User Tag List

Sayfa 17/19 İlkİlk ... 71516171819 SonSon
361 sonuçtan 305 ile 323 arası

Konu: 12 nisan akhisar drag

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    moruk arabanın egzantrikleri dünyada daki en pahalı üst kapak malzemeleri var

12.5 sıkıştırma piston var 100 oktan ile 212 hp olması lazım dynosu var savaşta

dogru carpım ile olsun 200 hp

gene gecmesi zor 106 nın

bak diorum izmitte gecer 106 cok normal ama 400 metrede cok zor beygir farkı kilo farkından daha cok

he şöförlük konuşur vti daha iyi kaldırır yada 106 daha iii kaldırır ozaman bişi denmez ama aracta sorun var dendigi zaman da bazen itibar etmekte fayda var

ama tabi bu yarıştır yarışta da mekanik sorun olabilir sonuçta mekanik yarış o gecer bu gecilir farketmez bahanesi olmaz gecilmenin ben her zaman sölerim bir dahaki yarışa düzeltir girersin gercek gücünü gösterirsin gecersin

ozaman 106 bişiler yapar bu sefer bidahaki yarışta o gecer bu böle böle gider
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arızası vardır neden ınanmıyalım mekanık spor bu her an hersey olabılır bunu sende en az benım kadar ıyı bılıosun deneyımlısın ama neyın ne yapacagı hıc bellı olmuo onu anlatmaya calısıorum zamanında 106 lar vtı cekınce kurada bay cektık dıye sevınıolardı kım bılırdıkı bı gun bu ıslerın tam tersıne doncegını o zamanlar o yuzden ben bındım kullandım hafıfe alınmıcak bır araba gene dıorum 1.6 hacımde bı vtı gecmekte zorlanır gecemez bıle hacım ısın ıcıne gırersede 106 nın pek sansı yok vtı cok daha ustun parca konusunda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aklı mantıgı olan kimse zaten öle bişiy diyemez.çok övüldü iyi gidiyor dendi,bizde gittik gördük iyi gidiyormuş gerçektende.
    laci vtegi hiçbir 106 geçemez deyince hayal görmeyin deyince bizde hayalmi gördük diye sorduk kendimize okadar...hayırlı işleR
    Hiç bir araç geçilmez degildir herkes gecilir
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dragon efe bı sn germe ortalıgı canım bı sn

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öle diosun da 106 larda 1.8 olursa bu sefer cok güçlü olabilirler çok daha hızlı olabilirler 106 konusunda cok bilgim yok ama az biraz bildigim kadarı ile 1.8 106 ların 180 hpleri gectigi biliniyor

torkunda 260 civarı oldugunu varsayarsak bu seferde 1.8 vtecin bile şansı yok demektir
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    moruk arabanın egzantrikleri dünyada daki en pahalı üst kapak malzemeleri var

12.5 sıkıştırma piston var 100 oktan ile 212 hp olması lazım dynosu var savaşta

dogru carpım ile olsun 200 hp

gene gecmesi zor 106 nın

bak diorum izmitte gecer 106 cok normal ama 400 metrede cok zor beygir farkı kilo farkından daha cok

he şöförlük konuşur vti daha iyi kaldırır yada 106 daha iii kaldırır ozaman bişi denmez ama aracta sorun var dendigi zaman da bazen itibar etmekte fayda var

ama tabi bu yarıştır yarışta da mekanik sorun olabilir sonuçta mekanik yarış o gecer bu gecilir farketmez bahanesi olmaz gecilmenin ben her zaman sölerim bir dahaki yarışa düzeltir girersin gercek gücünü gösterirsin gecersin

ozaman 106 bişiler yapar bu sefer bidahaki yarışta o gecer bu böle böle gider
    moruk eyv yazdıklarının hepsınde haklısın ancak o hp ler cok zor dynoda bı sorun vardır olabılıo bazen ısmı lasım deıl ıstanbulda 189 hp cıkan bı vtımız ankara ve antalyada 3 ayrı dynoda 175 176 175 cıktı bellı olmuo bu ıslere o hp ler cıdden zor ama hacım bu ıste cok etkılı benım bısey dememe gerek yok sen benden daha ıı bılıosun neyse bıdaha yarıs olur ızlerız goruruz herkes eksıklerını gıderır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi dahaki yarışta hep beraberiz inşallah iskenderin az bi işi kaldı
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öle diosun da 106 larda 1.8 olursa bu sefer cok güçlü olabilirler çok daha hızlı olabilirler 106 konusunda cok bilgim yok ama az biraz bildigim kadarı ile 1.8 106 ların 180 hpleri gectigi biliniyor

