User Tag List

Sayfa 3/8 İlkİlk 12345 ... SonSon
149 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: KOMOSK 1. Mahalli Oto-Drag Yarışı 16 Ağustos

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gece yapılsın bi de pist bi yıkansın ya tozdan kalkılmadı adam akıllı.

Vts_Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    süre ölçme sisteminde ufak bi yazılım geliştirmesi yapılması lazım. ışık yeşil yandığında değil tekerler fotoseli geçtiğinde saymaya başlaması lazım.diğer türlü bu yarışda gördüğümüz 1 ile 1,5 sn arasında tepkime süresinde kayıp oluyor.amerikadaki yarışları izlerseniz biri diğerinden sonra bile kalkabiliyor önemli olan fodepar yapılmaması.bunu dikkate alın lütfen daha ciddi ve keyifli yarış olacaktır.o tarihde bende tatilde olacağım katılamayacağız.yarışacak arakadaşlara başarılar ancak tribün olayını çözmeden izleyici geleceğini sanmıyorum.acil tribüne çözüm gerekior..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Katılan araçların cogu ankara zaten herkez kendi arasında ankarada denesin zaten şaka bi yana tribün şart oraya, yarışları izlemek için geldik ama yemek yiyip döndük
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

başalp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya yarışas katılacam yada vinç getirip pistin üstünden izleyecem yarışı... sağlam bi araba lazım kaldıracak ...)

bll
    Misafir
    arkadaşlar benden duyulmasınn ama bir süpriz var yetişirsee mskyy fena gelcek o yarışaa...!bambaşka birr şekilde izlemeyen pişman olcak

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o konyanın Allah belasını versin tellere cıkacam diye ayakkabılarım cortladı 250 kaat.

yolda gelirken dayının teki ylda kaldı diye onu çektim 10km benzınlıge (karısına acıdım yazık 50 yaşında kadın arabayı rampa yukarı ıteklıyo dıye) 2 aks da kırıldı tamir ettirdim 150 kaat

bi dunya benzın yaktım ztaen en son çekiciyi takıp ettım de yolu buldum benzin 120 bi o iyi

*** gibi tarlaya cektım..

geceden gitmiştim sbh 4.30 da ordaydım pistte bi kerede ben denerım dıye gittim kapatmışlar sanki bana tokyo pisti

9 da başlayacak dediler başladı 11.30 da ztn gece 4.30 dan beri oralarda helak olduk tarlanın ortasında kene mene korkusuyla

NALET OLSUN KONYA BİDAHA GELMEM
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 06roz54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o konyanın Allah belasını versin tellere cıkacam diye ayakkabılarım cortladı 250 kaat.

yolda gelirken dayının teki ylda kaldı diye onu çektim 10km benzınlıge (karısına acıdım yazık 50 yaşında kadın arabayı rampa yukarı ıteklıyo dıye) 2 aks da kırıldı tamir ettirdim 150 kaat

bi dunya benzın yaktım ztaen en son çekiciyi takıp ettım de yolu buldum benzin 120 bi o iyi

*** gibi tarlaya cektım..

geceden gitmiştim sbh 4.30 da ordaydım pistte bi kerede ben denerım dıye gittim kapatmışlar sanki bana tokyo pisti

9 da başlayacak dediler başladı 11.30 da ztn gece 4.30 dan beri oralarda helak olduk tarlanın ortasında kene mene korkusuyla

NALET OLSUN KONYA BİDAHA GELMEM

Şanssız bir yolculuk geçirmişsin kırmızı ile işaretlediğim yer ile ilgilide gayet haklılar orası e5 mi gelen bi sıkıp dönsün ?
    Tokyo pisti değil Drag pist 'i ne yazıkki normal yol gibi değil .
    Katılırsınız yarışırsınız ozman istediğiniz kadar gazlarsınız .

Konya ile bir alakam yok yazdıklarım Türkiye ve dünyadaki tüm pistler için geçerlidir .

Geri kalan talihsizlikler içinde geçmiş olsun .Ama bence bu agresif hallere pek gerek yok ..
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen gelmedın galiba abi eğer bi yarıştan sonra 1 saat kalkmalarınıb ekleseydın şaka deil 1 saat o zmn sende bırakır giderdin herkesın yaptıgı gibi yarışı...pist olayı da göki gece girdi bi dunya kalkış yaptı madem öyle neden soktular içeri ? ben onu duyunca geceden bastım gittim piste
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen gelmedın galiba abi eğer bi yarıştan sonra 1 saat kalkmalarınıb ekleseydın şaka deil 1 saat o zmn sende bırakır giderdin herkesın yaptıgı gibi yarışı...pist olayı da göki gece girdi bi dunya kalkış yaptı madem öyle neden soktular içeri ? ben onu duyunca geceden bastım gittim piste
    Pistin imkanları ne yazıkki yetersizmiş haklısın o konuda ama yapıcı olun azcık yaw
    Asvaltı dökülmiş aslan gibi pist yapılmış bu sene tesisleri otoparkıda yapılır inşallah misler gibi bir pist olur orasıda herşey bi anda olmuyor orda o asvalta emek veren arkadaşlarımız kardeşlerimizi hırpalar böle yorumlar
    Destekleyin ki böle projeleri insanların böyle projelere ilgisi artsın bu spora ilgi artsın ileride daha güzel pistler tesisler olabilsin . Yapıcı eleştiri herzaman en doğrusu bence .o nedenle öle yazdım

Yarışmacılar için bir gün oncesi yani cumartesi günü antreman günü idi yarışmacı otomobilleri bir gün önce antreman için oradaydı .
    Yani katılımcı olmak ayrı izleyici olmak ayrı .

