metin abi gircek galiba NA vtec HB
turbo vtec deil katılcak olan erol abi metin abiden bahsedıyorsn herhalde gzel habr bu metin abiyi izlemek güzel olcak akhisarda![]()
hasan abi bu sene sıdıka abla girecek mi?
Bana gelen bilgi:
Arkadaşlar !
12 Nisan 2009 tarihinde düzenlenecek olan 2009 yılı Ulusal Drag Şampiyonasının ilk ayağını Akhisar drag pistinde düzenleyen Ege Otomobil
Sporları Klübü olarak 11 Nisan Cumartesi ve 12 Nisan Pazar günü için
Programımız hakkında bilgiler aşağıdaki şekildedir :
Programımız hakkında bilgiler aşağıdaki şekildedir :
11 Nisan Cumartesi öğle saatlerinde başlayıp akşam üzerine kadar
Devam edicek olan serbest antremanlar (fotoselli elektronik uluslar arası drag ekipmanları ile) drag araçlarının çıkaracakları sürelerin ölçümü
Mahalli drag katılımı olacak arkadaşlara 150 TL karşılığı Cumartesi günkü
Süre alımları 2 kalkış ücretsizdir .
Sadece cumartesi günü yapılacak süre ölçümleri ve serbest antreman almak isteyen tüm araç sahiblerinden 50 TL sı ücret karşılığı 3 kalkış zamanları alınacaktır.
Ölçümler ve müsabakalar tamamiyle 402 metre evrensel drag kurallarına
Göre alınacaktır .
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
saol erolcum bilgileri verdiğin için
ctesi sabahtan akhisardayız sistemi kurmaya başlıcaz
ve sizleri bekleyicez
Yıllardır bu iki günde Drag muhabbeti çıkar,uygulandığını ben hatırlamıyorum..
Mahalliye başka şehirden gelen olmasın diyemi yapılıyor nedir olayı bilen varsa anlatsın![]()
Pazar gun ki Mahalli'ye girmeyecegiz ama denemek amacli cumartesi serbest antrenmana katilmak istiyorum mumkun yani degil mi ? Illa ki ertesi gun yarisa dahil olucak kayit yaptiracak araclar icin gecerli degil ? Dogru mu anlamisim .. Denizliden Mahalliye Iki tane 106 giricek banko ..
Women are like Buddhist , They're worship ox.
dogrudur..
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
saniye usulü olması güzel olmuş denildiği gibi yıllardır gizli nos basılıyodu ve bunun önüne geçilmiş olucak benim merak ettiğim ok kurallar güzel deniliyoki yok 0.25 ile arası şukadar bukadar ceza felan felan peki saniye ölçer crismas tree nekadar hassas buda amerikadaki benzerleri kadar düzgün ölçüm alabilecekmi ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)