Ric ve ham wet ler konusunda gerçekten taktik savaşı sürdürdü.
Printable View
Ric ve ham wet ler konusunda gerçekten taktik savaşı sürdürdü.
Tahmin ettiğim gibi direk kuru zemine geçti Ham
Bu nasıl bir hatadır???
Ric'in yarış piç oldu. Haber vermeden mi girdi acaba ?
Böyle birşey olamaz , f1 tarihin en kötü hatası belki bu nasıl olur yahu !!! riccardo pite girdi saniyelerin önemli oldugu anda lastikler hazır değildi
Ricconun emegini katletti pit ekibi, habersiz mi geldi acaba
Ben böyle bir saçmalık görmedim hayatımda... lider pilot, lider takımsın bu nasıl bir hata?
verstappen den bir kaza daha 3 gün üst üste rekorr :D
Son gördüğümüz sahne Geçen yarışta ki Ros-Ham sahnesinin aynısı ama Ric ayağını gazdan çekiyor...
Ric elini kaldırıp hareket yapıyor bide ya :D
Çok komik ilk gördüğümde inanamadım
Bekle bekle sonunda birincilik gitti
Ham temposunu çok yüksek tutuyor, başka pitstop yapmayacaksa yarış sonunda ilginç şeyler görürüz...:)
ring çok heyecanlı son tura giriyorlar
yağmur mu başlayacak ne? :)
Ham birazdan Ros'a tur bindirecek
Hul son düzlükte Ros'u geçti
Ric sinirden ağlayacak sandım bir ara... :D
Hamilton'a tebrikler... Kumar oynadı ve tuttu... Açıkçası ultraların bu kadar iyi idare edilebileceğini düşünmüyordum. Yarışın asıl olayı Rredbul pit ekibi oldu. Alonso iyi savunma yaptı. Rosberg çok silikti. Vettel'de aslında hızlıyıdı ama Massa resmen bitirdi arkasında kalanların yarışını... Rosberg Hulk'a da geçilmiş finish düzlüğünde... :D Ric güzel yarıştı, yarış sonrası o gülen adamı öyle görmek üzdü gerçekten. Geçen yarıştada taktiksel hata yapıldığını düşünüyordu hadi o bir kumar ve tercih ancak buda bunun üstüne gelince gerçekten çok acı oldu onun için. hevesi kaçtı resmen son turlarda iyice bıraktı...