User Tag List

Sayfa 32/113 İlkİlk ... 2230313233344282 ... SonSon
2139 sonuçtan 590 ile 608 arası

Konu: Intercity İstanbul Park (GENEL)

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Shendelzare Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    150 ve 100 liraya girecek olan adam girsin kimse onlara "sizde gitmeyin demiyor" benimde ruhsatta 150hp altında arabam olsa pazar günü orda olurdum ama o güçler civarında gelecek adamların %90'ı motorsporu sevigis veya ilgisinden değil merakından gelecektir, o %90'ın %80'i de birdaha gelmeyecektir diye düşünüyorum. İnşallah hepsi sürekli gider pist bağımlısı olurlarda yanılırız.
    Başkan gitse Vural'e yarar gitmese o adam zarar ederi. Düşünmüştür bunları demekki umursamıyor anlatabildim mi. Sizde adama zorla bizde gelelim düşür bizde gelelim düşür moduna giriyorsunuz demek istediğim o.

Adam diyorki: GELMEYİN. Gelecekseniz pisti kiralayın öyle gelin.

Yani uzatmaya gerek yok. Adam evinde mangal partisi yapiyor. Sen gelebilirsin diyor sonra bir bakıyor bir kaç kişiyi görüyor. SİZ GELMEYİN AYILAR diyor.

Benim anlamadığım neden illa "Vural abi pişttt ne olur bizde gelelim ya hadi bak nolusun" moduna giriliyor.

Gitmeyin abi. Bu kadar basit. Ama bu kadar bıdı bıdı edipte o parayı verip giden olursa götümle gülerim orası ayrı.

Bu olayı daha öcnede yaşadık. Buğra supersport dayin parasını artırdı diye organize oldular benide kandırdılar gitmiyorsun diye. Tamam gitmeyim dedim lan aradan 1 hafta geçti bakim kim var şu supersport dayde diye bi gittim izlemeye bana gitme diyen adamların hepsi orada ve utancından söyleyememişlerdi.

Aha buğra gelsin yazsın yanımda parada yoktu arabada yoktu buğra geldi çık kanka sonra ödersin dedi. Hemen bi hızla döndüm eve arabayı alıp geldim yani. O yüzden şurda gitme diyenleri göreceksiniz 2. pist gününde nasıl sıraya girecekler.

Sonra siz bakacaksınız böyle melül melül

basar13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Süre kasmak demek bu işe profesyonel bakmak anlamına gelir zaten. Halk günü profesyonellik için yapılan birşey değil bunu idrak edemiyorsunuz ki. Halk günü bildiğin halkın girip stresini atacağı pisti tanıyacağı gündür. 2 sene boyunca size düşük fiyata hizmet vermelerine sevineceğiniz yere şimdi fiyatları artırdıkları için kin kusuyorsunuz.

İşte yapılan en büyük hata bu bence. Bizim milletimiz ne yazık ki böyle. Direk saplayacaksın fiyatı ki kimse sonrasında bıdı bıdı etmesin. Hacılar pist adamın mı? Adamın dilediği fiyattan verir. Süre kasmak istiyorsanız işi profesyonelliğe dökmüşsünüzdür demektir.

Halk gününde süre kasarken bir çok insanıda tehlikeye atıyorsunuz bunuda unutmamak gerek. Kendinizden daha yavaş araçlarada bıdı bıdı ediyorsunuz yok süremi kısıtladı yok önüme kırdı bilmemne. Bakın yine diyorum şuanda Vural Ak gibi düşünmeye calışıyorum.

Siz süre kasacam diye halk gününde hem insanları tehlikeye atıyorsunuz hem gereksiz gerginlik yaşanıyor daha önceden görüldü bunlar. Yok önüme geldin yok şu şerefsiz yüzünden süremi kasamadım yok şöyle yok böyle.

Adı üstünde HALK GÜNÜ. İnsanları stresden uzaklaştıracak bir gün. Süre kasacaksanız toplanın abi 100 araba 200 araba. Bi sınır yok ne kadar toplayabiliyorsanız 1 gün kiralayın pisti. Ne kadar çok araba olursanız o kadar kişi başına fiyat düşecektir.

