User Tag List

Sayfa 69/113 İlkİlk ... 1959676869707179 ... SonSon
2139 sonuçtan 1.293 ile 1.311 arası

Konu: Intercity İstanbul Park (GENEL)

erh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı snrk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ekim ve Kasım'da yağmur yağmazsa önden çeker kategorisi çok hareketlenecek o zaman
    Bu ay çoğu kişi için ısınma/antrenman gibi olur sanırım. Çünkü baya ara verdi herkes.
    Evet cok hareketlenicek soyledigin gibi yavastan herkes biseyler yapmaya baslamis..

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok yeni birsey yok benim gordugum,sadece cupra var hazirlanmis yani iddiali olucak...
    Tayyar camiasindan Birileri gelmesi gerek,hep yazmakla bir yere kadar. Bilgi birikimi olur hatta yeni paylasimlar yapilir.

snrk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cok yeni birsey yok benim gordugum,sadece cupra var hazirlanmis yani iddiali olucak...
    Tayyar camiasindan Birileri gelmesi gerek,hep yazmakla bir yere kadar. Bilgi birikimi olur hatta yeni paylasimlar yapilir.
    Temmuz'da katılan kırmızı Type-R'lı arkadaş yine gelir büyük ihtimalle, hiç bir etkinliği kaçırmıyor.
    O gün onunla çok güzel bir tur atmıştık, bütün tur arkadan takip ettim. Kayıt edebilseydim çok iyi olacaktı
    "life is too short to drive boring cars"

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eveet Erhanda rekora araba hazırlıyor bu yaz sonunda bakalım nerelere gelecek güncel süreler. Teknoloji gelişiyor insanlarda kendini geliştiriyor beklenmedik zamanlar çıkar bence bu yaz sonunda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eveet Erhanda rekora araba hazırlıyor bu yaz sonunda bakalım nerelere gelecek güncel süreler. Teknoloji gelişiyor insanlarda kendini geliştiriyor beklenmedik zamanlar çıkar bence bu yaz sonunda
    Aslinda benim bu arabayi alma sebebim de rekor kirmakti, yapma sebebim de sadece bazi parca aksakliklari oldu bu senenim sonuna yetiscek gibi gorunuyor.. Bakalim sonrasi arabanin yeni gucune alisip pilotajimi gelistemeye kalcak.. Cuprayi merak ediyorum acikcasi.. Cunku diger araclarin hepsi std a yakin araclar. Bildigim onden ceker rekorunu isteyen trackday car tadinda bahsedilen cupra ve benim aracim disinda arac yok gibi. Bence bunun tek sebebi pist fiyatlandirmasi.. Eminim gecen sene gibi olsa su an cok kisi olurdu ve coook canli olurdu...

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Biz izlemeye geliyoruz @Berkan + @Eriador Kaan ile kısmetse

Hothatch günü olacak gibi görünüyor, inşallah kimse için herhangi bir aksilik olmaz da güzel görüntüler kalır hafızalarda
    @erh motor kısmıyla mı alakalı beklenenler? öyle gibi algıladım da, astradan da umudum var benim. keşke uyguna j opc de bulabilsek, kafadan tutunması ciddi beğenilen bi araba, tek handikapı ağırlık aslında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biz izlemeye geliyoruz @Berkan + @Eriador Kaan ile kısmetse

Hothatch günü olacak gibi görünüyor, inşallah kimse için herhangi bir aksilik olmaz da güzel görüntüler kalır hafızalarda
    @erh motor kısmıyla mı alakalı beklenenler? öyle gibi algıladım da, astradan da umudum var benim. keşke uyguna j opc de bulabilsek, kafadan tutunması ciddi beğenilen bi araba, tek handikapı ağırlık aslında
    Simdiye kadar yazilim eksoz cooler ile ciktim paite.. Bu setupla son cikisim olcak. Bir sonraki pist gunune 450 hp civarinda olcak motor gucu. Yurtdisinda ozellikle ingilterede en cok tercih edilen trackday araci astra h. bakalim o guclerde nelerle karsilascaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı erh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Simdiye kadar yazilim eksoz cooler ile ciktim paite.. Bu setupla son cikisim olcak. Bir sonraki pist gunune 450 hp civarinda olcak motor gucu. Yurtdisinda ozellikle ingilterede en cok tercih edilen trackday araci astra h. bakalim o guclerde nelerle karsilascaz
    ingilizler seviyor zaten vauxhall olarak baya da versiyonları var m-a-l-u-m 888 ler vs ler oralar için

