User Tag List

Sayfa 7/11 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
207 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Ralli Şehre İndi ! (Pazar 14:00 Maslak)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nitrO_Oxide Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    castrol yarısmasındaki ana tema neydi bilmiyorum

oldum olası sevmem zaten guzellik yarısmalarını.Dergilerin fuarların ve bu tarz organizasyonların duzenlediği yarısmalarda hep bi tatsızlık olmustur.

Herkezin kendi fikri kendi dusuncesidir ama megane gibi ozenle hazırlanmıs araclar parmakla gosterilcek kadar az bunu kimse inkar etmesin.

Modifiye yarısmalarında camaro-megane diye ayırt etmek yanlıs.Önemli olan araca harcanan emek,para,kalite vs = sonuc birincilik bence meganenin hakkıydı ama ikinci oldu olsun yapıcak birsey yok

Camaroda guzel allah kaza bela vermesin 1.ciliği hayırlı olsun
    Öncelikle teşekkür ederim Bence şu nokta çok önemli. Bu yarışma, ne bir güzellik yarışması, ne de bir modifiyeli araç yarışmasıydı. Bu yarışmanın yurtdışındaki örneklerini ben araştırdım. Tamamen standart 911 Turbo ve 67 Mustang var posterlerde, ki araçların jantları bile standart. Castrol, dergi ve gazetelerde, posterlerde, yağ reklamı için kullanacağı aracı seçmek için bir yarışma yaptı sadece; eğer bir el arabasının daha çok ses getireceğini ve posterlerinde kullandığında daha çok Castrol Edge satacağını düşünseydi, bir el arabası koyardı posterlerine.

Bu arada bence Megane modifiye dünyasında tek, gerçekten çok güzel ve özenli bir çalışma yapılmış, bu belli. Motor standart diyorsunuz, buna rağmen egzozdan aldığınız ses ve görsellik de çok güzel gerçekten. Birgün bir Megane alırsam özellikle ön tarafını kesin sizin yaptığınız tarzda yapmaya çalışırım, çok güzel Ben de Megane'ın sahibini ve araçta emeği geçenleri kutluyorum tekrardan.

Son birşey daha; burada veya diğer forumlarda; yani kendi aramızda ne konuşulursa konuşulsun, Castrol, BP gibi, kendi dünyamıza çekmek, onların desteğini (drag, organizasyon vb.) almak için genelde çok uğraştığımız büyük firmaları kendimizden soğutmamak gerektiğinden, bir haksızlık olduğu düşünülse bile hak aramak, çok ileri gidip bu firmaları bizim dünyamızdan kaçıracak düzeye gelmemeli bence.
    🌟-Elektron Motors-🌟

Elektron Quasar - 2.400 Hp, 3.000 Nm

www.elektronmotors.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VteC_MaNiaC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tekrardan merhaba .. bende yarışmaya katılan araçlardan birinin sahibiyim ve yarışmaanın başında zaten sizin aracınızın seçileceğini tahmin ediyordum ... zaten sebebi çok basit castrol ün amerikadaki reklam konseptine baktığınızda sizin aracınız çok uygun .. gerçekten sizin 1.liğinizde veya megane nın 2.liğinde bir şaibe yok .. tebrik ederim ... Ancaak durum standart bir C2 nin 3. seçilmesine gelince ben bu işte farklı şeyler ararım ... benim aracım C2 den en az 3 kat daha fazla emek harcanarak hazırlanmış bir araç angel far ve jant takıp bir araç 3. seçilecekse hakkımın yendiğini düşünürüm ... heleki bu durumu jüriye söyleyipte hiçbir mantıklı cevap alamayınca dahada çok üzülüyor insan.... Son sözüm Sizin aracınız ve Megane ın yanında o Standart C2 yi nasıl reklamlarda kullanacaklarıdır ... Tekrardan tebrikler ..
    Merhabalar, teşekkür ederim Evet, sizin aracınızı önceden tanıyorum zaten, gerçekten bu araç da çok özenle hazırlanmış, emek verilmiş bir araç. Bana oradaki araçlardan ilk üç çıkar deseler, benim de sıralamam değişik olurdu...

