User Tag List

Sayfa 11/11 İlkİlk ... 91011
207 sonuçtan 191 ile 207 arası

Konu: Ralli Şehre İndi ! (Pazar 14:00 Maslak)

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben herkes icin yazdim o mesaji; arabanin eleştrilmesine tahammulun yok arkadasim.
    olay bundan ibaret...
    Emınmısin?

O zman benım arabama kotu yorum yazan herkezle kavga etmem gerktı...Eğerkı ole olsa bu kadar paylaşımcı olmayız veya arabamızn kotu yanlarını oturupta yazmayız..

Neyse bunuda arabama kotu yorum yaptığın ıcın yazdığımı sanmazsın umarırım...

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırrrrrrrrrrrrrr castrolün yıldızı benim arabam olmalıydııı şike varrr

ya arkadaşlar bırakın bu işleri oradaki araçlar içerisinde bırakın 1000 hp yi stock bile olsa camaroyu seçmeleri kadar doğal bişi yok mehmet kardeşim araban on numara fevkalade ama buda bi yağ şirketi kardeşim müzik sistemleri değil en basiti fuarda birlikteydik senin aracında ordaydı benim araçlarımda ordaydı bizim araçların modesı geçti kardeşim
    he organizasyon vasattır verilen söz tutulmamıştır falandır filandır anlarım ama camaro şike yaptı falan bunlar boş işler en temizi benim gibi sende sat arabanı JDM JDM takılalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ya arkadaşlar bırakın bu işleri oradaki araçlar içerisinde bırakın 1000 hp yi stock bile olsa camaroyu seçmeleri kadar doğal bişi yok mehmet kardeşim araban on numara fevkalade ama buda bi yağ şirketi kardeşim müzik sistemleri değil en basiti fuarda birlikteydik senin aracında ordaydı benim araçlarımda ordaydı bizim araçların modesı geçti kardeşim
    he organizasyon vasattır verilen söz tutulmamıştır falandır filandır anlarım ama camaro şike yaptı falan bunlar boş işler en temizi benim gibi sende sat arabanı JDM JDM takılalım

Ben şike var yazmışmıyım ki yazdıklarında bı orası yanlış abi...Diğerlerını doğru anlamısın...

Bu krızde zor bole bı arabanın satışı su an satılık zaten abı sonra bellı ne yapacağımız

OmerRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Açıkçası benim anladığım Castrol ün reklam posterlerine dergilere falan koyulacak araba seçilmiş.

Bu kampanyada farklı ülkelerden araçlar seçilip sahipleriyle birlikte reklama konuluyor. seçilen arabalar Holden Torana, Ford Falcon amerikan arabaları vs camaro firmanın imajına ve reklam temasına daha çok uyuyor. gayet normal camaronun seçilmesi.
    Azim Oto Özel Ford Servisi
    http://www.azimfordservisi.com/

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tabıkıde camaro catrolun reklamlarına daha uygun bır arac. ozamanbu yarısma yapılacagı zaman su segmenttekı amerıkan menesılı muscle car tarzına donuk spor amerıkan aradclar arasında katılımcı alınarak yarısma yapılacak ve reklam yıldızı secılecektır gıbı bır sey yapılmalıydı bence. armaganı sımaen hıc tanımıyorum yazılarını takıp etmıstım cok az bı sekılde. boyle bı yarısmaya gelıp 1. lık ıcın saıbe kısımlerıne gerek duymayacagını tahmın edebılıyorum. mehmetıde bırebır tanıyorum. onun burda karsı cıktıgı sey arabaların cıddı anlamda elestırılmeyı bırakında hıc ıncelenmeden sonuca varılması konusu.gecmıs zamanda bı honda yarısmasında sadece typer dıye hıc bırseyı olmadıgı halde bı cok aracın onune gecıp 2. olan bı araba bılıyorum mesela. bu tur olaylar sogutuyor ınsanı yazmak ıstegı uyandırıyor.gercek anlamda bır karsılasma yapılsaydı in car ve exterıor tune baz alınarak (suan megane ve camaroda motor yok) yapılan ıslemler ve ses sıstemlerı dahılınde sanırım megane daha cok oy alırdı.camaronun gorunumude cok guzel ama amac ne kadar tune edılmıs ve yakıstırılmıs olması.dergı konusundada mehmetın ustune cok gıtmıssınız.kendısıne soylendıgını ıddıa ettı seyın gerceklesmemesı durumundakı tepkısını dıle getırdı cunkı o gecmıs konuda.bazı arkadaslarında gereksız yazıları sınırlenmesıne neden olmus. ortada araca sahıplerıne sonuk ne bır karalama nede ıtham var zaten. organızasyonun yanlıs tutumu herseye neden...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehzent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben şike var yazmışmıyım ki yazdıklarında bı orası yanlış abi...Diğerlerını doğru anlamısın...

