Serhat Y. Nickli Üyeden Alıntı
forumda uzun süredir hararetli tartışma olmuyordu. rolling konularının taşındığı platform daha çok forumdan çıkıp face ortamına kaydığı için diye düşünüyorum, aslında fenada değil hani pistçiler daha bi ön plana çıkmaya başladı forumda. bu konunun gündemde kalması o açıdan güzel diye düşünüyorum, burdaki seviye konuyu takip eden diğer kişileride olumlu yönden etkiler umarım, fakat bende ısrarla kendi düşüncelerini tek doğruymuş gibi karşı tarafa kabul ettirmeye zorlayan kişileri biraz daha sakin olmaya çağırıyorum.
konuya dönersek zekinin son rekor süresi gerçekten çok güzel tekrar tebrik ediyorum, bence ilk rekor günü yapılan paylaşım gelen rekor sürenin lanse edilirkenki hali biraz itici gelmiş olabilir, type-r üzerinden bunu duyurmak kendinede haksızlık ve gerekte yoktu sanki:) ben olsam rekor kırdığım aracı ve type-r ı aynı cümle içinde kullanmazdım sunumu yaparken.
birde bu süre olayı listenin en başında olma hali birazda bizim gibi amatör kullanıcıları teşvik eden tetikleyen bi durum, çıkan herkesi transponder kullanımına itiyor haliyle, rekabet olmadan bu işlerin hiç bir tadı yok bu anlamda bilgelik yapmasın kimse :)
son olarak daha geliştirilecek çok süre var, 300hp. fwd bir wtcc aracının 2.04 yaptığı pistte bizimde 2.20 leri istememiz makuldür, bidahaki sezon bu süreleri konuşur oluruz umarım, herkese kazasız belasız sürüşler.