Fakat benim bildiğim reklamlarda sadece birinci olan araç kullanılacak, ikinci ve üçüncü kullanılmayacak diye biliyorum ben, o yüzden size "Önemli olan birinciyi seçmekti" açıklaması yapılmış olabilir.
    🌟-Elektron Motors-🌟

www.elektronmotors.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cirkin oldugunu söylemedim zaten, masallahı var

Sadece ilk zamanlarından beri bildigimiz icin göz asinalıgı var, görsel acıdan degisik birseyler bekliyor insan seneler gecince

Birinciligini tebrik ediyoruz Armaganın
    Yavuz selamlar ve teşekkürler; görüşemedik ne zamandır, bir dahaki sefere artık

Söylediğinde haklısın; dış görüntü olarak araç uzun zamandır aynı ve bu değişiklikleri ben değil, önceki sahibi yaptı (ne kadar body kit benim önceki aracımla birebir aynı olsa da). Ben, aracın dış görüntüsünün çok güzel olduğunu düşünsem de ne yapabilirim diye düşünmüyor değilim. Öncelikle zaten dikkat edersen jantları değiştirdim (İmzadaki resim eski, araç çıkınca Tholl-ganın kapısını çalacağım zaten ). Aracın rengini değiştirsem mi diye çok düşündüm ve fikrine güvendiğim arkadaşlara sordum, rengini değiştir diyen çıkmadı. Kaput desen o da zaten çok güzel (standart kaputun karbon fiberi var, takmak istemedim), body kit desen öyle e ben ne yapayım? Ön ve arka farlar var, fakat benim araçta aftermarketlar ne kadar güzel durur emin olamıyorum. Angel eyelı veya ledli stop lambalı bir Camaro yapmak ne kadar doğru olur bilemiyorum. Şu anki halinin üstü abartıya kaçmak olur diye düşünüyorum, ayrıca sırf değişiklik yapayım diye yapmak istemiyorum. Güzel bir fikir gerçekten çok makbule geçer

Şu an araçta görüntü olarak, ön tamponun ortasındaki bölümü tamamen çıkarıp intercooler için boşluk yaratma fikrim var. Bunun dışında araç içini de önceki kırmızı Camaro gibi ya parlak siyaha boyamayı, ya da karbon fiber parçalar getirip takmayı düşünüyorum. Yeni setup için yeni saatler ve bir de tabi roll cage lazım, Serdar Bostancı'nın dediği gibi

Onun dışında, dediğim gibi aklıma bir fikir gelmiyor, fikirler itinayla değerlendirilip uygulamaya geçirilecektir
    🌟-Elektron Motors-🌟

www.elektronmotors.com

Sinan'S2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Armageddon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Söylediğinde haklısın; dış görüntü olarak araç uzun zamandır aynı ve bu değişiklikleri ben değil, önceki sahibi yaptı (ne kadar body kit benim önceki aracımla birebir aynı olsa da). Ben, aracın dış görüntüsünün çok güzel olduğunu düşünsem de ne yapabilirim diye düşünmüyor değilim. Öncelikle zaten dikkat edersen jantları değiştirdim (İmzadaki resim eski, araç çıkınca Tholl-ganın kapısını çalacağım zaten ). Aracın rengini değiştirsem mi diye çok düşündüm ve fikrine güvendiğim arkadaşlara sordum, rengini değiştir diyen çıkmadı. Kaput desen o da zaten çok güzel (standart kaputun karbon fiberi var, takmak istemedim), body kit desen öyle e ben ne yapayım? Ön ve arka farlar var, fakat benim araçta aftermarketlar ne kadar güzel durur emin olamıyorum. Angel eyelı veya ledli stop lambalı bir Camaro yapmak ne kadar doğru olur bilemiyorum. Şu anki halinin üstü abartıya kaçmak olur diye düşünüyorum, ayrıca sırf değişiklik yapayım diye yapmak istemiyorum. Güzel bir fikir gerçekten çok makbule geçer

