adana taraflarında da bi organizasyon olsa burda da kasıcak araçlar vardır eminim.
adana taraflarında da bi organizasyon olsa burda da kasıcak araçlar vardır eminim.
Kıraz kırmızı 48 le kalkanı soruyosan 48 ın gectıgı chıp derecelı eksantrık (pt 51) ama sadece emme eksantrık var sanzıman orjı ama 3 vıtes dıslısı kucuk( uzun) normalde guzel gıden bır arabadır ama bazen 2 ye attıgında boguluyo araba yıne aynı problemı yasamıs bana soylenen.seytan n kırmızı 1. Olandada 07 f 4477 nın parcaları var.
ölücülükle alakası yok soner
2 kalkış yapmak için 150lira verecek kadar maddi durumum yok!
nasılsa 2 kalkıştan fazlasını yapamazdım iddam olsa neyse..
girseydin en azından benım rakıbım olurdun su anda ikimizdede madalyamız olurdu![]()
ayrıca lütfen bu durumlarıda maddi oalrak konusmayalım sonucta bu işi hobi olarak yapıyoruz bende igtti 1.6 lara girdm saxola kalktım gecildim he diceksen senın sponsorun vardı hayır benım sponsorum yoktu ben kendi paramı kendim cektım o aracımın üzerindeki sticerler benım ortak olduğum şirketin sticeriydi sadece görüntü olarak braizda reklam olsn die yapıstrdm![]()
Hah tamam simdi hatirladim seni .. Akhisarin icine girdik bizim mavi Saxoyla pastane ariyorduk sen yolun kenarinda duruyordun burnu yerde 1.4 beyaz civiccisin sen![]()
Women are like Buddhist , They're worship ox.
http://videos.streetfire.net/video/P...rag_647437.htm
Stage 2 Pug 106(yaklaşık 170hp-orijinal kilosunda)
Honda vtec (yaklaşık 210hp-960kg)
hasan ben açıkçası time triale girmeyi tercih ettim daha çok eğlendimdraglara girseydim arabam yüklü değil 2 kalkıştan fazla yapamazdım
seninle ikimiz aynı kategoride olabilceğimizi de sanmıyorum ayrıca tezcan herzamanki gibi benimle uğraşıyo
( yanlış anlama seni küçük gördüğüm yok ama crx de 1.6 aile arabası değil
)
ayrıca bir yandan da turbo yapmaya çalışıyorum yok canımla![]()
bu videoyumu ölçüt alıyorsun..vti burda elektrik kesti hatta devamınıda cekseydin arac 400m. orda kaldı.
bi + daha ekleyeyim arac distribitör degiştiginden ve avans ayarı olmadıgından cumartesi gecesi dyno ya cıkartık 189 hp cıktı ve O halde yarışa girdi.+ slicksiz hee mazeret deil tabiki ama ölçütde deil!!
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
bızım lacı vtec ıse kesın bır arızası vardır. ole 106 faln gecemez o aracı. kımse hayal gormesın.
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
hayal mı? adam gecmıs gercek yanı arıza vardır yoktur bılınmez ama 3 de bıle saran bı araba nası arızalıymıs merk ettımbı yarıs daaha olur gene ıkı arac denk gelır goruruz ınsallah o 106 ıle yarısan arkadasımızda ılk defa yarısıo ne ısık yakalayabıldı nede vıtes atısları cok serı ıdı ıs ıddaya bınerse cok daha ıı 106 kaldıran bırı gecer dıreksıyona yarısılır gecer gecılır ama 106 yı kucumseme gecebılır gectıde
![]()
arızalı araba nasıl olurda 3te sarar?
sarıyosa bile niye slick lastik yok
189hp ise bukadarmı gidiyor?
adana bitti sıra antalyadamı eger öleyse ulusalda niye yoktu bu vti niye görmedik
forumda herkez konuşur pistte niye göremiyoruz turbovti geçen vtekleri
kırmızı 106 167.6hp verdi 189hp lik vti geçemiyor bu nasıl iş
akhisarda hayalmi gördük 106 laci vtegi geçmedimi?
yanlıs anlamadım dogru anladım hayal gormeyın gecemez 106 dedı benım bugune kadar 5 tane vtı ım vardı vtı fanatıgıyımdır ama kucumsedıgın arabanın 0 400 degerlerını gordum hatta gectım dıreksıyonuna kullandım hıcte kucumsencek bı araba olmadıgını soluyorum aksılıkler her zaman olur mekanık spor haklısın ama o 106 ya daha yapılıcak o kadar cok sey varkı yapıldıgı zaman cok daha ıyı bı slıck takıldıgı zaman vede cok ıyı bı pılot oldugu zaman gecıp gecmıcegı muamma ben 1.6 hacımdekı bır vtı ı gecer dıye dusunuyorum ama sadece dusunce onun yazdıgı ıse ımkansız demek hayal demek ımkansız dıye bısey yok atla deve deıl nıhayetınde
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)