Akşama kadar pist sizin ne yapiyorsanız yapın. Bu bu kadar zor değil.

bakın yine diyorum dün mesela supersportlar kiralamış 20 araçlarmış kişi başı 1250€ ya gelmiş yani siz 50 araç kiralarsanız kişi başı 400€ ya gelecek ve akşama kadar pist sizin olacak. Yine mi çok 100 araç kiralayın 200€ olsun misal.

Sabahtan öğlene 50 araçlık bir grup kullanır öğlenden akşama 50 araçlık bir grup kullanır.

Saat 9 dan akşam 6 ya kadar pist sizin olur.

Süre kasacaklar bu tür profesyonel işlere yönelsin. Halk günü gibi bir güne değil.

Bence böyle olması çok daha mantıklı. Hem süre ile işi olmayan stres atmak için gelen halk istediği gibi takılır hemde profesyonel olarak araç hazırlayan amacı süre kasmak olan grup dilediği gibi takılır.

Senin duruma böyle bakıcağını düşünmezdim, çok yanlış düşünüyosun.

Ben Subaru ile giriyodum supersportmu oluyor Subaru 600 TL seans başına bu pistin hakkı değildir. Bu sporla uğraşan, zevk alan adama yazıktır günahtır.

Ben 4-5 seans alıp ayda 1 pist keyfi yapıyodum. 3000 tl verirsem keyif almak için hobilerim arasına ENAYİliğide eklemem gerekir.

Herşeyin bir hakkı vardır bir bedeli vardır. Dünyada belli standartlar var.

Pistte kullanmak için Subaru aldım 6 ay sanayide işkence çekip çamurluk genişlettim, para harcadım bizim vergilerimizle yapılan piste şimdi haksız fiyat polikasından dolayı eskisi kadar giremicem.

Bu kadar araba hazırlıyan adama yazık değilmi ?? Böyle bir fiyat zammı ahlaklımı ?

Yapma etme, bizi formula 1 pistimizden eden kişileri savunmayın. Bu sporu savunun bu sporu yapanların hakkını savunun.

Supersportu olanlar üzüldü diye düşünmeyin supersportu alan adam parayı basar kitabına uygun arabada hazırlar işi kitabına uydurur burda mağdur olanlar başkaları.....

Helali ile alın teri ile para kazanan bir insanın bu fahiş fiyatlara susması ve kabul etmesi mümkün değil.

basar13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burda yapılan başka bir hatada kask fiyatları bence kask fiyatlarıda beygire göre değişmeli.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başar sizin kategorinizi ayrı tuttum ya sonraki mesajlarımda size fazla 400 tl olmalıydı ama şimdi şöyle düşün o kategoriye s3 giriyor cupra giriyor, subarular giriyor hatta ve hatta supra giriyor mantıklı düşünelim bu arabaların kaçı 300 hp

Bu arabaların 300 hp olmadığını Vural Ak da biliyordur yani. Ama bence o kategorinin olması gereken fiyatı 400 tl hadi bilemedein 500 tl olmalıydı.

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Ee zaten bugün protesto edin gitmeyin diyen kişiler fiyatlar düzelirse yarın giderim de yazdı burada Onların protestosu kendi menfaatleri işlediği kadar..

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes milletin parasından falan bahsetmiş, bütçelerden vs. Arkadaşlarım, abilerim saçmalıyorsunuz. Benim 300 TL param yok mu? Ya da Cem'in, Yekta'nın 600 TL paraları yok mu? Olay o değil, olay enayi yerine konmak ve verilen paranın karşılığının olmaması.

20 dakikalık seansa 600 TL veren adam bu işin dakikasına 30 TL veriyor demektir farkında mısınız?

Soğutma turu 3 dakika sürüyor, iki kere soğutsa 180 TL'lik otomobil soğutmuş oluyor. Kafayı falan mı yediniz? Üstüne üç beş daha koyar bir cooler daha takarlar arabalarına.

Bu bir rahatlama, stres atma organizasyonu olmaktan çıktı. 600 TL'ye rus çağırır 20 dakikadan uzun süre bir şeyler yapar insanlar, duş bile 50 dolar lan sanki bilmiyorsunuz?