torkunda 260 civarı oldugunu varsayarsak bu seferde 1.8 vtecin bile şansı yok demektir
    net 1.8 hacım gorebılen 106 varmı yapılabılıomu ben 1.71 1.73 gıbı bı hacmın ustune cıkabılenı duymadım sahsen 106 dan bende cok anlamam ama kullandım arabayı cok cok ıyı kı o gun yarısta o arabanın asıl gucu yoktu arkadasımız kım onuda cok ıı tanımam sıma olarak gordum ama ustası sayesınde kullanma fırsatım oldu kucumsenemez derecede ııyı araba ben aynı sıkıstırmada aynı sartlarda sadece egzantrıklerı crover stage2 olan vtı da bındım kullandım ona ragmen cok ıyı ıdı vtı ancak 1.8 lerde bu arabayı gecebılır dıye dusunuyorum ama 210 hp lerde ıse cıdden gecer 1.6 da olsa ama o hp ler dedıgım gıbı bıraz zor ısın acıgı 200 u gecmesı bıle buyuk basarı olur tr sartlarında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi dahaki yarışta hep beraberiz inşallah iskenderin az bi işi kaldı
    moruk bence arabadan cok sen once ıyı bı sofor yetıstır o kılo ıle yurumez o :P

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    moruk seni 106 nın torku yanıltmasın sakın bak vtec hissettirmez hızlandıgını torku olmadıgı için ama 106 böle dehşet gidiomuş hissi verir tork işte nabarsın sen daha iyi bilirsin hacı torkun ne oldugunu sürekli subaruya binen adamsın

şimdi 300 hp subaru ile e46 m3 denese kafa kafaya giderler ama subaruya binsen bu kesin gecer dersin
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet-t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    moruk bence arabadan cok sen once ıyı bı sofor yetıstır o kılo ıle yurumez o :P
    topluom hacı bide arabayı agırlaştırıorum iicene sakata gelmiyelimm sora

bu arada net 1.8 oluomu bilmiorum ama işte bmw pistonu ile nereye gidiosa o kadar
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    moruk seni 106 nın torku yanıltmasın sakın bak vtec hissettirmez hızlandıgını torku olmadıgı için ama 106 böle dehşet gidiomuş hissi verir tork işte nabarsın sen daha iyi bilirsin hacı torkun ne oldugunu sürekli subaruya binen adamsın

şimdi 300 hp subaru ile e46 m3 denese kafa kafaya giderler ama subaruya binsen bu kesin gecer dersin
    moruk 450 550 lılı hplerde oldugum ıcın bılemıcem ama ınan komple eksoz ve fmıc varken stok turbo stok ecu stok engıne subaru ıle aynı gıdıoduk 300 lerde m3 ımponun arkasından bakar kalır ancak turbo ısı cok baska bı ıs

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    topluom hacı bide arabayı agırlaştırıorum iicene sakata gelmiyelimm sora

bu arada net 1.8 oluomu bilmiorum ama işte bmw pistonu ile nereye gidiosa o kadar
    moruk erkan ustaları tanıosun bmw pıstonu ıle olcak ısler deıl bunlar 2000 2005 yarıslarına kadar o pıstonlar vardı artık wısecodan ıstedıgı pıstonu yaptırıp takıo bu arabalarda ozel uretım krank kol pıston var tek sansızlıkları hazırda yok bol para verıolar ustune bıde beklıolar ama cok guzel hazırlanmıs 106 lar kucumsenmıcek derecede yanı torka gore bakmıom hacı denedık gorduk bı cok seyı hacım lasım hacım ben hondacıyım 106 ya asla bınmem ama bazı gerceklerı gorunce fanatıklıge gerek yok

Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    heryerde atak var bi istanbul fos he.

bybmw(ss) - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

lütfen şahsi kavganıza m3 karıştırmayın şahsıma küfür edilmiş gibi hissediyorum hahaha ) sıkı bir m3 herşeye bedeldir )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bybmw(ss) Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lütfen şahsi kavganıza m3 karıştırmayın şahsıma küfür edilmiş gibi hissediyorum hahaha ) sıkı bir m3 herşeye bedeldir )
    hehe cok zevklı makıne m3 zevkı bı cok arabada yok arkadan ıtıs bu ıste son nokta turbo bı arkadan ıtıs daha keyıflı olsa gerek ama

LaGuNa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    167 den hacım artmadan ustune cıkabılcek kapasıtesı var 106 nın +180 gibi.. bırde yere cok ıyı verır gucunu 106 lar kayıp cok az..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hmm ıyıymıs baya hangı parcalarla 180 olur pekı ?

DaRkNeSs- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    laci vtec 189 bg ile ilk kalkışta geçmişti rakibini
    2. kalkışta sorunlar başladı ve geçildi.
    ayrıca lastikler 185-65 14 ölçülerinde pirelli p400 aquamile
    neden bu lastiklerle kalkmaya çalışıyo metin abi bilmiyorum,bu lastiklerle ben crx i bile zor kaldırırım metin abi 200 bg vti kaldırmaya uğraşıyo..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)