Başkan gitse Vural'e yarar gitmese o adam zarar ederi. Düşünmüştür bunları demekki umursamıyor anlatabildim mi. Sizde adama zorla bizde gelelim düşür bizde gelelim düşür moduna giriyorsunuz demek istediğim o.
Adam diyorki: GELMEYİN. Gelecekseniz pisti kiralayın öyle gelin.
Yani uzatmaya gerek yok. Adam evinde mangal partisi yapiyor. Sen gelebilirsin diyor sonra bir bakıyor bir kaç kişiyi görüyor. SİZ GELMEYİN AYILAR diyor.
Benim anlamadığım neden illa "Vural abi pişttt ne olur bizde gelelim ya hadi bak nolusun" moduna giriliyor.
Gitmeyin abi. Bu kadar basit. Ama bu kadar bıdı bıdı edipte o parayı verip giden olursa götümle gülerim orası ayrı.
Bu olayı daha öcnede yaşadık. Buğra supersport dayin parasını artırdı diye organize oldular benide kandırdılar gitmiyorsun diye. Tamam gitmeyim dedim lan aradan 1 hafta geçti bakim kim var şu supersport dayde diye bi gittim izlemeye bana gitme diyen adamların hepsi orada ve utancından söyleyememişlerdi.
Aha buğra gelsin yazsın yanımda parada yoktu arabada yoktu buğra geldi çık kanka sonra ödersin dedi. Hemen bi hızla döndüm eve arabayı alıp geldim yani. O yüzden şurda gitme diyenleri göreceksiniz 2. pist gününde nasıl sıraya girecekler.
Sonra siz bakacaksınız böyle melül melül