lafın gelısı işin sakası tabıı ama honda tabıı m3 ve m5 in yanında daha hafıf daha serı bır arac ben hondanın kazanmıs olmasına sasırmadım doorusu
Printable View
http://img245.imageshack.us/gal.php?g=dsc04203.jpg hafif :beuj::D:D vites körüğü bile yok ama maşallah her iki aracada keşke kategorileri tutsaydı eg in kilosunu sordum kimse bişi diyemedi kilo ölçülmedimi ?? honda 2-1 aldı m5 in kafa yukarda gidiyo:eek:nazar değmesin iki aracada ;)
hepısıne masallh :)
m5 ile k20 3 defa kalktı ve birini m5 aldı. en son kalkışta öle aman aman bi fark olduğunu sanmıyorum. ortadan izledik ve finisihi göremedim. ama video var simdi izledim önümden geçerken 1 boy farkla geçiyor k20.
evt yaptıkları zamanlar belli iyi fikir..
vıdeo ceken yok mu bı ızlesek;)
bu siyahın nası yarışmasına izin veriyorlar? sonuçta roll bar desen değil iki demir çubuk kaynaklanmış ve bagajdaki benzin deposu mu?????
herşey bi yere kadar ama bu tür arabalara izin verildikçe draglardaki kalite giderek yok olur haksız rekabeti kimse istemez sanırım.
NERDE DRAG ORDA BIRAK olmus
ismail abi hasan abi ilker abi mert abi selahattin emrah ayakalnalım toplanalım bişeyler yapalım anladıkki biz olmadan bı tadı tuzu yok yada kendımız bı yarış duzenleyelım ama bı hareket yapalım ben iş stresi ve kriz yuzunden bayagı bır uzak kaldım demekki uzak kalmamk lazımmıs yoksa bu spor öldu
videolar var ama sonuçlar görünmüyor :) akşama eklerim..
aynen hocam drag öldü ölecek can çekişio, bızlerı ıllegal yarıs yapmaya tesvık edıyolar resmen illegal resmı yarıstan daha cok katılımla sonuclanıo maksat zaten yarısmak ha resmı ha ulusal mesele dıreksıyonda olmak bu heyecanı yasamak yoksa bana kupa verseler noolur vermeseler noolur zaten arac hazırlamak için bi sürü masraf yapacaksın sonra yok lısanstı yok kuraldı ondan sonra 12 arabayla resmı drag olacak baslaması 3 saat surecek yarısın tamamı 40 dakıkada bıtecek hıc anlam veremedım ben bu işe doorusu
benim görüşüm bunun adı drag yarışmanın amacı belli.. yurt dışındakı araçları görüyoruz hepsi özenle hazırlanmış drag makinaları... k20 de tam drag için hazırlanmış burda yanlış olan k20 deil diğer arabaların standart yarışa girmesi.. millete hem göz zevki yaşattı hemde kulakların pasını sildi.. tek kelimeyle helal olsun diyorum emeğin karşılığını fazlasıyla aldılar..
bende de bi kaç video var akşam koyarım..
birileri eklesin artık bi kaç videoda bakalım neler olmuş:rolleyes:
aracım 1.4 tü gittim klasmanımda arac olmadı için 1.6 lara girdm ve cok eğlendım ayrıca 402 m vts ' le yarısımda vts 17,200 sn yaptı ben 17,700 ;)
ben cok eğlendim ama genede izmirde yapılmasından yanayım ben yarısların ;)
hani biraz güzel olmus sanki :D
http://img100.imageshack.us/img100/6...cf6956jpeg.jpg
http://img100.imageshack.us/img100/4725/dscf6960.jpg
barış allah aşkına adam yapmış para harcamış helal olsun kereme geldi yarıştı gitti orası pist, kuralları var o günkü kurallara göre geldi 1.ci oldu gitti bence hiç bahane bulunmasın göz zevki kacıyo die drag demek sadece motor modifiyesi demek değilki aracı hafifletmek en öenmli etken bence o günki kurallara göre hazırlamış yarıştı gitti dışınında göze hitap etcek die bi kural olmadığı için kimse bence olumsuz yorum yapmasın ..( aslında o arabnın o halde olması yane arabaya kıyması bu işi ne kadar ciddiye aldığını gösteriyoo )