Goy goyu geçiyorum, enayi değilim, hesap kitap yapmayı da iyi bilirim. Paranın karşılığı İstanbul Park değil. Serres güzel tercih, 500 TL'ye izmite çıkmak bile daha mantıklı. Dakikası 30 TL değil en azından.
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi işte kimisi için rus daha önemlidir kimisi için pist daha önemlidir. Sen zaten başından kaybetmişsin bu sektör sana göre değil boşver arabayı al paranı git rusa duşta alıyosun işte neyi zorluyorsun ki.

Adam gidiyor yazın tatilde 15 dk jetskiye 150 200 tl para veriyor misal oturuyor midpointte 1 tabak yemeğe 150 tl veriyor 1 kadeh şarapla. Yani bunlar tartışılır. Uzatmaya gerek yok.

Gitmeyin ben hiç birinize bu fiyatlar normal demiyorum ben burada siz gitmeyin ama kendi çıkarınız için 100 tl ye giren adamlara sizde gitmeyin demek çok ama çok komik. Emin olun siz gitmiyorsunuz diye Vural Ak açlıktan ölmeyecek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi işte kimisi için rus daha önemlidir kimisi için pist daha önemlidir. Sen zaten başından kaybetmişsin bu sektör sana göre değil boşver arabayı al paranı git rusa duşta alıyosun işte neyi zorluyorsun ki.
    Anlamak istemeyince insan anlamıyor tabii doğal olarak, anlayışla karşılıyorum
    Golf 8R / 48.40 @Körfez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence fiyatlar çok ama çok ucuk olmuş. Ben ilk baktıgımda galiba toptan satışa başladılar sandım. 1 seans yerine en az 3lü seansların satıldıgını sandım. Sonra inceledimki bir gülme geldi. Geçen seneki fiyat ile şuanki fiyatlar arasında ucurum oldugu aşikar. "kw" dilmide öyle hesaplanmışki orta sınıf kategoriyi direk etkiliyor. Bu aynı kıbrısın araç vergisi gibi olmuş "orda vergiler araç kilosuna ve benzin-dizel olmasına göre değişiyordu, birde öyle ayarlamışlarki orta sınıf araçlar 3kg ile üst dilime giriyordu "

Amaç ne diye 2 3 gündür düşünmeye başladım ciddi ciddi hani hangi kılıf uydurabilir açıkcası, bana tek mantıklı gelen "güçlü araçların pist için daha çok tehlike arz ettigi için fiyat açısından daha pahalı oldugu neticesindeydi" ama yurtdışına baktıgımızda böyle bir ayrım yapılmıyor tabiki. Sonra aklıma Vural beyin bu işten zarar ettigi için fiyatları böyle yukarı çekip yavaş yavaş "pist günleri" projesini rafa kaldırmak niyetinde oldugunu düşündüm. Yani bi anlam veremedim cidden. SS'e biniyor diye aynı pist için en düşük dilimdeki araçtan 10kattan fazla ücret ödemesi bile ayıp bence. Parası var versin mantıgınıda çözmüş degilim.

Birde halk-günü diye ayrım yapılmaya başladı. Halk gününde kimse arabasını çoluk cocuk doldurum sigarasını yakıp gezmiyor gazlamaya geliyo sonuçta bu aynı seansta 90hpde olur 500hpde kimse bence bundan şikayetci olmasın. Pistte düzgün yol verildikten sonra kimsenin üzülecegini sanmam açıkcası. Keşke bu konuda tekel olmasaydı İstanbul Park. Alternatifi olsa çok daha rekabet olup fiyatlarda düşüş gerçekleşirdi diye düşünüyorum.

Bu fiyatlandırma bence düzelicektir eğer yönetim "pist günleri" organizasyonunu ciddiye alıyor ise. Burdaki kişilerin cevresi protesto ettigi sürece katılım çok düşücektir.
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yekta gibi senin gibi düşününce bazı modcuklar, sığ beyinli, ssci abisine yaranıyor falan diyor sende dahil oldun buna
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Adam gidiyor yazın tatilde 15 dk jetskiye 150 200 tl para veriyor misal oturuyor midpointte 1 tabak yemeğe 150 tl veriyor 1 kadeh şarapla. Yani bunlar tartışılır. Uzatmaya gerek yok.

