User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
110 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Ve Efsane Pistlere Dönüyor..( Schumacher )

Tunç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eriador Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    40 yaşında superbike a girmiş başarılı olmuş birini gösterirmsn merak ettim ? michael i beyenmemişinde ... emin ol f1 e veridği yıllarını ona verse çok daha farklı olurdu.

ferrari schumacher i getirdi ölemi ? herhalde f1 i izlemeye 00 den sonra başladın.

schumacher gelmeden önce ferrari orta sıralara mahkum bi takımdı 2 defa dünya şampiyonu olduktan sonra oraya geldi ve araçı geliştiren oydu bunu herkes biliyor.

bu arada schumacher en az 2 sene daha yarışırdı .. f1 i bıraktıktan tam 1 sene sonra jerez testlerinde tüm yardımcı olanaklar olmadan ( tc motorfrenleri vs gibi ) herkesten iyi zaman yaptı.
    Ben seninkadar Schumacher fenomeni degilim sadece görüşümü söyledim seninki fanatiklik gibi bişi olmuş?

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ister fanatik de ister başka birşey değişmez

demişin superbike da tırt oldu ... herhalde daha önce 40 yaşında girmiş efsane şampiyonlar var orda ? varsa söyle bilelim ha yoksa michael in neyini beyenmedin onu bi yaz ?

f1 e o kadar yılını verdi aynı şeyi superbike ada verse ordada kesn şampiyon olurdu bunu v.Rossi kendi ağzı ile sölemiştir ...

michael jerez de yaptklarına ne diyorsn fenomen olmıyarak daha önce öyle birşey gördünmü f1 de ?
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=Eriador;789308]
    demişin superbike da tırt oldu ...
    QUOTE]

İstersen üstteki postları bidaha oku böyle bi kelime telaffuz etmişmiyim diye?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tunç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    demişin superbike da tırt oldu ...
    İstersen üstteki postları bidaha oku böyle bi kelime telaffuz etmişmiyim diye?

superbike şampiyonasında kaybolup gitti
    birebir aynısını yazmadım ama anlam olarak onu demek istedşn bu cümleden bu anlaşılıyor.
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birebir aynısını yazmadım ama anlam olarak onu demek istedşn bu cümleden bu anlaşılıyor.
    Ama tırt demedim F1e nazaran kayboldu demek istedigim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    40 ından sonra girmiş birinden ne bekliyorsn bende onu soruyorum ? bırakta f1 e göre kaybolsun f1 e ne zamn girdi ne kadar yarıştı sb a ne zaman girdi ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar bu işlerin yaşla ilgisi yok bence shumi nin büyüklüğünü tartışmaya gerek yok adam hala kendine bakıyor bi dergide okumuştum f1 de hala yarışıyormuş gibi kondüsyon çalışıyormuş bu güne kadar.yani kendine bakmakla alakalı bişey bu .f1 de nekadar genç plotlar olsada insanın içinde bazı şeyler olması lazım bu da fazlasıyla shumi de var.troy beylis superbike ta geçenseneye kadar dünya şampiyonuydu adam 40 yaşında eee ordada gençler var neden geçemiyolardı adam gençlere kök söktürüyodu çünki kendine iyi bakmış ve profesyonelliğin ötesinde bişey.Bence massa nın yerine yarışma seçiminden dolayı shumiyi tebrik etmek ve alkışlamak lazım bu bile bir cesarettir .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onun kadar hırslısı gelmedi. Eminim bu 1 ay içinde de kondüsyon anlamında kendini geliştirecektir. Her kazandığı zaferde sanki ilk defa 1.ci oluyormuşcasına sevinen başka bir pilot gördünüz mü? Ferrari'yi tekrar orta sıralardan alıp Brawn-Byrne-Todt 3lüsü ile sürekli en tepede tuttu. Onu bir David ya da Barichello ile kıyaslamak ayıp olur.

Şimdi isterse sonuncu olsun ama sadece Brezilya 2006 yı hatırlayın yeter...

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cok sukur uzun bır aradan sonra f1 ızlıcem
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    keske sennada dönebilse yemisim şumiyi
    Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
    Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
    Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
    Ayağı yerden kesen güzellik otomobil

sportinger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Michael Schumacher direk sebastian vettel li geçmek için yarışacak. beni kıyaslamayın ben benim diyen adama ders verecek valla...

