User Tag List

Sayfa 8/10 İlkİlk ... 678910 SonSon
173 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: 29 Kasım 2015 Pazar @ Pistgünleri Halk günü İstanbulpark

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Malesef oyle,C seansında sanırım,goruntulerıde koymak ıstemıyorum. Arkadası her vırajda yakalıyorum,hatta gecıyorum ama duzlukte gucuyle onume gecıp,erkenden frene basıp ve sacma bır cızgınde vıraja gırıyor.Bellıkı kendısı zaman ıcın cıkmamıs,guzel guzel takılsın,salca olmaya bayılıyor ama benım turumun neden ıcıne edıyorsun??
    Hadı bır yaptın neyse ama 3 defa ust uste yapılmaz kı...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hızlı bir arabam olursa bende pıste gelip alayınızı baltalıycam... birinize bile süre kastırmıcam.. virajlarda fren yapıcam,düzlükte önünüze geçip frene asılıcam,apexleri kacırıp iğrenç bir çizgi izlicem,pistin kapısına bu lavuk giremez dıye resım astırtıcam,padokta alayınız beklerken beni hunharca kaçıcam !!! Yapıcam bunları kılım size niaahahahahahhaha !!!!
    Sen yaparsan yıne eglencelı olur Mıke,yeterkı senın gıbı bılerek yapılsa....

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen yaparsan yıne eglencelı olur Mıke,yeterkı senın gıbı bılerek yapılsa....
    Abi sen hos görürsünde vallahi buğra abi kafamda şaft kırar karbon splitterlarımız kan olmasın sonra ama yinede baltalıycam

mrbars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Malesef oyle,C seansında sanırım,goruntulerıde koymak ıstemıyorum. Arkadası her vırajda yakalıyorum,hatta gecıyorum ama duzlukte gucuyle onume gecıp,erkenden frene basıp ve sacma bır cızgınde vıraja gırıyor.Bellıkı kendısı zaman ıcın cıkmamıs,guzel guzel takılsın,salca olmaya bayılıyor ama benım turumun neden ıcıne edıyorsun??
    Kırmızı bir Alfa vardı. Düzde böyle güçlü mü güçlü, 500 beygir falan; bilemedin 700. Bastımı uzuyor gidiyor. Pilot da yakışıklı bişi. Ondan bahsediyorsun sanırım?

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Murat abi bahsettiğin araç bordo evo X mu?

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 5-6 arac haric kimseye rastlamadim enteresan sekilde c seansinda en cok lotusla arka arkaya gittik
    Team PAŞAOĞLU

KVNC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Katılan herkesin emeğine sağlık, tebrikler..

2 önceki pist günü sonrası baya bi tartışılmıştı ama sonrasında konu farklı noktalara gitmişti, bakıyorum ondan sonra herkes 11i dip gaz döner olmuş

Mrbars, geç olsada kontra kıvamını bulmuş, geçmiş olsun, bileğinize sağlık..

Murat bey'in konu içindeki postlarından birinde zeki bey için yazılım vs işlerini çözdü gibi bi söylemi var, anlayamadım, bildiğim kadarıyla zeki bey'in aracında yazılım yok, birileri açıklık getirebilirse memnun olurum :?

2.07 basınç güldürdü gerçekten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kırmızı bir Alfa vardı. Düzde böyle güçlü mü güçlü, 500 beygir falan; bilemedin 700. Bastımı uzuyor gidiyor. Pilot da yakışıklı bişi. Ondan bahsediyorsun sanırım?
    Evet evet o!! Pesınden gıttım,yetısemedım.. HAtta yesılı sevenlerden kendısı.Dergılerde gormustum,pıstte gorunce heyecanlandım. Selfıe bıle cektıremedım.sen tanıyormusun?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KVNC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Katılan herkesin emeğine sağlık, tebrikler..

2 önceki pist günü sonrası baya bi tartışılmıştı ama sonrasında konu farklı noktalara gitmişti, bakıyorum ondan sonra herkes 11i dip gaz döner olmuş

Mrbars, geç olsada kontra kıvamını bulmuş, geçmiş olsun, bileğinize sağlık..

Murat bey'in konu içindeki postlarından birinde zeki bey için yazılım vs işlerini çözdü gibi bi söylemi var, anlayamadım, bildiğim kadarıyla zeki bey'in aracında yazılım yok, birileri açıklık getirebilirse memnun olurum :?

2.07 basınç güldürdü gerçekten
    Açıklık getirebilirim işim bu ve aracıma yazılım yaptım pistte nasıl olacağını görmek için girdim. İlk 2 organizasyonda yazılım vs yoktu. Değerleri takip ettim seans boyu cidden stoktan daha soğuk ve başarılı oldu. Yazılımla ilgili merak ettiğin başka bir husus varsa ayrıntı paylaşabilirim.

