Olmaması için çok sebep var aslında en başta sigorta :( bakalım kısmet ...
Printable View
The Experiences -– Dream Racing
Vegasa giderken gördüm gitmediğim için pişmanlığım halen var. Gerçi bilmiyorum bu egzotikleri herkese sürdürürlermi ama çok değişik bir deneyim olabilirdi. Maserati GranTurismo MC Stradale nin 5 turu 199 usd. Fiyatlarda çok çok uygun bence.
Arkadaslar merhaba.
23 ekim istanbul park icin ankaradan 4 araclik cekici ayarladik.Aracın biri iptal oldu , 1 araclik yer var cekicide. Cumartesi aksam 4-5 gibi sasmazdan yuklenecek pazar sabah istanbul parkta olacak sekilde , geri donus pazar aksam 5 de. gidis gelis ucreti 500 tl. Gelmek isteyen olursa benimle irtibata gecebilir.
0536 356 otuz altı 37
ibrahim
İbrahim hocam cupra mı geliyor yoksa :)
23 Ekim kalabalık olacak gibi gözüküyor :)
Hadi bakalım hem yolculuk hem pist kazasız belasız geçsin herkes için. Cupra stage 5 mi?
mk2 cupra aracim.Forged motor gtx3076 turbo var.1 bar basicaz.
Yuruyen pist icin ozel bi hazirligimiz olmadi hadi bunuda alalim dedigimiz parcalar pist icin fena sayilmaz yinede. tarox disk ve ds2500 balata,whiteline arka sway bar ,koni sertlik ayarli amortisor ,hr yay , nankang Ar1 semi slick
AR-1 çok fena duruyor yalnız resimlerden, daha önce hiç duymamıştım bu lastiği. Merakla bekliyorum.
Aynen görüntüsü güzel baya :) Bakalim yol tutus nasil.
Lastik yeni cikti zaten.Tr de ilk biz deneyecegiz 1 takimda erhanin Gtc de var.
http://i.hizliresim.com/PQbrY7.jpg
Tw iddialı eğer kullanıcı yorumu da olumlu gelirse fiyatıda uygunsa cup2 trofeo gibi lastiklere göre iyi bir alternatif olabilir. Nankang deyip göz ardı etmemek lazım a048 e benziyor sanki lastik tarz olarak.
Lastik cikali 6-7 ay oluyor fakat dagitim yeni oldu. Aylardir bekliyodum cunku kullananlar cok ovuyor.. nankangin yanaklari zaten cok iyiydi, hamuru sertti bu lastikte biraz daha yumusatmislar ama yanaklar ayni kalmis guzel :) tr ye gelir gelmez bi set iboya bi set kendime gelen lastiklerin hepsine coktuk :) yeni partide devami gelecek daha fazla ebatla beraber.. bakalim ilk denemem olcak bu pazar yorumlari yazarim..