ekim ayında kilit yoktu sanırım daha, şimdi en azından o var, biraz adaptasyon süreci ile bence 2.30 altı gelir gibi şuan için de

cumartesi orada olursan görüşürüz zaten video tertibatı olsun ama mutlaka, izlemek isterim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen,cogu stg1 araclar,pek birsey yok.
    290'lim
    Cuprayida zeki soylemisti...
    Ben cok fazla hazirligi sevmiyorum. En fazla Yazilim cooler lastik,haydeee piste.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende Murat abi de Baybars abi de 2 gün ordayız hem cumartesi hem pazar. Orda görürseniz uğrayın muhabbet ederiz Erhan senle de yüz yüze tanışırız hem. Eğer yanılmıyorsam Barbaros abinin yanında bir kere görmüştüm yıllar önce iddialı olan leon 290 gelecek mi bilmiyorum ama bittiyse 2.17-2.18 e kadar inebilir bence. Yani ben aracımı o hale getirsem hedefim o süre olur aslında. Baybars abiden çok umutluyum ben bence süpriz süre cumartesi ondan gelebilir

mrbars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim için konsantrasyon önce pazar günkü clio cup.
    cumartesi oradayım zaten, hava çok sıcak yapmazsa cuprayı bir salacağım bakalım piste.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ingilizler seviyor zaten vauxhall olarak baya da versiyonları var m-a-l-u-m 888 ler vs ler oralar için

ekim ayında kilit yoktu sanırım daha, şimdi en azından o var, biraz adaptasyon süreci ile bence 2.30 altı gelir gibi şuan için de

cumartesi orada olursan görüşürüz zaten video tertibatı olsun ama mutlaka, izlemek isterim
    Ekimde kilit vardi sanirim su an kendi rekorum bitik nankanglar ile 2.29

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende Murat abi de Baybars abi de 2 gün ordayız hem cumartesi hem pazar. Orda görürseniz uğrayın muhabbet ederiz Erhan senle de yüz yüze tanışırız hem. Eğer yanılmıyorsam Barbaros abinin yanında bir kere görmüştüm yıllar önce iddialı olan leon 290 gelecek mi bilmiyorum ama bittiyse 2.17-2.18 e kadar inebilir bence. Yani ben aracımı o hale getirsem hedefim o süre olur aslında. Baybars abiden çok umutluyum ben bence süpriz süre cumartesi ondan gelebilir
    Ben persembeden gelcem istanbula cuma gunu hunter dan randevu aldim. Yeni lastikler takilip Ayarlari yapilcak arabanin. Cumartesi pazar da pistte olurum sanirim. Dogrudur valla cok zaman gecti tanisalim tekrar bu sefer arayi acmayiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cupra 290 pazar günü geliyo merak etmeyin hareketli bi gün geçiricez sanırım. Cupra tam hazır değil eksikleri var ama görücez potansiyelini ��
    INFINITE PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben Murat abiyi merak ediyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yiğit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cupra 290 pazar günü geliyo merak etmeyin hareketli bi gün geçiricez sanırım. Cupra tam hazır değil eksikleri var ama görücez potansiyelini ��
    Sürücü kim olacak Yusuf abi mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende arabayi merak ediyorum. Umarim sorunsuz olur hersey.
    Cupra yi sahibi kullanmayacak mi??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cumartesi günü bizde bursadan gelmeyi düşünüyoruz 1.6 cdti 136 astra j ilk pist deneyimimiz olacak tavsiyleriniz varmı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı berkay2m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cumartesi günü bizde bursadan gelmeyi düşünüyoruz 1.6 cdti 136 astra j ilk pist deneyimimiz olacak tavsiyleriniz varmı
    Kamera edinip kayıt alın, çok güzel anısı var. Pist yoluna saptıktan sonra petrolde normalden 5-6 psi daha düşük hava basıncına getirmeyi unutmayın lastiklerinizi bir de

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)