KVNC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Açıklık getirebilirim işim bu ve aracıma yazılım yaptım pistte nasıl olacağını görmek için girdim. İlk 2 organizasyonda yazılım vs yoktu. Değerleri takip ettim seans boyu cidden stoktan daha soğuk ve başarılı oldu. Yazılımla ilgili merak ettiğin başka bir husus varsa ayrıntı paylaşabilirim.
    Bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim, rekorunuz stock iken geldi yani yanlış anlamadıysam, başarılarınızın devamını dilerim, böyle profesyonel yaklaşımları görmek mutlu edici, kattığınız değer için teşekkürler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=Mehmetmert;7990473]Sure

Valla ben sıkıştırmayayım diye poh yoluna gidiyordum.

Pazar günü, M3 9ncu virajda önümde bir savruldu, arkada ben, benim arkamda EVO, zincirleme yazılıyorduk. BMW düzde hızlı ama 3 araba süre aynı gidiyoruz (süre dediğim de önde BMW'yi sıkıştırmayalım diye 2:45 falan ). Dedim 3 araba aynı zamanlarda tehlikeli oluyor, Evo'ya yol vereyim dedim 10'da sağa yanaştım. Ulan yol verdik ya, bir trafik oldu bildiğin vapurdan inmiş insan gibi araba geliyor. Soldan geçen geçene; çıkamadım sağdan. 11'de viraj içinde bu sefer ben sıkıştım kaldım.

Ara sıra tatlı şeyler oluyor, düzde 3-5 metre geçip viraj içinde içerde kalmalar falan. Yanımdaki araba ve pilotu doğru adamsa seviyorum ben öyle şeyleri. Ama senden hem virajda hem düzde hızlı adamı, sanki geçebilecekmiş gibi geç fren yap, sürekli gir içeri çık dışarı, o işi nasıl uyarmak lazım bilmiyorum.
    B seansinda 7oncesi duzlukte gectn arkana girdim. Yukari tirmanirken bir baktim sen devam ben solugu cimlerde aldim)

ahm_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Katılan süre yapan herkesi tebrik ederim her sezon süreler düşüyor yeni sezonda bakalım ne süreler göreceğiz

ahm_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cem.B Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben hala kesiyorum çünkü lastiklerim sürtüyor dönemiyorum
    Aynı sorunu orda bende yaşıyorum çok hafif sürtüyor kaldırmadan dönüyorum hafif zırıltısesi geliyor çamurluktan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

B seansinda 7oncesi duzlukte gectn arkana girdim. Yukari tirmanirken bir baktim sen devam ben solugu cimlerde aldim)
    Ahaha Golf dimi. Orayı hatırlıyorum. Benim araba 7'de çok dışarı açıyor. Hafif şikana çıktım. Öndeki arabayı yakın takip eden de genelde bir çıt daha açılıyor dışarı.
    Tam arkamdaydın, çıkışta aynaya bir baktım kimse yok. Sol aynadan baktım biri çimleri biçiyor

Ön arka videosu olacak. Dur hazırlayayım da koyayım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gereksiz polemiklerle insanları pistten soğutmamak lazım. Şöyle güzel bir günün konusuna kilit vurulsa kimin hoşuna gidecek?

TechTurkey Yekta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kişileri değil araçları sürüşleri eleştirecekseniz yazın da bir yere ilerleyebilelim. Kişisel tartışmaya dökmeyin lütfen, hazır böyle güzel bir kültür oluşuyorken baltalamayalım. Yapacaksanız da en azından forumda değil pistte vs yüz yüze oturup yapın.
    Konuyu temizliyorum, rica ediyorum devam etmesin bu polemik de daha fazla.
    YouTube
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkesin cebine bilegine ve cesaretine sağlık.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahaha Golf dimi. Orayı hatırlıyorum. Benim araba 7'de çok dışarı açıyor. Hafif şikana çıktım. Öndeki arabayı yakın takip eden de genelde bir çıt daha açılıyor dışarı.
    Tam arkamdaydın, çıkışta aynaya bir baktım kimse yok. Sol aynadan baktım biri çimleri biçiyor

Ön arka videosu olacak. Dur hazırlayayım da koyayım.
    Ulan kendimden alıntı yapmaya başladım, çocukken pek arkadaşım da yoktu; yalnızlık ne kötü şey. Neyse video şurda / 1080p

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Becebılırsem bende de oyle goruntuler koyacagım.Bmw-Golf-Mını-Evo bır suru arac bırlıkte gıderken ya frenajda yada vırajda dısarı cıktılar.
    Aslında genel sorun,ondekıne yetısmek/gecmek ıcın bıraz gec frene oturmak,e bırde cızgı sasıyor.Bu herkesın basına gelebılılen guzel bır ayrıntı.
    Ozellıkle TPŞ'de,cok oluyor,orada bıraz temasda serbest oldugu ıcın,en kotu burnu ıcerı sokup yaslamak avantaj getırıyor...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)