92 Spa gp'de Ayrton Senna'nın kaza yapan Erik Comas'ı kurtarması. Comas da Senna kaza yaptığında yanına gitmeye çalışmış ama izin verilmemiş.
92 Spa gp'de Ayrton Senna'nın kaza yapan Erik Comas'ı kurtarması. Comas da Senna kaza yaptığında yanına gitmeye çalışmış ama izin verilmemiş.
efsane başlangıc oldu![]()
![]()
uçtu uçtu alonso uçtu![]()
ric hala neden yarışıyor? 1 tur geride, puan şansı yok. bıraksa da motor gereksiz yıpranmasa
oh bu sefer pit hatası olmadıgozlerim yaşardı ferrari piti
![]()
spa da bile geçiş yok, bu nasıl sezondur ya.
HAM Ferrari için
'Onların araçlarında hile-hinlik var
tarzı bişeyler söylemiş yarıştan sonra
Adamın mantık en iyi araç bizde bizden iyisi hilelidir... Geçilmeye başladığında kendisini neden sevmediğimi çok güzel gösteriyor sağolsun![]()
Harika pist!
Harika yaris!
Harika galibiyet!
Mucizeler olmayinca aglak yine ottu. Neymis, Ferrari de bilmedikleri bir kac trik varmis. Yahu sen 3 yil acik ara en guclu arabadayken kimse birsey deniyordu?
Ayrica Vettel tarti odasinda bas muhendise araba icin teşekkür ederim dedi. Demek ki yeni birsey denediler.
Alonso ya arkadan temas edince oda biçti. Raikonen e yazik oldu,3.olmasini bekliyordum
Ric sacma şekilde vurdu,yavasliyabilirdi ama kimseye ceza çıkmadı,buda garip...
Yaris rutine oturunca son 10 tur pek heyecan olmadi.
Buarada son iki yaris olan mucizeler Allah dan yasanmadi...
Yarış keyifli değildi. Vettel şansını harika kullandı ve zaferi aldı, şampiyona içinde iyi oldu. Ferrari düzlükte uçuyor. Raikonen bu adam cünup ya başka birşey değil. Yazık oldu adama... Alonsoya üzüldüm, Hulkenberg gibi tecrübeli bir pilotun hatası yüzünden son spa yarışından oldu. Ric' e de arkadan vurdular Rai'ye öyle temas etti. Belki kaçınabilirdi bilemiyorum ama kasti bir şey yoktu benim gördüğüm, çıkardığım sonuç. Zaten hakemlerde birşey demedi... Haftaya inşallah daha keyifli bir yarış olsun...
ferrari yillar sonra yeniden en hizli araç oldugunu kanitlamis olduhaftaya evimizde de galibiyeti alırsak bu iş tamam
![]()
Bottas efendi ağlak abisini yarış sonunda teselli etmiştir, abisi iyi iç geçirdi vettel'in aracı başında![]()
![]()
34 GNN 111 #308 21'
34FDC785#308 16’ - RIP - 34BAG097 #308 18'
Alonso birseyler yapmak isterdi sanirim ama temasi alinca yapicak birseyi kalmadi.
Monza da hiz sever bir pist,insallah su son 2 yarista olan ekstra hadiseler olmaz.
Hamilton un yuz haline dikkat ettiniz mi? Acayip hayal kirikligi ve şaşkınlık vardi...
alonso emekli olmadan son kez podyumda görebilsek keşke. f1 tarihinin en şanssız adamı
Benim tahminim 1-2 sezon daha görebiliriz. Belki 1 sezon ara verir. Ben geri döneceğini düşünüyorum. Tuttuğum pilottu, son yıllarını böyle geçirmesi beni kahretti. En azından Redbul gibi sezonda bir kaç yarış kazanacak bir araca sahip olması bile yeterdi ona ama Mclaren bunu sağlayamadı ve görülüyor ki uzun seneler Mclaren'i oralarda göremeyeceğiz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)