User Tag List

Sayfa 11/18 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
335 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: 25 Ekim 2015 Pazar @ Pistgünleri Halk günü İstanbulpark

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    98 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı OrcunInce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oem'lerde o sıkıntı çıkmıyor Levo, sıkıntı Brembo pad'lerde.
    Tek seansta yok oluyorlar şaka gibi, başımıza daha önce de geldi.
    Utku bahsetmişti benzer tecrübeyi yaşadığınızı bro , aynen

Zeki'nin Cupra ise catback ve bitik yellow pad + 4mm deki cup2 harici oem. Kat iptali bile yok, benim bildiğim bu yönde .. Hiç acaba o var mı bu var mı diye insanların kafasını karıştırmaya gerek yok ki kendi de benim yazdıklarımı yazmıştı.

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Simdi onden ceker rekoru kirilmak icin alinan arabaya brembo ped mi takildi. Benim gordugum lastiklerde trofeo idi.

Rekor kiran siyah cuprada baska degisiklikler varmiydi acaba.

Her ne kadar typer in rekoruna inanmasamda bu sekilde adil olmuyor bence onden ceker rekor denemeleri.
    Benim açımdan araç önden çeker olsun isterse 1000hp olsun. Birde road legal lastik olması lazım üstünde. Sonrası beni ilgilendirmiyor. Rekorsa rekordur. Kimse para verip aldığı araba ile stok fabrikasyon rekoru kırmaya çalışmasın asıl. O daha komik oluyo. O fabrikaların yada markaların işi.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

KVNC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ha hersey modifikasyon yani pilotaj veya amiyane tabirle bilek dedigimiz yetkinligin hic bir anlami yok mu

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yapılanlar onemlı,yanı yazılım vs yapıp gucunu artırdıgında,amortısor kıt yada fren kıtı koydugunda yada bu gıbı seyler ozaman ıs farklı oluyor.
    Ama balata-lastık yada jant degıstırmek basıt ısler.
    Oyuzden suan stok gırmek ıstıyorum.Yoksa yapılıcak ıs cok...
    Benım hatam cakma Brembo almıs olmam.Bugun cozduk o ısı,Brembo'nunda adını lekelemek haddıme degıl.
    ***** bır cok markanın guvendıgı Fren....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KVNC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ha hersey modifikasyon yani pilotaj veya amiyane tabirle bilek dedigimiz yetkinligin hic bir anlami yok mu
    Evet hiçbir anlamı yok. Bu bir yarış disiplini değil. Kendi yeteneklerini ön plana koymak istiyorsan araç modifikasyonlarını sınırlayan Ralli gibi yarış disiplinlerinde yada VolkiCar veyahut Polo Cup gibi tüm araçların eşit olduğu yarışlarda BİLEK dediğiniz şeyi gösterin. Siz stok aracınız ile süre yapmak istiyorsunuz diye benim yada başkasının iyi lastik / amortisör / fren takviyesi ile yaptığımız pist süresine burun bükmek yanlış olur. He bilek diyorsanız illaki burası İstanbul baya BİLEK sahibi çıkar bir yerlerden.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim açımdan araç önden çeker olsun isterse 1000hp olsun. Birde road legal lastik olması lazım üstünde. Sonrası beni ilgilendirmiyor. Rekorsa rekordur. Kimse para verip aldığı araba ile stok fabrikasyon rekoru kırmaya çalışmasın asıl. O daha komik oluyo. O fabrikaların yada markaların işi.
    Type-R in suresi ile bir kiyaslama yapildigi icin o sekilde yazdim. Yoksa tabiki herkes istedigini yapabilir aracina kimseyi ilgilendirmez. Fakat balata bile olsa herhangi bir degisiklik varsa Typer-R ile ayni kefeye koymamak gerekir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    98 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Type R daki csc6 ile cup2 ve trofeo aynı klasman bu arada.
    Leon sub8 paket olsa onda da fren kiti mi var denilecekti ben onu merak ediyorum

Catback E lafım yok tabi ki, zeki ses için yaptım demişti ama yazılımsız arabada getiriden çok götürüsü bile olabilir, orta iptal edip geri düşen tsi ları forumda bilmeyen yok

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    iyide yanlış bilmiyorsam yeni typer'ın kırdım kırdım diye gecindiği rekor zaten Murat abide olan gp2 ile yapılmadımı hatta o gp2'dede butarz degisiklikler yokmuydu. elin fabrikası gelip halk günü rekoruna kaldırırsa, halkta gider fabrikanın yaptıgı rekora sulanır haliyle
    1881 - 193

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya bana zorla typeri savunmaya zorluyosunuz.