Şu an araçta görüntü olarak, ön tamponun ortasındaki bölümü tamamen çıkarıp intercooler için boşluk yaratma fikrim var. Bunun dışında araç içini de önceki kırmızı Camaro gibi ya parlak siyaha boyamayı, ya da karbon fiber parçalar getirip takmayı düşünüyorum. Yeni setup için yeni saatler ve bir de tabi roll cage lazım, Serdar Bostancı'nın dediği gibi

Onun dışında, dediğim gibi aklıma bir fikir gelmiyor, fikirler itinayla değerlendirilip uygulamaya geçirilecektir
    Dostum 2 tane sparco koltuk 6 point harness ve 6 point roll-cage le güvenliği arttırıp bence arabanın şeklini tamamen değiştirebilirsin. Dışarıdan cidden yapılabilcek pek bişey yok
    sadece ön farlar biraz koyu tonlu olsa çok güzel olabilir. Daha önce mercekli farlara baktık ama şimdi içi karartılmış stock görünümlü bir farın daha güzel olacağına inanıyorum. Bir de araba bitince coiloverlardan biraz daha basarsak zaten muhteşem olan araç bir kat daha iyi olacak.
    Ms2k
    Powered by BES Servis - Mapped by US Performance
    100-200km 5.15sn
    561.7 RWHP - 690.9 CRANK HP - 614.2 NM - MUSTANG DYNAMOMETER

Jem89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son birşey daha; burada veya diğer forumlarda; yani kendi aramızda ne konuşulursa konuşulsun, Castrol, BP gibi, kendi dünyamıza çekmek, onların desteğini (drag, organizasyon vb.) almak için genelde çok uğraştığımız büyük firmaları kendimizden soğutmamak gerektiğinden, bir haksızlık olduğu düşünülse bile hak aramak, çok ileri gidip bu firmaları bizim dünyamızdan kaçıracak düzeye gelmemeli bence.
    Sonuna kadar katılıyorum..Gerçekten söyledikleriniz de çok haklısınız..Bu arada 1.liğinizi de tebrik ederim..

PROMINENT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    .....edit....
    Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...

hantypR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    apachı grubu ile gecırdıgımız soguk gun cok eglencelı ıdı tanıstıgıma sevındım ozgun harıc ama cmylmz resmı cok ii olmus peruk en en guzel ozgune yakıstı umuhahahha

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyse sağlık olsun

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    su an telofonumdan girdigim icin foruma bisey yazamiyorum, gece yazarim detaylari...

Yanliz su bilinsin megane bugune kadar hic bir yarismada boy gostermedi,bu yarismayada detaylari tek tek okudugum icin sokmustum ama detaylar lafta kaldigi icin bu polemikler dogdu...

Yani project carlarin girecegi bir yarisma oldugu yazilmamisti,bu yazilsa zaten girecek kadar cahil degiliz...

Armagan abi senlede bi sikinti yok zaten hatta ordada Yanina gelip elini siktm tebrik icin..Megane icin yptigin yorumlarada tesekkurler...

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence genel sıkıntı organizasyonda...

Ne istendigi, ne beklendigi belli degil...

Erayın yazdıgı sartlar sözkonusu ise herkes söylediklerinde haklı...

Olsun artık olan olmus biten bitmis, önümüzdeki maclara bakmak lazım

Megane TRde en iyilerden biri, buna zaten kimsenin süphesi yok.

Selam kardesim

Dogru diyorsun en son körfezde mi ne görüsmüstük seneler oldu

Bu 2 camaro TRdeki en iyileriydi, hala da öyleler.

Sen zaten benim söylemek istedigimi anlamıssın, ufak ufak bikac degisikle daha farklı görürüz umarım ileride

Masallah tekrardan, hayırlı ugurlu olsun birincilik
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende haticeye değilde neticeye bak sen..
    mertcan hayırdır dergi muhabbetındede ters lafların vardı şimdide bi iğneleme var.
    güzellikle soruyorum problem varsa söyle yanı cekinme zoruna giden bişey olur takıldığın bişey olur hemen gelir yüzleşiriz yüz yüze anlatırız dertlerimizi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehzent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    su an telofonumdan girdigim icin foruma bisey yazamiyorum, gece yazarim detaylari...

