hahahah herifler son tur birbirine girdi resmen.. 2 side yarış dışı kalabilirdi
hahahah herifler son tur birbirine girdi resmen.. 2 side yarış dışı kalabilirdi
Oha bildiğin çarpmış Rosberg...![]()
2. olup alacağı puanları hesap eden bir adamdı en azından önceden,şuan onu da hesaplayamıyor
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
1-2 oldukları son 5 turdan itibaren herhangi bir emir geldimi acaba telsizden?
Ya banane takımdan abi çok zevkli değil miydi?![]()
Arkada ki hızlı ve öndekinde problem varsa anlarımda adamlar şampiyonluk mücadelesi veriyor. Sen olsan kabul eder misin şu durumda takım emrini. Hele ki son turda... Bunu ben kabul etmem asla, sen edebiliyorsan onu bilemem tabi ki...
![]()
bireysel şampiyonluğunu bireysel aracınla kovalamıyorsun. Bağlı olduğun , maaş aldığın , markasını temsil ettiğin , arabasını kullandığın bir takım var. Bireysel başarı tabiiki önemli ama Mercedes önce kendi markasına kazandığı puana bakar.
Tabi ortada sürekli tekrarlanan bir durum var ve takım buna net bir tepki koymuyor demekki takım benim gibi değil senin gibi düşünüyor![]()
yapardı aynısı tabiiki,ama rosbergin cevap veremeyeceğini bildiği için yapardı,ric in monacoda cevap veremeyeceğini bildiği gibi.
ros aynı hamleyi yaparken kendisini ham yerine koyunca çuvallıyor,ham gibi içeri dönmezdi orada,çarpmamak için dışarıdan dönerdi.hala daha rakibinin aynı takımda olsa bile orda dışta bile olsa pozisyonu vermemek için burnunu içeri sokacağını bilecek kadar tanımıyor
Bu adamlarda hayrına yarışmıyor, para alıyorsunda Ya zafer? Şampiyonluk? Onlar neden veriliyor o zaman...herkes tren gibi gezsin... Takım emri olmadan da güzel yürütülebilir bu iş böyle olmasınada gerek yok. Benim karşı olduğum aleni takım emridir, Barichello- MS olayında ki mevzu bunun kadar onur kırıcı bir şey var mı? İki hızlı pilot almazsın. Biri temiz yarışır, aracı çizgiye taşır takıma puan toplar diğeride şampiyon olacak adamdır yarışlar kazandıracak pilottur. Yıllarca bunu yaptı takımlar...
![]()
rosberg inceleme altındaymış kaza yüzünden.önümüzdeki yarış ceza gelebilir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)