Tribune 150 lirami bir ara gelsemmi diye düşünmüştüm izlemeye iyiki gelmemişim boşuna stres olcaktık :))
Printable View
Tribune 150 lirami bir ara gelsemmi diye düşünmüştüm izlemeye iyiki gelmemişim boşuna stres olcaktık :))
Bende güncellemelerden sonra ilk defa gittim hem ortamı görmeye hemde cup lansmanı için. Bu loca olayını bi kısım kapalı ikramlı bilmemneli diğer taraf aynı şekilde devam ediyor sanmıştım ama ücretsiz olan kısım sadece s/f'nin sağında kalan kısımmış. Ben, kız arkadaşım ve başka bir arkadaşım farkında olmadan loca kısmına girdik ve ücretli olduğunu öğrenince gerisin geriye çıktık. Herşey tamam işleticinin kararıdır saygı duyarız ancak şöyle bir senaryo geldi aklıma; Ben cumartesi günü çok geç kalmamış olsam C seansına yanımdaki arkadaşım ile çıkacaktım, bu durumda kız arkadaşımı tek başına taa karşı tribüne mi yollamam gerekiyordu yoksa katılımcılar ve misafirleri için loca açık mıdır? O gün Buğra abiye soracaktım da aklımdan çıkmıştı, buradan hem ona hemde bu sezon katılım göstermiş arkadaşlara sormuş olayım.
Şu şekilde izah edeyim,
Tribünlerimizi ücretsiz olarak herkeze açtık. VIP loca alanlarımızın müsait olanını da amacına uygun gün boyu ücretsiz yiyecek, içecek ikramları ile keyifli bir hale getirdik. Bu hizmet karşılığıda günlük 150 TL bedel belirledik. Herhangibir event te binlerce euroya giriş yapılabilen bu locanın hizmetlerde dahil fiyatı 150 TL .
Ana tirbün dediğimiz ve bu haftasonunda da herkez için 0 TL olan tribün, F1 zamanı GOLD bilet alarak izleyebildiğiniz, Wcsi, yolu, otoparkı, güvenliği olan bir alandır. Ben kendi kardeşimi gönderip o tribünden izlemesini söyleyebiliyorsam herkes rahatlıkla gidip izleyebilir diye düşünüyorum.
Bundan da anlaşılıcağı üzere vay tribün 150 liramı olmuş gibi anlamadan konuşmanın kimseye bir faydası yok.
VIP locayı ve hizmetlerini bedava sunmadığımız için de kimseden özür dileyecek yada hayıflanacak bir durumumuz yok. Tribünü paralı yapmak lazım ki değeri anlaşılsın demekki burda hata ediyoruz. Bedava ya hatamız o ...
Bazen anlamıyorum bu hep bana hep bana hemde bedava bakış açısını...
Bu arada bu yazımdan bu şekilde düşünen herkes alınabilir.
Geri kalan arkadaşlarımızın üzerine alınacağı bir durum yok yanlış anlaşılmasını istemem ( örneğin durumu öğrenmek için soran Shendelzare gibi ).
Bide yapilan her eleştriye cocuk azarlar gibi verilen cevaplar bak bunu unutmusum.
Bu tavirin amaci kimse agzini acip bisey soylemesin diyemi.
Bu tavrım bu işin kahrını çeken, üzerine de devamlı mutsuz ev hanimi tribi yiyen bir adamın serzenişi.
loca fikri benim hoşuma gitti çıkıp bilgi aldım ordaki arkadaşlardan sabahtan akşama kadar vakit geçiricekler için iyi olmuş sınırsız yeme içme sıkılmasam giricektim c.tesi günü aslında fiyatta uygun ben sabah 10 dan akşam 6 ya rahat 150 liralık yer içerim yani aşağıdan yiyip içtiyseniz fiyatları karşılaştırınca iyi geldi bana
ama bir kısmının tribunleri normal izlemek oturmak için açık olsa iyi olurdu açıkcası diğer tribune 1 kere gittim geri donup birşeyler aldığımda geri gidesim gelmedi içimden uşendim , biraz arabada oturup çıkış yaptım b c seanslarını bile bekleyemedim rahat edemediğimden , eğer diğer tribun artık kullanılıcaksa bence orda tum ihtiyacları giderebilsek iyi olur çokmu şey istemiş oldum :D :D
bide lastik ekibi olmasa bile en azından bizim kontrol sağlayıp hava basabiliceğimiz bir nokta olsa harika olur hem indirip hem şişirebiliceğimiz , benzinliklerdeki basınc saati çok alakasız rakamları gosteriyor bence 1-2 deneme yaptımda hepsinde farklı çıktı :D
Lastik ile ilgili kısım sponsorluk ile çözümlenmesi gereken bir konu. Ve çözümleri bir sonra ki Pist gününde sizlerle olacak. Ana tribüne yiyecek içecek standı açılması bencede gerekli ve ısrarimla denendi. Netice kar beklentimiz zaten yoktu ama zarar olduğu için açılmıyor şuanda. Bir sonraki Pist gününde tekrar deneyeceğiz bakalım ne sonuç alıcam paylaşırım buradan da :)
Yahu lastık basınc saatı almak yada onunla kontrol etmek cıdden mı zor?
Lafımı yanlıs anlamayın,zaten aracınızda bulunması gereken bır parca.
Aracın motor yagı ne kadar onemlıyse buda bu kadar onemlı arkadaslar.
Esımın aracı dahıl her aracımda basınc saatı bulunur,bulunmalı....