Gitmeyin ben hiç birinize bu fiyatlar normal demiyorum ben burada siz gitmeyin ama kendi çıkarınız için 100 tl ye giren adamlara sizde gitmeyin demek çok ama çok komik. Emin olun siz gitmiyorsunuz diye Vural Ak açlıktan ölmeyecek.
    Sonra yazdıklarını editlemişsin, şimdi gördüm. Bu dediklerinde haklısın, özel bir işletme istediği fiyatı belirler. Hani bilgilendirmek için söylüyorum ben eski çalışan olduğum ve ayrılırken bu şekilde anlaştığımız için ücretsiz giriyorum piste. Hani bu cümleyi bilerek kuruyorum, bana giren çıkan olmamasına rağmen bunu söylüyorum.
    Golf 8R / 48.40 @Körfez

TechTurkey Yekta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ring de de trackday fiyatları farklı open gate fiyatları farklı.
    Senin elinde her şeyi pist rekoru için hazırlanmış polo varsa ve sen pist rekoru kırmak istiyorsan ve daha az araba istiyorsan o zaman mecburen o 1000 2000 euro neyse onu vermek zorundasın. Halk gününde sana özel pist açamazlar ki. Adamlar pist gününde de yavaş kullanın demiyor ki. Hızlı ama sizden hızlı ve yavaşlara saygı göstererek kullanın diyor. İnsanları birbirine karşı değil zamana karşı da yarışmaları konusundan bilinçlendiriyor. Orada doğru kelime esasında yarışmakta değil onu bulamadığım için yarışmak fiilini kullandım. Zaten tur tur aklında kalır atabildiğin hot lap sayısı belli orada da ne hata yaptığını nerede karşına ne araba çıktığını aşağı yukarı zamanının ne olacağını tahmin edebiliyorsun. Kendini geliştirme açısından da bu önemli zaten ki sen de söylemişsin süre olarak nereden nerelere geldim diye. Bu bile sana kattığı bişeydir. O nedenle mi kızıyorsun transponder veriyorlar diye. Kendin hiç gelişmedin mi yani araban mı hızlandı o kadar saniye. Transponder olmasaydı ne kadar hızlandığını nasıl anlayacaktın. Ben onu anlamadım transponder vermeleri iyi bişey mi kötü bişey mi. Halk gününde transponder verdiler diye şimdi adamlara mı kızıosun ciddi anlamadım. Bence yazdığında kendi kendinle çelişiyorsun. Sadece adamları eleştirmek için kendi kendinizle çelişmeyin yaw.
    Fiyat evet bazı sınıflarda yüksek ama genele baktığınız zaman yüksek değil düşük. Rekor kırmak istiyorsan da o zaman zaten amacın stres atmak değil yarışmaktır o zaman da trackday eventleri takip edeceksin fiyatı karşılığı ona katılacaksın.
    Sorması ayıp hangi sınıflarda uygun, 300 lira bile 20dk lık toplamda o güçte ortalama bir arabayla atabileceğin 6 bilemedin 7 turluk bir araç için çok fazla. Niye bunda avrupayı kıstas alamıyorsunuz cidden merak ediyorum. Halk günü ve trackday fiyatları elbette farklı evet de ring gibi efsane bir pistte bile 9-10 dk'lık turu 29 euro'ya atıyorsun, hem de ister neoplan otobüsünle ister hennessey venomunla veya serres'in günlüğü 70euro yani istanbul park yönetiminin 150hp üstü ortalama pist için kullanılacak bir aracın 20 DAKİKAlık seans ücretinden daha uygun.

İst park tamam çok güzel pist de gerçekten hakkının bu olduğuna inanıyor musunuz? Yoksa sadece kralcılık mı olay

Kimse kimsenin parasını sorgulamyıor dileyen ringe gider, dileyen istanbul parka gider, dileyen izmite gider. Ben karşıt düşünce olmak istedim karşı tarafında baktığı pencereden bakmak istedim.

Kimsenin parasını sorgulamak kimseye düşmez evet ama dileyende istanbul parka gidip gitmemekte özgürdür. Adam fiyatları bu şekilde belirlemiş sen itiraz ediyorsun o itiraz ediyor diye değişmeyecek bunda hemfikiriz dimi.

Ama supersportcular gitmeyin dedi diyede kimse gitmemezlik yapmayacak. Bütçesine uygun olan gidecek, uygun olmayan gitmeyecek.