Honda cs6 lastik koyduysa bende cup2 takarim demek olmaz. Sub8 leon cikip hic birseye dokunmadan typer dan iyi sure yaparsa o zaman hizli derim. Elma ile elma yi kiyaslamis oluruz.
    Fakat şu durumda elma ile armut oluyor.

Elbet typer sahipleri piste girecek. O zaman yapilacak sureler kiyaslanirsa daha mantikli olur bence.

Ben leona niye extra yapildi demiyorum. Sadece typer ile kiyaslamak yanlis olur diyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne anlami kaldi o zaman bu kadar database e sahip forumun? Forum demek bilgi paylasimi mi yoksa govde gozterisi mi?

"BİZ" gerek ayni araçlarla da süre yaptık gerek yaptığımız araçlarla da ama hiçbir zaman reklama kaçmadık..

Ama amacımız asla stock olmayan aracımızla stock bunu yaparız diyip yapamayınca öyle oldu böyle diye kıvırmak olmadı, ki stock isek stock dedik stock olduk ve yapamadığımız olmadı

Stock ise stock modifik ise modifik ama adaletlin terazisinin hakkaten sadece tartarken gözü kapalı olsun taparken değil lol

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araba adamların, keyif de onların. İsterlerse stock kırarlar, isterlerse mod'lar kırarlar.
    Zeki için konuşacak olursak adam araba geliştirmektense kendini geliştirmeyi seçen adam. Değişiklik yapmadan ne kadar düşebilir ona kasıyor.
    Schumi'lerin 106'sı uçak gibi, çıkar rekoru kırar gider ilk biz tebrik ederiz. Arada bir geliyorsunuz belki ama pistte sandığınız gibi bir sidik yarışı yok.
    Herkes birbirine yardım ediyor, rakip olarak değil takım arkadaşı gibi davranıyorlar. Kendi açımdan konuşacak olursam fikrimi soran herkese yardım ediyorum,
    ex-eğitmen sıfatıyla yan koltuklarına oturuyorum. Konuya dönecek olursak, süre yapmak kolay değil bunu bence herkes iyice gördü. Ukku stock oğlu stock Polo Gti ile 2.36 döndü, şimdi de z3 ile 2.25'lere indi. Volkan abiyle tüm ekip uğraştık didindik, en iyi Polo Gti süresini yapmıştı. Hepimiz bu işe kafa yorup paramız yettiğince bir şeyler yapmaya çalışıyoruz, yapana da çok saygı duyuyoruz. Ortalığı bulandırmanın anlamı yok.

edit: rekoru stock kırdık değildi Cupra'da olay da, olay rekoru kırdık demekti. Kırıldı mı kırıldı. Hem de boş pistte değil halk gününde.
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zeki beyin suresine ukkunun tecrubesine saygi duyuyoruz zaten, bizim derdimiz onlari cekemeyip kendince ovunenlerde

Biz beyfendiligimizden sustukca birileri cosuyor ama birilerine artik sus be adam demeli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    98 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    BoostER Erhan ın da göz diktiği ön çeker rekoru için de o Zaman astra nın komple stok olması gerekmez mi mesela bildiğim kadarıyla bushing inden sway barına yürüyen aksam için olan hemen her parça mevcut onun aracında da? Şimdi o 2.22 dönse en hızlı ön çeker bizden çıktı demeyecek misiniz abiler, yapmayın Allah aşkına

Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu çok farklı birşey düşünüyorsunuz siz ama ben anlamadım. Kıvanç galiba isim. Veritabanı derken bu veritabanından ne umuyorsunuz bilgi paylaşımı olarak. En hızlı araçların listesine bakarak otomobil alım düşüncelerine yön vermeyi mi ? Burada tatlı bir rekabet var gayrı resmi olarak. Herkes daha iyisini, daha hızlısını yapmaya çalışıyor. Sessiz sedasız en hızlı FWD olarak listeye girip susacak kadar ultra über süper alçakgönüllü birisi var ise helal olsun derim şahsım adına. Herkes kendince birşeyleri hedefliyor. Kimisi en hızlı dizel olmak ister. Kimisi arkadaş çevresinde en hızlı olmak ister. Misal şunu diyen yoktur herhalde. Araç misal Polo GTI (tamamen attım)
    Ya tüm arkadaşlarım 2.25 lerde dönüyor ama ben stabil 2.35 dönüyorum çok mutluyum. Ehe.

Böyle birisi yok. Birde ortada adalet yokki. Neyin adaleti. Ben misal çok yakın bir arkadaşımı 100 shot nos ile yürüyecek hafif yürüyeni yapılı 106GTI yaptırmak için ikna ediyorum. Bu adam gidip güzel bir 2.30 altı süre yapınca ıhhh ama nos mu var diyecekler. Şunuda demeden geçmiyim. Kimse burada stokları kıyaslamıyor. Bir kere özel günde profesyonel yarış pilotu ile arkasında Japonya'dan bile teknisyen getirmiş koca bir markanın yaptığı süre ile halk gününde yapılan bir araç sahibinin kendisinin yaptığı süreyi kıyaslamak gereksiz. Honda kimin rekorunu kırdı bu arada. Daha önceki transponder takılmış en hızlı FWD stok araç Peugeot'un test aracı olarak bir gazeteciye verdiği RCZ-R ile 2.28 civarındaydı. Bu araç rekor kırmak için çıkmadığı gibi belki önceki gazeteciden test sürüşünden dönünce rotcu önlere -2 kamber verdi ? (Mümkün değil Peugeot aracında. ) Hali hazırda birden fazla doneler ile elde edilmiş bir fabrikasyon stok araçlar listesi vardıda Type-R bunun üstüne oturmadı. Stok yada modifiyeli olarak listeye giren en hızlı yol lastikli aracın üstüne çıktı ve en hızlı araç oldu. Bu kadar basit. Ve bu süre geçildi. Balata koyulmuş edilmiş bu önemsiz. Bu sürenin geçilmiş olması ne Cupra'yı Type-R'dan iyi yapar nede Type-R'ı Cupra'dan iyi yada kötü. Süre geçildi oldu bitti. Gözü kara bir Type-R sahibi bu stresi kaldırırım ben diyip güzel bir lastik ve balata ile gelirse listeye renk katar sonra tekrar konuşuruz. Ayrıca benim görüşüm şuanki ilk ruhsat sahibi olan Type-R'lardan hiçbirisi ciddi sürüş kasmayacaktır Zeki gibi. Umarım yanılırım.
    Schumi.Projects

mrbars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pist günlerinde tek rakip transponder.

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni typer cilarda roll cü cikar,pistte gazlayan kovalayan muhtemelen bir sure goremeyiz..
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hem sidik yarisi yok hem tatli bir rekabet var??? Yarin detayli cevap yazacagim herkese iyi geceler hepimiz guzel bir gune uyanalim

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

.....

Bir kere özel günde profesyonel yarış pilotu ile arkasında Japonya'dan bile teknisyen getirmiş koca bir markanın yaptığı süre ile halk gününde yapılan bir araç sahibinin kendisinin yaptığı süreyi kıyaslamak gereksiz. Honda kimin rekorunu kırdı bu arada.

......
    tamda bunu demek istemiştim; fabrika halk rekoruna kaldırırsa halkta onun rekoruna kaldırır diye
    1881 - 193

ukku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Klasikleşen ukku videosu )

2.26:07... 240-245 hp için limitlere geliyoruz..

http://www.techturkey.com/forum/turk...nbul-park.html
    if in doubt, flat out.

instagram: utkuuzunoglu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)