HAM geç pitstop yapmak istedi ama son 5 tur süründü resmen, ROS un da gerisine düştü, te pit stopla yarışacaksa Ferrari büyük avantaj yakaladı şu anda 1-2 ler...
Benim gibi izlemekte zorluk çekenler için kısa kısa özet geçebilirmisiniz, zaten çok canım sıkıldı her şeyi kaçırdığım için bari genel anlamda bilgi sahibi olalım...
Ricciardo'nun sıkıntısı mı var? Ya da vardı...
Vettel patladi lastik
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Teker patlar...
şimdi bütün stratejiler değişir, HAM riske attı ama patlamadı VET daha güvenli gitmesine rağmen lastiği patlattı... bu seneye lastikler damga vuruyor!
Ham ultra yumusakla 21 tur atti hicbirsey olmadi vettel 26 tur superyumusakla lastik patlatti biraz da sans diyorum
Elleme Sekelesin...
sanmam ama bir bakıyorsun SSoftlar 40 tur gidiyor bazen bakıyorsun 20 turdaa patlıyor, ultrasoftlar 10 turdan sonra dağılıyor bazılarında 23 tur gidiyor vs vs... tek lastik markasının amacı bütün takımların eşit olması, lastikten avantaj sağlamalarına izin verilmemesi idi, bu durumda illa ki bir şeyler düşüneceklerdir...
ham ın kullanılmamış 1 set daha lastiği varken rosbergin kullanılmamış lastiği kalmadı mı dediler?
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
arka lastiklerin kerblerden patlama ihtimali düşük, şanssızlık falan değil tamamen lastiğin kendi saçmalığı... RAI neden tek pitstop denemedi acaba Ferrari yöneticileri?
Sans ama merc ler lastigi daha az yoran sase ayarlarina sahip,bundan dolayi avantajlari var.
Ama yarisin heyecani azaldi...
Rai bildiginiz gibi.
Ham'i takim fazla tuttu yoksa geride dinmezsi 1 gur erken girse. Ros 2 sec aldi nerdeyse tur basina...
Serhan Acar
â€@serhanacar Serhan Acar Retweetledi: Serhan Acar
Ben suikastı İtalyan @ScuderiaFerrari mekanikerlerinden bekliyordum, ama tetiği @pirellisport çekti...
aynın fikirdeyim...
Mclaren'i de mücadele ederken görmek güzel... Bu sene çok daha iyi bekliyordum ben ama yinede gelişim kaydettiler...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)