hayırrrrrrrrrrrrrr castrolün yıldızı benim arabam olmalıydııı şike varrr
ya arkadaşlar bırakın bu işleri oradaki araçlar içerisinde bırakın 1000 hp yi stock bile olsa camaroyu seçmeleri kadar doğal bişi yok mehmet kardeşim araban on numara fevkalade ama buda bi yağ şirketi kardeşim müzik sistemleri değil en basiti fuarda birlikteydik senin aracında ordaydı benim araçlarımda ordaydı bizim araçların modesı geçti kardeşim![]()
he organizasyon vasattır verilen söz tutulmamıştır falandır filandır anlarım ama camaro şike yaptı falan bunlar boş işler en temizi benim gibi sende sat arabanı JDM JDM takılalım![]()
Açıkçası benim anladığım Castrol ün reklam posterlerine dergilere falan koyulacak araba seçilmiş.
Bu kampanyada farklı ülkelerden araçlar seçilip sahipleriyle birlikte reklama konuluyor. seçilen arabalar Holden Torana, Ford Falcon amerikan arabaları vscamaro firmanın imajına ve reklam temasına daha çok uyuyor. gayet normal camaronun seçilmesi.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
tabıkıde camaro catrolun reklamlarına daha uygun bır arac. ozamanbu yarısma yapılacagı zaman su segmenttekı amerıkan menesılı muscle car tarzına donuk spor amerıkan aradclar arasında katılımcı alınarak yarısma yapılacak ve reklam yıldızı secılecektır gıbı bır sey yapılmalıydı bence. armaganı sımaen hıc tanımıyorum yazılarını takıp etmıstım cok az bı sekılde. boyle bı yarısmaya gelıp 1. lık ıcın saıbe kısımlerıne gerek duymayacagını tahmın edebılıyorum. mehmetıde bırebır tanıyorum. onun burda karsı cıktıgı sey arabaların cıddı anlamda elestırılmeyı bırakında hıc ıncelenmeden sonuca varılması konusu.gecmıs zamanda bı honda yarısmasında sadece typer dıye hıc bırseyı olmadıgı halde bı cok aracın onune gecıp 2. olan bı araba bılıyorum mesela. bu tur olaylar sogutuyor ınsanı yazmak ıstegı uyandırıyor.gercek anlamda bır karsılasma yapılsaydı in car ve exterıor tune baz alınarak (suan megane ve camaroda motor yok) yapılan ıslemler ve ses sıstemlerı dahılınde sanırım megane daha cok oy alırdı.camaronun gorunumude cok guzel ama amac ne kadar tune edılmıs ve yakıstırılmıs olması.dergı konusundada mehmetın ustune cok gıtmıssınız.kendısıne soylendıgını ıddıa ettı seyın gerceklesmemesı durumundakı tepkısını dıle getırdı cunkı o gecmıs konuda.bazı arkadaslarında gereksız yazıları sınırlenmesıne neden olmus. ortada araca sahıplerıne sonuk ne bır karalama nede ıtham var zaten. organızasyonun yanlıs tutumu herseye neden...
blendır falan nerden akliniza geliyor arkadaslar![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
Konudaki 2 detayı atlıyorsunuz;
- Serdar Bostancı tüm otomobil sahipleriyle görüsmemis.
- Reklamlara uygun otomobille ilgili bir sınırlandırma getirilmemis.
Sonuc olarak mehzent de kendine göre haklı, o gün icin film cam cektirdi boya koruma yaptırdı, bir ton masraf etti...O rezil havada, yere 2cm bile olmayan otomobille sanayi yollarına düstü. Ne icin? Bence bir hic icin...
Armagan da söylediklerinde haklı, onun da birinciligi saibeli gibi yazılıyor, bu da pek hos birsey degil...
Yani tek sorun organizasyonda, birbirinizi kırmanın anlamı yok.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Abi zaten hangı mesajımda Aramağn abiyi kırcak bı yazım var en az uckere burdanda tebrık etmişimdir..Bir turlu anlatamadım derdımı adamların amacı sadec castrol bı etkınlık yaptı gelen arabalar bunlardı işte dıyebılmek yanı yarın obur gun, onları yan yana koydu resmını aldı arsıvıne iş bıttı..Ne sahıplerıne ozen gosterdıler nede arabalara ben bunu anlatmaya çalışıorum..Ben ogun madem amaç bugun gorsellık diyerek arabamı oraya cekıcıyle goturdum hemde ustunde brandayla amaç show ya ama hepsı boşa tabı cunku anlatılanların gramı yapılmaadı bızım tepkımız buna..Bi zahmet anlasılsın artık...
Bnım en buyuk tahammulsuzluğum yalan ve yapılmıcak şeylerın abartılarak vaad edılmesi...Lutfen dıkkat buna...
Hatta bır ıkı kare resim..
![]()
Bazı arkadaşlar daha anlayıp kavramadan yanlı bir şekilde yaklaşıyorlar olaya.Mehmet baştan beri ne diyor,konu nerelere çekilmiş.
Hepimiz bu sektörün biryerlere gelmesini istiyoruz,herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor amatör olsun profesyonel olsun.
Resmen dalga geçer gibi;"bunlar bize gebe,gelsinler koysunlar arabalarını vitrin yapalım bizde" castrol ya büyük firma ya...
Yazık değil mi o kadar masrafa uykusuzluğa emeğe?bunları haketmek için mi veriliyor bunca emek.Sırf mehmet için demiyorum tüm yarışmacılar için diyorum.
lan o nası foto oyle. asuahuahsuahsuahaushaushuahsa![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)