BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
bu sefer gelemdik... cok keyifli olmus yineherkese tebrikler.. güzel sürelere ıslak pist engel olmus belliki..
bu arada bu sezon bitti artık ve önümüzdeki sezon için yine aynen boyle mi devam edecek yoksa farklı birseyler olacak mı ? sanki bir şampiyona gibi track day ler görmek istiyoruz artık![]()
Baybars abi sen videoyu izlettin Kubilay abide disklerimle alakalı ürkünç bir hikaye anlattı başka biriside bana 9-12-13 e özellikle dikkat et felaket kayıyor oralar anlamadım dedi ben kafamda bol bol problem yaşayacağım psikolojisiyle çıktımzemin gerçekten çok dengesiz ıslaktı (bazı yer tutarken aniden kaygan veya aniden tekrar tutunmaya geçiyordu) ve bazı bölgeler manasız kaygandı. 4 çekerler için sorun teşkil etmeyecek ama 2 çekerler için sorun olabilecek bir durumdaydı. Lastiğim aracın gücü ve frenlemesine dayanamadı. Bayağı telleri bezleri çıkmış maalesef sonunda. Cup2, 3 organizasyon her seans 26 altında dönemem dedi tek seansta. Eve lastik jantımı değiştirip dönebildim ancak resim koyamıyorum beceremediğim için. Seneye artık daha eksiksiz herşeyi yeniyken çıkıp göreceğiz neler olacak. Bir yer yeni bir yer eski oldu mu bu kadar oluyor
![]()
İlk yorumumda degindigim gibi,13 de yag vardi. Kafa direk pite dogru aciliyordu.
11. Virajin tretuar kismida oyle kayiyordu...
Napalim,iyisi de kotusu de bizim![]()
Bugün etkinliğe gelen araçlar şahaneydi,benim en çok aklıma takılan ve bir türlü aslını öğrenemediğim araç 997 kasa arkasında 911 yazan carreraydı,aracı carrera diye biliyorum ama tribünden turbo gibi bi gidişi vardı anlayamadım
Octicik emekli oldu artıkÖnler ve sol arka 25/40/18 Pilot Sport 3,sağ arka ise mecburiyetten 35/40/18 p7 gibi garip bir kombinasyonla 2.33 dönmüş,ve tabiki mükemmel frenlerinide unutmamak lazım
![]()
Bu arada kırmızı S3 , Cemin S3 ve herzamanki gibi Serhatın BS de hem ses hem gidişi özellikle dikkat çekiciydi. Cem sanırım pist için optimum ayarı tutturdu 1.5 i geçmemek lazım. Bayağı canlı yürüyordu izlerken anlaşılıyor.
ben şimdi bakabildim çektiğim videoyada best lap sondan 3.turda gelmiş gopro 20.dakikadan sonra yok maalesef koyamıycam onu. gerçi best lap e yakın zamanların oldugu turlarım var ordan iki tur sallarım.
zemin full kuru olsa herkes 2 sn.iyi dönerdi bu pisti benim tahminim, çok büyük tehlikeler atlatmadık ama insan bi ürküyor yinede fazla risk almak istemiyor.
cup2 lerin performansı iyiymiş begendim, çok güzel tutuyorlar, aşınmalarını kontrol edemedim. frenlerede abandım bugun ebc disk+ferado ds2500 lerden memnunum fakat dönüş yolunda ugultu vardı ufaktan, baktırıcam.
bu sezon bitti artık totalda 4 seans çıkmışım sezonda, birinde kayış koptu bıraktım, temiz 3 seans atmışım, hepsinde de süre gelişmiş.
önümüzdeki sezon iyi bir fren kiti(ap racing muhtemel), amortisör, kilit ve debriyaj seti ile neler yaparız bakalım, herkese bol şans şimdiden..
TeamPASAOGLU
kuru ve ıslak bölümler karışık, yoğun katılımlı keyifli bir gündü. b ve c seansında bolca m3 ve m4 kovalayarak keyifli çekimler oldu. videoları 1-2 güne eklerim. Bora da clio cup ile 3 teker döndüğüm virajların kayıtları olabileceğini belirtti, fırsat olur da eklerse sevinirim
yokohama advan neova ad08 r'lerin son durumu da aşağıda. sezon bitti, lastikler de
bu sezon toplamda 8 seans bu lastikler ile çıktım. genel olarak ilk 3 tur iyi, sonrasında bırakmaya başlıyor ve son 2 tur tam bir eziyete dönüşüyor.
215 taban çok seçenek bulamadığım için almıştım, gelecek sezon için başka marka ve model lastik almayı düşünüyorum.
![]()
Garaj : G29 Z4 30i / E92 335i / E46 Compact M3 CSL / Alfa Romeo GT 3.2 / MX-5 ND 1.5 / A4 45 TFSI / G01 X3
Anılar : Alfa 156 / E34 535i / Fiat Uno / S55 AMG / Scirocco / Xsara VTS Ph1 Lynx S/C
Serhat, uğultu sebebi büyük ihtimal diske balata tozları düzensiz yapışmıştır. İstanbul Park'ta DS2500, Yellowstuff falan normalde yetmiyor, asılan herkeste aynı sorun var. Fazla ısınıyor balata, oraya buraya yapışıyor.
Frenler soğukken şehiriçinde birkaç gün kullan, balataları ısıtmadan hafif bir iki sert fren yap; tozları alır balata soğukken. 1 haftaya düzelmezse baktırırsın.
In-car çekimini şimdi seyrettim.
9.virajdan bahsediyosunuz sanırım,octavianın frenler ***** bide seansın sonuna doğru iyice şişmiş kıç bi sağa bi sola zor bela girmiş viraja,
Hatta önceki turlarda yine aynı yerde siz içte kalınca size yol vermiş.
Birde 4. virajdada siz birden içeri dalmışsınız sanırım,octavia farketmeyip ideal çizgiden içeri girse sizde sanırım octaviaya giricektiniz sağdanNeyse kaza bela olmadı bu sevindirici..
Seneye insallah db limiti koyulur. Plakasinda cipa yazan brz cok rahatsiz ediciydi..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)