsız ettiklerimden özür dilerim :) Keyifli bir seanstı :)
Çok keyifli bir gündü. Süremi 2.36 lardan 2.30 lara çekebildim. Katkısı olan herkese teşekkürler.
28 Agustos İntercitypark Audi S3 hotlap - YouTube
Güzel bir gun gecirdik ,eglendik, sag salim Ankaraya döndük.
Fakat organizasyon olarak gecen sene ilr alakasi yok.Bridgestone ekibi yok. Lastik basincini kontrol edemiyosun. Loca kapatilmis parali yapilmis.Cuzi bi miktar olsa tamamda 150 lira ciddi rakam.Kac kisi o parayi verip girdi merak ediyorum. Pist seans fiyati zaten konuşmaya gerek yok.
Ucretsiz tribune bile kimse gelmezken loca fiyati cok garip valla.
Seneye nasıl olacak cok merak ediyorum.
Önceden seans içinde çekilen fotoğrafları pist günleri sayfasında paylaşıyorlardı şuan yokmu öyle bir uygulama?
Brıdgestone harıc tum dedıklerınıze katılıyorum,yazık. Anlayısları cozmek mumkun degıl.