Evet cok hareketlenicek soyledigin gibi :) yavastan herkes biseyler yapmaya baslamis.. :)
Printable View
Cok yeni birsey yok benim gordugum,sadece cupra var hazirlanmis yani iddiali olucak...
Tayyar camiasindan Birileri gelmesi gerek,hep yazmakla bir yere kadar. Bilgi birikimi olur hatta yeni paylasimlar yapilir.
Eveet Erhanda rekora araba hazırlıyor bu yaz sonunda bakalım nerelere gelecek güncel süreler. Teknoloji gelişiyor insanlarda kendini geliştiriyor beklenmedik zamanlar çıkar bence bu yaz sonunda :)
Aslinda benim bu arabayi alma sebebim de rekor kirmakti, yapma sebebim de :) sadece bazi parca aksakliklari oldu bu senenim sonuna yetiscek gibi gorunuyor.. Bakalim sonrasi arabanin yeni gucune alisip pilotajimi gelistemeye kalcak.. Cuprayi merak ediyorum acikcasi.. Cunku diger araclarin hepsi std a yakin araclar. Bildigim onden ceker rekorunu isteyen trackday car tadinda bahsedilen cupra ve benim aracim disinda arac yok gibi. Bence bunun tek sebebi pist fiyatlandirmasi.. Eminim gecen sene gibi olsa su an cok kisi olurdu ve coook canli olurdu...
Biz izlemeye geliyoruz @Berkan + @Eriador Kaan ile kısmetse :)
Hothatch günü olacak gibi görünüyor, inşallah kimse için herhangi bir aksilik olmaz da güzel görüntüler kalır hafızalarda :)
@erh motor kısmıyla mı alakalı beklenenler? öyle gibi algıladım da, astradan da umudum var benim. keşke uyguna j opc de bulabilsek, kafadan tutunması ciddi beğenilen bi araba, tek handikapı ağırlık aslında :)
ingilizler seviyor zaten vauxhall olarak :D baya da versiyonları var m-a-l-u-m 888 ler vs ler oralar için :)
ekim ayında kilit yoktu sanırım daha, şimdi en azından o var, biraz adaptasyon süreci ile bence 2.30 altı gelir gibi şuan için de :)
cumartesi orada olursan görüşürüz zaten :) video tertibatı olsun ama mutlaka, izlemek isterim :)
Aynen,cogu stg1 araclar,pek birsey yok.
290'lim
Cuprayida zeki soylemisti...
Ben cok fazla hazirligi sevmiyorum. En fazla Yazilim cooler lastik,haydeee piste.
Bende Murat abi de Baybars abi de 2 gün ordayız hem cumartesi hem pazar. Orda görürseniz uğrayın muhabbet ederiz Erhan senle de yüz yüze tanışırız hem. Eğer yanılmıyorsam Barbaros abinin yanında bir kere görmüştüm yıllar önce :) iddialı olan leon 290 gelecek mi bilmiyorum ama bittiyse 2.17-2.18 e kadar inebilir bence. Yani ben aracımı o hale getirsem hedefim o süre olur aslında. Baybars abiden çok umutluyum ben bence süpriz süre cumartesi ondan gelebilir :)
benim için konsantrasyon önce pazar günkü clio cup.
cumartesi oradayım zaten, hava çok sıcak yapmazsa cuprayı bir salacağım bakalım piste.
Cupra 290 pazar günü geliyo merak etmeyin hareketli bi gün geçiricez sanırım. Cupra tam hazır değil eksikleri var ama görücez potansiyelini ��
Ben Murat abiyi merak ediyorum. :)
Bende arabayi merak ediyorum. Umarim sorunsuz olur hersey.
Cupra yi sahibi kullanmayacak mi??
cumartesi günü bizde bursadan gelmeyi düşünüyoruz 1.6 cdti 136 astra j ilk pist deneyimimiz olacak tavsiyleriniz varmı :)