ister fanatik de ister başka birşey değişmez
demişin superbike da tırt oldu ... herhalde daha önce 40 yaşında girmiş efsane şampiyonlar var orda ? varsa söyle bilelim ha yoksa michael in neyini beyenmedin onu bi yaz ?
f1 e o kadar yılını verdi aynı şeyi superbike ada verse ordada kesn şampiyon olurdu bunu v.Rossi kendi ağzı ile sölemiştir ...
michael jerez de yaptklarına ne diyorsn fenomen olmıyarak daha önce öyle birşey gördünmü f1 de ?
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
[QUOTE=Eriador;789308]
demişin superbike da tırt oldu ...
QUOTE]
İstersen üstteki postları bidaha oku böyle bi kelime telaffuz etmişmiyim diye?
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
40 ından sonra girmiş birinden ne bekliyorsn bende onu soruyorum ? bırakta f1 e göre kaybolsun f1 e ne zamn girdi ne kadar yarıştı sb a ne zaman girdi ...
Arkadaşlar bu işlerin yaşla ilgisi yok bence shumi nin büyüklüğünü tartışmaya gerek yok adam hala kendine bakıyor bi dergide okumuştum f1 de hala yarışıyormuş gibi kondüsyon çalışıyormuş bu güne kadar.yani kendine bakmakla alakalı bişey bu .f1 de nekadar genç plotlar olsada insanın içinde bazı şeyler olması lazım bu da fazlasıyla shumi de var.troy beylis superbike ta geçenseneye kadar dünya şampiyonuydu adam 40 yaşında eee ordada gençler var neden geçemiyolardı adam gençlere kök söktürüyodu çünki kendine iyi bakmış ve profesyonelliğin ötesinde bişey.Bence massa nın yerine yarışma seçiminden dolayı shumiyi tebrik etmek ve alkışlamak lazım bu bile bir cesarettir .
Onun kadar hırslısı gelmedi. Eminim bu 1 ay içinde de kondüsyon anlamında kendini geliştirecektir. Her kazandığı zaferde sanki ilk defa 1.ci oluyormuşcasına sevinen başka bir pilot gördünüz mü? Ferrari'yi tekrar orta sıralardan alıp Brawn-Byrne-Todt 3lüsü ile sürekli en tepede tuttu. Onu bir David ya da Barichello ile kıyaslamak ayıp olur.
Şimdi isterse sonuncu olsun ama sadece Brezilya 2006 yı hatırlayın yeter...
cok sukur uzun bır aradan sonra f1 ızlıcem![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
keske sennada dönebilse yemisim şumiyi
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Michael Schumacher direk sebastian vettel li geçmek için yarışacak. beni kıyaslamayın ben benim diyen adama ders verecek valla...
bende kendımı sanslı goruyorum. hakkınen shumi cekısmesı. pole posızyonda aracı stop etmesı sonuncu baslayıp 3. sıralara kdr gelmesı,coulthardın arkasına yapısmsı tur bındırırken coulthrdn fren yapması aractan ınıp saldırmasıbunlr gercekten efsane anlardı ızlerken nefesım kesılırdı. suan f1den bu kdr zewk alamıoruz,ne vrsa eskılerde vardı. bu her sporda bole. dusunelım ılerde agır sıklet macında 6. sanıyede knock out gorme sansımız nedır
![]()
içime doğuyor schumi hırsına yenilip virajın birinde spin yada kaza yapacak bence..
schuminin gelişine çok sevindim ama massanın yerine değilde yanına gelseydi keşke.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
efsane dediğin böle birşey...
Düşününce benimde aklımada daha neler geliyor japonya gpsi jack villenueve sonturda shumi yi geçerse şampiyon olucak shumi geçemesin diye yanyana son viraja girerken resmen üzerine kırarak çarpmıştı ve ikiside pistin dışına fırladı shumi kum havuzundan çıkamadı jack villenueve kurtulup şampiyon olmuştu ,pit stop ta kendi takımındaki çalışanını ezmişti ,lastik patlatmasına rağmen bitirdiği yarış daha neler![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)