İndirimli kaydımızı tamamladık, Pazara inşallah herkes adına güzel bir gün olur,sorunsuz sıkıntısız : _ ))
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Piste yakınım, herşeyi biliyorum, AMG, BMW M, Honda pistin bakımını karşılıyor diyen bir tipti.
Adama yazdık laf soktuk da, adam anlayabilecek bir kafada da değil ki. Attığımız taş boşa gitti hani![]()
2 Seans oradayım. Lastikler tamamen bitik ama maksat keyif olsun bu seferlik diye çıkacağız bakalımgelen herkesi muhabbete beklerim eğlenceli kazasız belasız ve sorunsuz bir gün olur inş herkes için.
Arkadaslar;surus zevkini arttirmak icin pist ustu yakin surusler yapmayin.
İki kisininde turu heba olur. Zamanlarinizi kiyaslayin.
İsin en guzel,en onde cikan,ilk bos atilan turun sonunda(bu turu lastik isitmak icin kullanin,SAKİN gazlamayin lastik omru acisindan)13 ve 14. Virajda iyice yavaslasin,grubun sonundaki araclar 12 ye yaklastiginda gaZlasin ki en az 2-3 tur HER ARAC BOS TUR atmis olur.
Oteki turlu surekli onunuze yada arkaniza arac gelir...
ıslaksa yerler virajlarda ufak ufak attırırım açı verdirmeye çalışmam yasak olduğunu biliyorum![]()
Süreleri karşılaştırmak daha mantıklı pistteki. çıkışta düzlükde bakarız sciroccoyla olmadı ama yazılım varsa kesin geçer![]()
ortalama 20 dk lık seanslarda 6-7 tur atılıyor sanırım doğru ise 1 tur ısınma son 1-2 turda soğumak içinmi kullanmak gerekir ?
2-3 bos tur derken limitleri zorlamak için arayı açmak anlamındamı yani
Arabadan arabaya farkediyor soğutma turları. Kimi araba çıkıyor, ilk tur ısıtma sonra tapagaz dönebiliyor.
Benim frenler abuklaşıyor, motor çok ısınınca da kısıyor sanki biraz araba diye arada 1 tur da öyle soğutuyorum. O turda önümdeki araç benden yavaşsa arayı da ayarlıyorum.
Damalı bayrak sonunda her halukarda tam tur tıntın soğutma turu atılıyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)