Yanliz su bilinsin megane bugune kadar hic bir yarismada boy gostermedi,bu yarismayada detaylari tek tek okudugum icin sokmustum ama detaylar lafta kaldigi icin bu polemikler dogdu...

Yani project carlarin girecegi bir yarisma oldugu yazilmamisti,bu yazilsa zaten girecek kadar cahil degiliz...

Armagan abi senlede bi sikinti yok zaten hatta ordada Yanina gelip elini siktm tebrik icin..Megane icin yptigin yorumlarada tesekkurler...
    Sanırım katılım düşünülenden az olduğu için önceden planlanandan farklı şekilde gerçekleşti organizasyon; kurumsal ve bireysel katılımları birleştirmeleri de bunun göstergesiydi. Ben de dün oradakilerden birine "değişik kategoriler vardı ne olacak", dedim, "genel bir seçim yapılacak", cevabı aldım.

Kardeşim, sen bizzat gelip beni tebrik ettin zaten, teşekkür ederim. Tabi ki senin aracında emeği geçenler ve arkadaşların senin ve aracının hakkını savunacaktır, buna şüphe yok, fakat bence şu an önemli olan senin düşüncen, senin beni tebrik etmiş olmandır ve temennim artık Megane'ın sahibi de bu şekilde güzel, ortamı yumuşatan yazılar yazdığına göre kimsenin bu konuyu uzatmamasıdır. Hepimiz bu işe gönül vermiş insanlarız sonuçta. Güzelim ralli konusu güme gitti, hadi konuya dönelim, lütfen
    🌟-Elektron Motors-🌟

www.elektronmotors.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence genel sıkıntı organizasyonda...

Ne istendigi, ne beklendigi belli degil...

Erayın yazdıgı sartlar sözkonusu ise herkes söylediklerinde haklı...

Olsun artık olan olmus biten bitmis, önümüzdeki maclara bakmak lazım

Megane TRde en iyilerden biri, buna zaten kimsenin süphesi yok.

Selam kardesim

Dogru diyorsun en son körfezde mi ne görüsmüstük seneler oldu

Bu 2 camaro TRdeki en iyileriydi, hala da öyleler.

Sen zaten benim söylemek istedigimi anlamıssın, ufak ufak bikac degisikle daha farklı görürüz umarım ileride

Masallah tekrardan, hayırlı ugurlu olsun birincilik
    Tekrar selamlar, en son sanırım Ankara draglarında görüşmüştük, körfez pisti organizasyonu kadar eski olmasa da epey zaman geçti üstünden Teşekkür ederim tekrardan
    🌟-Elektron Motors-🌟

www.elektronmotors.com

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tekrar selamlar, en son sanırım Ankara draglarında görüşmüştük, körfez pisti organizasyonu kadar eski olmasa da epey zaman geçti üstünden Teşekkür ederim tekrardan
    Unuttum pardon Ankarayı, yaslanmısım

Pasaoglunda görüsürüz artık geldiginde
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

STeaM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hantypR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    apachı grubu ile gecırdıgımız soguk gun cok eglencelı ıdı tanıstıgıma sevındım ozgun harıc ama cmylmz resmı cok ii olmus peruk en en guzel ozgune yakıstı umuhahahha
    apachee grubunun herzamanki neşeli makara halleri bekleriz herzaman
    ralli yerine castrol yarışı konuşulur oldu konuda.

onu bunu geçinnn olan olmuş...
    manta çok mantar oldu serdar bostancı yağmur desenli lstik takmış araç tutunmaktan bırakmadı volkan abi lörss lörss yapınca şanzumanı bıraktı sahne serkan yazıcıya kaldı serkan show sonrası bizim burağa fazla bişey yapmadım daha da yapılırdı ıslakta demiş

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ah ulan apache grub unun yanında olmak wardı bea ...

gzl bi gün olmş gibi kopmşnz gene vitamin aldınız mı lan derecedeki arkadaşlarada tebrikler
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanırım katılım düşünülenden az olduğu için önceden planlanandan farklı şekilde gerçekleşti organizasyon; kurumsal ve bireysel katılımları birleştirmeleri de bunun göstergesiydi. Ben de dün oradakilerden birine "değişik kategoriler vardı ne olacak", dedim, "genel bir seçim yapılacak", cevabı aldım.