Yekta 106 cı demiş. Daha eski konularda Armağan da bir 106 cı arkadaşa verip verdirmişti hatırlıyoruz yok önüme geldin yok bilmemne arabanız yavaşsa kenara çekilceksiniz diye. Bu tartışmalarıda gördü bu forum. Azrail ile arasında olmuştu hatta bu muhabbet yanlış hatırlamıyorsan.

Tepki koymak istiyorsanız yazarak değil çünkü yazdığınızda kimse umursamayacak gitmeyin koyun tepkinizi ama tututpta 100 tl ye 200 tl ye piste girecek adama gitmeyin demek bana çok saçma geliyor. Hatta o adamlara gelin ringe gideriz, yunanistana gideriz demek çok daha saçma.

Hani derlerya mal boncuk fiyatıda bu. Alıp almamak size kalmış.

Ben bugüne kadar halk gününe gitmedim gitmeyide düşünmüyorum supersport day'e gittim sırf tartışmalardan uzak olmak için. Daha fazla tur atmak için vs vs. Ama siz illa o güne gideceksiniz diye birşey yok.

Harcayacak param varsa yine giderim yoksada iç bir yere gitrmem. Gelipte niye beni almıyorsunuz piste yaaaaaaaaa diyede bıdı bıdı etmem.
    Olgar zaten asıl nokta son cümlende saklı. Olay bizi de piste al vural ağbii değil, sen eğer bu fiyatlandırmanın aldığın hizmetin karşılığı olduğuna kanaat getirebiliyorsan elbette git kimsenin seni kapıda tutup çevireceği yok. Hatta pist gününe de gidebilirsin trackdaylerden de daha boş olacaktır büyük ihtimal, rahat rahat gazlarsın

Ayrıca sadece fiyatların fahişliği değil, sınıflandırmanın güce göre yapılması da eleştirilen şey.
    Trackday'de neden araç ayrımı yok peki? Oraya da 3.35 ile 911 GT3 ün veya mini cooper gp lerin aynı paraya girmesi mantıksız olmalı o zaman. Tamam farklı açıdan bakmaya çalışıyorsunuz ama gerçekten nerden bakarsanız bakın elle tutulur yanı yok valla yormayın o tatlı canlarınızı

Fiyatlar düzelirse de elbette gideriz, niye gitmeyelim çok meraklı değiliz elalemin yunanının pistine gitme planı yapmaya. Protestonun amacı zaten bu değil mi?
    Şu an resmen enayi yerine koyuluyoruz, senin de bir nevi örneğini verdiğin gibi. 100 bin liralık arabalara biniyorlar koyar mı 600 1200 liralar yaa.
    YouTube
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaw hala şunu anlatamıyorum halk gününnde kimse size pistte gazlamayın demedi ki Zaten herkes gazlamaya gelio. Rekor kasmaya koşuyorsan o zaman track day e gir. Pist gününde transponder satıo diye adama kızıosunuz. Zorla mı veriyor illa takacaksın diye. Adının listede olmasını istemek demek diğerlerini de sıkıştırarak geçeceğin anlamına gelmiyor. Zeki de diğerleri de o listeye normal halk gününde girerek yaptılar. Halk gününnde sadece rekor için diğerlerini tehlikeye atacak davranışta bulunmamak gerekiyor. Demek istediğimiz bu.
    Diğer mevzu da 250 hp sınıfının fiyatı. Evet 600 lira yüksek bedel ona bende karşıyım ancak serres e gittin 200 lira sigortaya verdin benzine verdin daha ucuza geldi diyelim. Sorunsuz kaç tur atabileceksin yüklü arabayla. 550km git 550 km gel zaten 2 depo gitti. 600 lira da o tuttu. Etti 800. 550 km gidip direk piste mi çıkacaksın. Ertesi güne çıkacaksın mecburi. yemesi içmesi gezmesi konaklaması 150 euro desen 450 de o tuttu. Bütün gün pistte gazlayıp dönemeyeceğin için bi gece daha 450 daha gitti. 900 tl yeme içme konaklama. Hadi bakalım 900 da o. Pistte bütün gün 2 depo daha yaktın 2300 tl etti pist parası hariç.Onunla beraber serres turu min 2500 TL. Arabana bişey oldu vs çekici nasıl ayarlayacaksın da getireceksin. Demek ki serres daha ucuz değilmiş. 600 tl ye göre. SS sahiplerine daha ucuza mal olabilir tabi 1000 km git gel arabayı o yolda kullanmak isterler mi bilemiyorum. Ama çoğu ss sahibi zaten normal trackdaylere katılıyorlar. İzmir deseniz izmir de çok farklı değil arkadaşlar. pist günü pist parası vs aynı meblag ya geliyor yakıt vs ile beraber ki ülkü serres ve ist park yanında kum havuzu sayılır.
    IN BOOST WE TRUST

