sonuclar neler oldu ?
Printable View
sonuclar neler oldu ?
nıhahahah 1.4 aracımla VTS ' le kalktım ve sonuc tabikide gecildim :S :D
ben 1.4 lere giren tek aractım tabikide üzüldüm o kadar hazırlık yapmısdm ama genede gittik piste cıkmamak olmazdı bende 1.6 lara girdim gecilmeme ramen cok eğlendim iyiki gitmişim gercekte güzl ve çekişmeliyle ama katılık cok azdı ve kesinlikle ve kesinlikle pistlerin yer ayarlarının cok ii yapılması lazım ben akhisar pistini hiç beğenmedim keske ve keske izmir pınarbasında olsaydı daha cok katılım olcağından %100 eminim ;)
güzel bi yarış oldu baya zevkliydi benım en beğendiğim... k20 eg ... M3 ile M5 i geçtii...
400mt izmire lazım.akhisar falan ters kalıyor çok.
ewet ya baya uzak .. izmire şart acilen..
Resim felan yok mu ?
videolar resimler var mı ağabeler
gidenler bi anlatsın neler oldu*:D
tr de bu sporun bu hale gelmesi çok acıu verici keşke hiç gitmeseydik dedik yorgunluk vs hemde zevksiz bir ortam
yarışanların harcadıkları emekler yazık
boşu boşuna gitmişiz
14 15 araba vardi toplamda Izmir : VTI , K20 EG , H22 EG Antalya : 3 106 1 Saxo , Mugla : 1 106 vardi ..yine izmirden E36 E 46 olmak uzere 3 tane m3 vardi ve bir de Denizliden M5 .. K20 EG kasa civic icin kolay bir gundu son yarista m5 ile kalkti ve galip geldi .. Antalyadan Bordo 106 da kategori 1.'si oldu .. Yine Antalyanin 106'si olan Balkopugu renkteki siyah kaputlu arac 2. vites magduruydu .. Cogu kez 2-3 sn vites kacirdi ve Fabia RS'i zorla gecebildi .. Yaris oncesi oldukca bekledik seyirci olarak en sıkıcı nokta buydu ve seyircilerin cogu yaris bitimini beklemeden pist alanindan ayrildi ..
db 106 katogorı bırıncısı gs de 2. olmus heralde antalyadan duyduguma gore
daha şimdi antalyaya geldik.katılım gerçekten çok azdı biz ssonuç olarak antalyadan 4 tane araç katıldık ama izmirli arkadaşlardan daha çok katılım olmasını beklerdik doğrusu.sonuçlara gelince db 1600 kategorisinde 1. oldu.gs ise 2000 cc kategorisinde 2. oldu bi arkadaşında dediği gibi araç yarış boyunca sürekli 2.vites sorunu yaşadı ama sonuç önemli :)
Rezalet bırgundu. sadece bu acıklama yanı draglardan aklımda kalan teksey yorgunluk. bıde K20 & m5 :D
deli yine yaptı yapacağını ucan tenekeyi getirdi sapladı gitti herkese hahaha :))