Kardeşim, sen bizzat gelip beni tebrik ettin zaten, teşekkür ederim. Tabi ki senin aracında emeği geçenler ve arkadaşların senin ve aracının hakkını savunacaktır, buna şüphe yok, fakat bence şu an önemli olan senin düşüncen, senin beni tebrik etmiş olmandır ve temennim artık Megane'ın sahibi de bu şekilde güzel, ortamı yumuşatan yazılar yazdığına göre kimsenin bu konuyu uzatmamasıdır. Hepimiz bu işe gönül vermiş insanlarız sonuçta. Güzelim ralli konusu güme gitti, hadi konuya dönelim, lütfen
    Zaten bızım derdımız bu yalan dolanla org. olması amaç sadece oraya kullanmak ıcın araba toplamak, kımın bırıncı secıleceği zaten onceden yazılıp cızılmış o yapılan mulakatlar falan yalan dolan bunu anlamıycak kapasıtede değiliz abi şükür olsun, kımse bırbırını kandırmasın lutfen..

Ben dediğim gibi şartları okuyarak soktum arabayı ve su maddeye dıkkat cekerim:

İKİNCİ AŞAMA: Bu aşama jüri önünde gerçekleşecek. 2 ayrı kategoride de kısa listeye girmeye hak kazanan araçlar ve sahipleri, daha sonra Castrol tarafından yayınlanacak bir tarihte ve adreste jüri karşısına çıkacaklar. Jüri, 2 ayrı kategoriden kısa listeye kalarak ikinci aşamaya seçilmiş araçları yine aynı kategoriler içinde değerlendirecek. Böylece kategorilerin gövde, mekanik ve ses sistemleri yönlerinden dereceye girenleri, dolayısıyla Castrol EDGE yıldızı olan araç ya da araçlar ile sahipleri belirlenecek.

Burda yazılanın hıcbırı yapılmadı kımse gelıp benım tesısatımı bıle adam akıllı ıncelemedı ps3 olduğunu gordulermı acaba onu bıle merak edıorum...Ynı demek ıstedığım adam gıbı yapılcaksa yapılsın org. yada hıc yapılmasın ben mulakatta bıle bu tarz olayların hep yasandığı için bızım arabamızı bu tazr organızsyonlardan uzak tuttuğumuzu, fakat castrolun jurısının bu tarz hatalara dusmuyeceğini bildiğimiz için geldıgımızı belırtmıştım o dediğim lafı bıle yuttular yanı goz gore gore..

Ayrıca o c2 nın sahıbıyle orda tanıştım ıyı bir insandı kendısı burda ona laf solemk ıcın yazmıorum herkez emın olsun Okan dı sanırım arkadaşın aracı (HONDA) o duruken cıtroenın gırmesı zaten jurının herşeyı oncedn yazıp cızdığının gostergesıdır..

Madem yuruyen arabalar secılcektı ıkıncılık hondanın hakkı olmalıydı ben belkı ucunculuk alabılrdım objektıf bakmak gerkırse, kımse yalan dolanla ıs yapmasın bızım kızdığımz bu yanı kımseyle derıdmız yok yanlış anlaşılmasın...

Bu arada Arda o aracta emeğı en fazla olan ınsnalardan bırıdır yerı geldı ıkı gun evıne gıtmeden benle beraber fuara yetıştırmye uğraştı kımse ona ne kadar doğru konusabılrıısnkı muhabbetı yapmasın!!!

Mertcan da neden takıksa bu arabaya cozemdım Hatıce,netıce falan????