CliOkaN
    Misafir
    Çok saçma tekrar dönmesi FIA kurallarına göre ama hala anlamıs degilim tekrar nasıl yarısmacı lisansı aldıgına
    söz konusu schumi ise FIA filan yalan olur

Bu arada garaja projektör kurup izlicem bi sonraki yarışı beklerim herkesi

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nikox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle farkettinizmi bilmiyorum bu son f1 yarışında mclaren ve ferrari üst sıralara çıkar hale getirilmiş ve güç kayıplarının sebebi cözülmüş durumdaydı.brawn gp de de gerileme yaşandı.Shumi öyle bi adamki 1 aylık sürede aracın gelişimine bile katkıda bulunabilir.Tabi fazla hayalperest olmamak lazım ama duygusal davranıyorum.Şimdiden heyecanlandım doğrusu öyle bi nesilizki shumi ve rossi gibi dünyanın en iyi plotlarını izleyebiliyoruz bu adamlar gibisi dünyaya gelmez bundan emin olun tv nin karşısına geçip bunun tadını çıkarmalıyız bence.Şu an f1 de shumi tarzında 2 plot var Luis hamilton ve Alonso aynı yarışta bu adamları izlemek güzel olucak.
    bende kendımı sanslı goruyorum. hakkınen shumi cekısmesı. pole posızyonda aracı stop etmesı sonuncu baslayıp 3. sıralara kdr gelmesı,coulthardın arkasına yapısmsı tur bındırırken coulthrdn fren yapması aractan ınıp saldırması bunlr gercekten efsane anlardı ızlerken nefesım kesılırdı. suan f1den bu kdr zewk alamıoruz,ne vrsa eskılerde vardı. bu her sporda bole. dusunelım ılerde agır sıklet macında 6. sanıyede knock out gorme sansımız nedır

CliOkaN
    Misafir
    Alıntı sportinger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Michael Schumacher direk sebastian vettel li geçmek için yarışacak. beni kıyaslamayın ben benim diyen adama ders verecek valla...
    vettel i zor geçer schumi şuan..

CliOkaN
    Misafir
    içime doğuyor schumi hırsına yenilip virajın birinde spin yada kaza yapacak bence..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    schuminin gelişine çok sevindim ama massanın yerine değilde yanına gelseydi keşke.
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı
    99 yaşında bi amcada vardı 99 model 99 binde noldu kimbilir bulupta müzeye koymak lazım aslında çok değerli

digiseco
    Misafir
    efsane dediğin böle birşey...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende kendımı sanslı goruyorum. hakkınen shumi cekısmesı. pole posızyonda aracı stop etmesı sonuncu baslayıp 3. sıralara kdr gelmesı,coulthardın arkasına yapısmsı tur bındırırken coulthrdn fren yapması aractan ınıp saldırması bunlr gercekten efsane anlardı ızlerken nefesım kesılırdı. suan f1den bu kdr zewk alamıoruz,ne vrsa eskılerde vardı. bu her sporda bole. dusunelım ılerde agır sıklet macında 6. sanıyede knock out gorme sansımız nedır
    Düşününce benimde aklımada daha neler geliyor japonya gpsi jack villenueve sonturda shumi yi geçerse şampiyon olucak shumi geçemesin diye yanyana son viraja girerken resmen üzerine kırarak çarpmıştı ve ikiside pistin dışına fırladı shumi kum havuzundan çıkamadı jack villenueve kurtulup şampiyon olmuştu ,pit stop ta kendi takımındaki çalışanını ezmişti ,lastik patlatmasına rağmen bitirdiği yarış daha neler

Oytun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada motor işine gelirsek michael in hobi olarak yaptığı birşey ya 40 yaşında bunu yapıyor ... herkes düşer o kadar zorlarsa ...
    adını unuttum geçen sene schumi superbike da yarışan birinden sadece 4 saniye yavaş derece elde etmişti.
    tabiiki, dediğim gibi gayet iyi zaten yaşına ve yeni başlamasına göre çok iyi dönüyor işin espirisi başka

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)