beakmenek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herhalde küçük hot hatch sınıfı araçları da vurmak istemişler. Tüm sınıflandırmalar 100hp 100hp artarken küçük hot hatchlerin genel olarak bulunduğu güç aralığını bir üst kısma almak için önceki sınıf 50hp de kesilmiş .. Kendi adıma konuşayım, geçen sezon bana zaten pahallı geliyordu ama harcamalarımı kısıp bir şekilde 2 gün katılmayı başarmıştım. Bu sezon indirimde olmayacak denmiş, bu durumda 2 seans alsam bana ek maliyeti 150 lira yani yol masrafımın yarısı.. Hadi benim aracım için yapılan 75 liralık artış normal dense, diğer sınıflar için istenen para nedir? Sınıf olması çok saçma bir kere..

Neyse, her ne kadar tekrar İstanbul Park'a çıkmak istesemde, İzmir ve İzmit pistlerini denemek benim açımdan daha mantıklı olacak gibi. Eğer oralarda organizasyon falan yapılınıp duyrulursa, katılamak isterim
    2004 wrx
    --
    208 GTI

mrbars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    280 HP araba aldım ve direk girdi seans başına 600 TL. Değişse de gireceğim, değişmese de az çok gireceğim o ayrı ama bir şoke oldum ki o gazla Palmersport'a alıyorum gene voucherımı. Mayıs Haziran gibi giderim.
    2 supersport seansı parasına gelsin tam gün Formula'lar LMP'ler; gitsin Atom'lar, Caterhamlar, M4'ler.
    Gelmek isteyen olursa haber etsin.

mehmet6r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ciddi olarak birsey sormak istiyorum, tecrübeli abiler cevaplarsa çok memnun olurum.

Geçen seneden beri pist günlerine katilmayi düşünüyorum, kısmetse vizelerden sonrası katılacağım;
    85 bg aracım var 100 lira seansı, transponder ve kask zorunlu mu?
    20 lira otopark ücreti varmış her araçtan alınıyor, o da tamam. Yakacağım yakıtla 200-250 lira tek seans için gözden çıkardım, pistteki zevki tatmak için. AMA;
    Şuan aracımın üstünde dandik marka sayılabilecek lastikler var(17-40-215 boyutunda) neticede aracın limitlerini zorlayacağım dolayısıyla lastiklerde zorlanacak. 20 dakikada lastikler ne derece zorlanır. Gündelik olarak kullandığım için o lastikler bana sıkıntı çıkarır mi, daha sonrası için?
    MR.EVO53

mrbars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehmet6r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ciddi olarak birsey sormak istiyorum, tecrübeli abiler cevaplarsa çok memnun olurum.

Geçen seneden beri pist günlerine katilmayi düşünüyorum, kısmetse vizelerden sonrası katılacağım;
    85 bg aracım var 100 lira seansı, transponder ve kask zorunlu mu?
    20 lira otopark ücreti varmış her araçtan alınıyor, o da tamam. Yakacağım yakıtla 200-250 lira tek seans için gözden çıkardım, pistteki zevki tatmak için. AMA;
    Şuan aracımın üstünde dandik marka sayılabilecek lastikler var(17-40-215 boyutunda) neticede aracın limitlerini zorlayacağım dolayısıyla lastiklerde zorlanacak. 20 dakikada lastikler ne derece zorlanır. Gündelik olarak kullandığım için o lastikler bana sıkıntı çıkarır mi, daha sonrası için?
    diego dur allahını seversen zaten ortalık karışık

mehmet6r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    diego dur allahını seversen zaten ortalık karışık
    Tamam abi, özür
    MR.EVO53

barisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vay arkadaş neymiş bu palmer sports böyle.

Bilgilendirme için teşekkürler Baybars Bey.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)