Konuyu belkı bıraz dağıtıtk ama ozurdılerım diğer arkadaşlardan ama bazı seylerı yazmadnda olmuyor...

Saygılar...

slave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehzent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zaten bızım derdımız bu yalan dolanla org. olması amaç sadece oraya kullanmak ıcın araba toplamak, kımın bırıncı secıleceği zaten onceden yazılıp cızılmış o yapılan mulakatlar falan yalan dolan bunu anlamıycak kapasıtede değiliz abi şükür olsun, kımse bırbırını kandırmasın lutfen..

Ben dediğim gibi şartları okuyarak soktum arabayı ve su maddeye dıkkat cekerim:

İKİNCİ AŞAMA: Bu aşama jüri önünde gerçekleşecek. 2 ayrı kategoride de kısa listeye girmeye hak kazanan araçlar ve sahipleri, daha sonra Castrol tarafından yayınlanacak bir tarihte ve adreste jüri karşısına çıkacaklar. Jüri, 2 ayrı kategoriden kısa listeye kalarak ikinci aşamaya seçilmiş araçları yine aynı kategoriler içinde değerlendirecek. Böylece kategorilerin gövde, mekanik ve ses sistemleri yönlerinden dereceye girenleri, dolayısıyla Castrol EDGE yıldızı olan araç ya da araçlar ile sahipleri belirlenecek.

Burda yazılanın hıcbırı yapılmadı kımse gelıp benım tesısatımı bıle adam akıllı ıncelemedı ps3 olduğunu gordulermı acaba onu bıle merak edıorum...Ynı demek ıstedığım adam gıbı yapılcaksa yapılsın org. yada hıc yapılmasın ben mulakatta bıle bu tarz olayların hep yasandığı için bızım arabamızı bu tazr organızsyonlardan uzak tuttuğumuzu, fakat castrolun jurısının bu tarz hatalara dusmuyeceğini bildiğimiz için geldıgımızı belırtmıştım o dediğim lafı bıle yuttular yanı goz gore gore..

Ayrıca o c2 nın sahıbıyle orda tanıştım ıyı bir insandı kendısı burda ona laf solemk ıcın yazmıorum herkez emın olsun Okan dı sanırım arkadaşın aracı (HONDA) o duruken cıtroenın gırmesı zaten jurının herşeyı oncedn yazıp cızdığının gostergesıdır..

Madem yuruyen arabalar secılcektı ıkıncılık hondanın hakkı olmalıydı ben belkı ucunculuk alabılrdım objektıf bakmak gerkırse, kımse yalan dolanla ıs yapmasın bızım kızdığımz bu yanı kımseyle derıdmız yok yanlış anlaşılmasın...

Bu arada Arda o aracta emeğı en fazla olan ınsnalardan bırıdır yerı geldı ıkı gun evıne gıtmeden benle beraber fuara yetıştırmye uğraştı kımse ona ne kadar doğru konusabılrıısnkı muhabbetı yapmasın!!!

Mertcan da neden takıksa bu arabaya cozemdım Hatıce,netıce falan????

Konuyu belkı bıraz dağıtıtk ama ozurdılerım diğer arkadaşlardan ama bazı seylerı yazmadnda olmuyor...

Saygılar...

dicek pek bişey kalmamış haklısın böle durumlardan dolayı aracını oraya götürmek bile istemiyo insan biz autoshopa gittik güzellik yarışmazı dendi japon vs katagori yapılcak dendi juride kahtalı mıçı vardı izzet altınmeşe vardı bir atıl abi vardı düzgün ve işini bilen gerisi fos.ama biz orda emek harcayıp geldik 1.ci mustang gt500 elenor oldu,2.camaro oldu 3. s2000 oldu ondada karbon kaput ve rüzgarlık jant vardı geri kalan herkerse detarjan ....

sağlık olsun diyelim. aracına maşallah daha ii organizasyonlara işallah olur.

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    camaronun resmı varmı merak ettım? arabalar hangı yonlerı ıle oylandılar acaba? motor? body? ice?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)