Bu krızde zor bole bı arabanın satışı su an satılık zaten abı sonra bellı ne yapacağımız
    mehmetim onuda sana demedim zaten bizim topic eraya dedim inek herif blendır gibi karıştırıp duruyo

araba satmaya gelince yok pahasına verdim ben desem

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    blendır falan nerden akliniza geliyor arkadaslar
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

sennden olsa olsa çoban yıldızı olur mmoruk ahahahhahaa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sinan'S2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen ne diyorsun ya Sen değil arabanın sahibi konuşsun bence halen çamur atıyorsun. Biz bunu yapmayın ayıp oluyor dedikçe konuşmaya devam ediyorsunuz. K20 projesi var mı yok o zaman ne konuşuyorsun. Camaro şu an Savaşta yapılıyor ve çok ciddi bir araba yakında ağzın açık izleyeceksin. Onun için komik komik konuşmayı bırak.
    Projeyle ilgili bütün detayları fotoğraflarıyla beraber serdar bostancı ve juri üyeleri biliyor. Senin anlamanı beklemiyorum ve anlatamayacağım zaten onun için şu konuya artık yazmayalım ve şaibe söylemlerini de bırakın güldürmeyin adamı
    bi mukabele sinan bi mukabele... en kısa zamanda görüşmek ve tanışmak dileğiyle sana görüşürüz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mehmetim onuda sana demedim zaten bizim topic eraya dedim inek herif blendır gibi karıştırıp duruyo

araba satmaya gelince yok pahasına verdim ben desem
    çeki istemiyosun galiba blendır makinasında parçalıyım bari baskası kullanmasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaten son 24 saat yarın akşam yanındayım bi şekilde çözerim işimi

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konudaki 2 detayı atlıyorsunuz;

- Serdar Bostancı tüm otomobil sahipleriyle görüsmemis.

- Reklamlara uygun otomobille ilgili bir sınırlandırma getirilmemis.

Sonuc olarak mehzent de kendine göre haklı, o gün icin film cam cektirdi boya koruma yaptırdı, bir ton masraf etti...O rezil havada, yere 2cm bile olmayan otomobille sanayi yollarına düstü. Ne icin? Bence bir hic icin...

Armagan da söylediklerinde haklı, onun da birinciligi saibeli gibi yazılıyor, bu da pek hos birsey degil...

Yani tek sorun organizasyonda, birbirinizi kırmanın anlamı yok.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    yavuz çok güzel özetledi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konudaki 2 detayı atlıyorsunuz;

- Serdar Bostancı tüm otomobil sahipleriyle görüsmemis.

- Reklamlara uygun otomobille ilgili bir sınırlandırma getirilmemis.

Sonuc olarak mehzent de kendine göre haklı, o gün icin film cam cektirdi boya koruma yaptırdı, bir ton masraf etti...O rezil havada, yere 2cm bile olmayan otomobille sanayi yollarına düstü. Ne icin? Bence bir hic icin...

Armagan da söylediklerinde haklı, onun da birinciligi saibeli gibi yazılıyor, bu da pek hos birsey degil...

Yani tek sorun organizasyonda, birbirinizi kırmanın anlamı yok.
    Abi zaten hangı mesajımda Aramağn abiyi kırcak bı yazım var en az uckere burdanda tebrık etmişimdir..Bir turlu anlatamadım derdımı adamların amacı sadec castrol bı etkınlık yaptı gelen arabalar bunlardı işte dıyebılmek yanı yarın obur gun, onları yan yana koydu resmını aldı arsıvıne iş bıttı..Ne sahıplerıne ozen gosterdıler nede arabalara ben bunu anlatmaya çalışıorum..Ben ogun madem amaç bugun gorsellık diyerek arabamı oraya cekıcıyle goturdum hemde ustunde brandayla amaç show ya ama hepsı boşa tabı cunku anlatılanların gramı yapılmaadı bızım tepkımız buna..Bi zahmet anlasılsın artık...

Bnım en buyuk tahammulsuzluğum yalan ve yapılmıcak şeylerın abartılarak vaad edılmesi...Lutfen dıkkat buna...

Hatta bır ıkı kare resim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bazı arkadaşlar daha anlayıp kavramadan yanlı bir şekilde yaklaşıyorlar olaya.Mehmet baştan beri ne diyor,konu nerelere çekilmiş.
    Hepimiz bu sektörün biryerlere gelmesini istiyoruz,herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor amatör olsun profesyonel olsun.
    Resmen dalga geçer gibi;"bunlar bize gebe,gelsinler koysunlar arabalarını vitrin yapalım bizde" castrol ya büyük firma ya...
    Yazık değil mi o kadar masrafa uykusuzluğa emeğe?bunları haketmek için mi veriliyor bunca emek.Sırf mehmet için demiyorum tüm yarışmacılar için diyorum.

atilatilgan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vay be konu tavan yapmış noluyoruz dedim ben de

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lan o nası foto oyle. asuahuahsuahsuahaushaushuahsa

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)