Yıyecek ıcıcek en kotu saglanıyor zaten,VIP trıbun uygulaması dogru ama eksık olan,eger 150 tl lık hızmete talep yoksa,sadece ızlemek amaclı acılabılır.Sanırım Cup'a katılanlara sunulucak bır hızmettı.Onların yerı yıne ayrı olabılır....
Üst loca aslında 2 ye ayrılıp bi kısmı sadece izleme ve bekleme salonu gibi kullanılabilir..ordan seans sürelerini takip ediyoduk sıralamaları görüyoduk şimdi vip olunca girip bakamadım bile.karşı tarafa bizde gidip gelmeye üşendik araçların yanında bekledik seans aralarında.eskiye göre rahatsız bi durum tabi buna bi çözüm bulunur inşallah :)
Şimdi belki pek sorun olmadı hava nispeten sıcak fakat gölgede bekleyince idare edildi fakat havalar soğuyunca sıkıntı olabilir bu durum.Oranın rüzgarı sağlam soğuğu sert oluyor.Ben trübine çıkıyordum oradaki görevli arkadaş hiç hoş olmayan bir tavırla yukarısı paralı vip dedi fakat hiç sizler için yemekli şudur budur filan hiç bahsetmedi.Sanki 150 tl ye seyredebilirsiniz gibi bir yanlış anlamamıza sebep oldu ve o an çok yadırgadım bilmediğimden.Keşke daha açıklama yapan bir kişi görevlendirilseydi.
Tüm gün yeme içme iyi olmuş bence.Menüde neler var :)
Teşekkür ederim abi cevap için, o tribünde gayet güzel zaten ona söyleyecek bir şeyimiz yok ancak onursumer arkadaşımızın da dediği gibi mesafe yoruyor insanı, bikaç arkadaş farklı seanslarda çıkıyo olsak sürekli padok tribün arası git-gel yapmak gerekicek. Sadece seyirci olacaklar için çok güzel olmuş, arabayı tribünün dibine bırakıp çıkıp izleyebiliyoruz ama hem katılımcı hemde izleyici olmak isteyenler için o yol insanın gözünde büyüyor. Katılımcılar için yemek servissiz sadece izlemelik veya dinlenmelik bir kısım olabilirse güzel olabilir bence. Birde locadaki hizmetlerin tanıtımı yapılırsa talep artabilir sanki, içerde sadece atıştırmalık mı var doyurucu yemek mi var onu bile bilmiyoruz mesela.
Köfte , tavuk , pilav , alkolsüz içecekler :)
Umarım en kısa sürede halk gününe katılan tüm araçlar için transponder ücretsiz olur ve seyircilerin anlık olarak bu süreleri izlemesi sağlanabilir. Tabii ücretsiz olarak.
Bu basit gibi görünüyor ama aslında çok önemli bence. Oraya seyirci gidip sadece start düzlüğünde geçen arabaları izlemenin ne keyfi olabilir? Ne olduğu belli değil ki. En azından katılımcı tüm Arabaların sürelerini görmek heyecan katar , eğlence , muhabbet katar diye düşünüyorum. Gelen seyirci bir şekilde karnını doyurur da , olaya adapte olması çok çok önemli. Katılımcıların çoğunda transponder yok, kendi imkanları ile tutulan süreleri de araç başında ya da burada paylaşılırsa ancak bilmek mümkün.
Hep eleştiriyoruz gibi oluyor ama şunu da belirtelim, bir mücadele var bu organizasyon ayakta dursun diye. Ben sadece seyirci tarafının canlanması taraftarıyım ve bu kısma işaret ediyorum. Ana tribünde 20 kişi olmak hoşuma gitmedi. Daha fazla katılım lütfen.
Tüm günü orada geçirecek bir kişi için Vip locanın fiyatı bence uygun. Ortalama bir mekanda tüm gün oturup 3-4 öğün bir şeyler yiyip içsem zaten aynı para, ortalama üstü bir yerde alkol vs dahil olunca tek öğünde de veriliyor. Ama ana tribüne git-gel yapmak açıkcası Cumartesi günü bizim de gözümüzde büyüdü.
Her araçta transponder olması, hem tribünden takip edenler açısından hem de daha çok izleyici çekmesi açısından güzel bir uygulama olur. Transponder ücretsiz olsun demiyorum, bir hizmet veriliyor tabi ki bedeli olacak ama fiyatı biraz daha uygun olsa daha çok talep görür. Herkes kendi süresini tutabiliyor sonuçta, hem fiyat yüksek hem süreler hızlı bir şekilde güncellenmiyor bu yüzden de transponder almak doğal olarak pek tercih edilesi değil ne yazık ki.
Son olarak; piste çıkacak araçlardan otopark ücreti almak bana göre çok mantıklı olmasa da Intercity'nin insiyatifinde olan bir durum saygı duyuyorum ama kapıda değnekçiye para verir gibi para vermek bence organizasyona yakışmıyor. Seans ücretine otopark ücreti de eklensin, kapıda stickerlarımızı alıp direk girelim
Pazar gününden 2-3 turluk videom.
http://www.techturkey.com/forum/trki...08-2016-a.html
Buğra Bey,
İstanbul park pistindeki clio Cup araçları veya caterham araçlarını ilerleyen dönemde tur paketi(5 tur 10 tur 20 tur gibi) , saatlik veya yarım gün, tam gün şeklinde kiralama gibi bir plan var mıdır ?
Var planlar bakalım :D
Buna benzer bir uygulama Modena' da ferrari museum çevresinde var. Saatlik yada turluk olarak istediğiniz bir ferrari modelini kiralayabiliyorsunuz. Burada da olmaması için bir neden yoktur sanırım.