Yoksa sen draglara katıldın ama gene antremana almadılarmı seni ben mi yanlış anladım yoksa
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ben gece gitmedim ki pist 19:00 da kapanıyordu ben 18:30 da gittim
    hem ben 175 tl yi bayıldım kayıt oldum piste öle girdim antrenmanımı yaptım sende kayıt olsaydın seni almazlar ise beraber çıngar çıkartırdık
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    katılmadım abicim...direkten dondum nos baglamaya gonlum el vermedi...yapıcı olup konuşursak herkes yine gelir...gelirse o pist oyle omur boyu devam eder...insanlar begenmedıgı şeylere tepkı gostermelıkı yenı bi duzenleme olsun...malesef bu turkıyede sistem budur...devletın bıle bı kere agzı yancak ki yeni duzenlemeler gelsin...çıkışta pist hakkında begenmedıklerınız diye bi anket yapılmış olsydı zaten adamlar 16 agustos a trıbun yetiştirirlerdi...ben görevli teknik ekip olarak kalkış yerinde olmama ragmen yinede yarışı adam akıllı izleyemedim...o gunesın alnında yemın ederım curuduk kendımı çöl de kalmış gibi hissetim artık bi tabureyi serap olarak görecektim o derece herkes yakınıyodu

pist olayıda dedigin gibi yetersiz şeyler var...gökinin girdigini duyunca ben bastm konyaya gittim nasıl ankara hıpodromda istesem şu anda içeri girebilirm; aynen öyle dusundum işte bnde

pist gusel bi pist...yalnız o tribun işi yolun maliyetnden ço daha fazlaya patlıcak bu nedenle bi süre orda tribun kesınlıkle olmucak buna ınanıyorum
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pist olayıda dedigin gibi yetersiz şeyler var...gökinin girdigini duyunca ben bastm konyaya gittim nasıl ankara hıpodromda istesem şu anda içeri girebilirm; aynen öyle dusundum işte bnde
    bugune kadar kim kafasına göre izmit,izmir,akhisar şimdi ki konya pistine kafasına göre girmiş ? hipodroma girerde pistlere giremez. Ben girdim kayıt oldum kafama göre tepmedim 700 km yi tek başıma
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

ta_one - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkez tuburun ve otopark olmadıgından sıkayet edıo ama kımse neden yok dıe bıze sormuor... beledıye yapmıor para ıstıyor sponsor da bu spora gonul veren adam para baglamak ıstemıor...
    ARTI GECE GELMISSIN PISTE ama haberlerı takıp etseydın senın gıbı hı heveslı kardesımız denemek ıcın eskı moto drag pıstıne cıkmıs konyada gece basmıs onune araba cıktı ve vefaat ettı .... ha ıcımde kalmasın deneyım arabamı dıe dusunmussun senı tanımıorum ama deseydın yarıs sonu veya cumartesı gunu antıramanlarda pıste cıkarırdım senı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    katılmadım abicim...direkten dondum nos baglamaya gonlum el vermedi...yapıcı olup konuşursak herkes yine gelir...gelirse o pist oyle omur boyu devam eder...insanlar begenmedıgı şeylere tepkı gostermelıkı yenı bi duzenleme olsun...malesef bu turkıyede sistem budur...devletın bıle bı kere agzı yancak ki yeni duzenlemeler gelsin...çıkışta pist hakkında begenmedıklerınız diye bi anket yapılmış olsydı zaten adamlar 16 agustos a trıbun yetiştirirlerdi...ben görevli teknik ekip olarak kalkış yerinde olmama ragmen yinede yarışı adam akıllı izleyemedim...o gunesın alnında yemın ederım curuduk kendımı çöl de kalmış gibi hissetim artık bi tabureyi serap olarak görecektim o derece herkes yakınıyodu

pist gusel bi pist...yalnız o tribun işi yolun maliyetnden ço daha fazlaya patlıcak bu nedenle bi süre orda tribun kesınlıkle olmucak buna ınanıyorum
    Yapıcı olsun eleştiri bol bol olsun hemfikiriz ama dersenki lanet olsun vs..vs.. bu eleştiri değil neyazıkki

Pistin sadece asvalt maliyeti sanırım 2 trilyon civarıdır . Kendi kafamdan yaptığım hesap bu aşağı yukarı ...
    Tribün emin ol bu tesisin yanında çok basitçe çözülebilicek bir detay eminim imkan oldukça güzel tesisler eklenecektir .

Ankara hipodrom adındanda belli olduğu gibi pist değil .
    Pist aynı futbol sahası gibi özel bir alandır fenerbahce galatasaray macına erken gitmek yada once gitmek o sahada top koşturmayı hiçbir izleyici için mumkun kılmaz bu biliçte olmamız lazım ki bu tür organizasyonlarda görevli arkadaşlar olsun yarışmacılar olsun yeterli güvenlik önlemi alınmış sağlıklı ortamlarda yarışabilsinler .
    Bu katılıcağın zaman senin içinde geçerli .

kurallara uyalım uymayanlara cıss
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

bigiski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar merhabalar. Organizasyonumuzla ilgili olarak, seyircilerimizin rahatı için önlemler alınacaktır. Konuyla alakalı çalışmlarımız sürüyor.

brutal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bigiski Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhabalar. Organizasyonumuzla ilgili olarak, seyircilerimizin rahatı için önlemler alınacaktır. Konuyla alakalı çalışmlarımız sürüyor.

Bir önceki yarıştan ders çıkarılarak daha iyi organizasyonlar yapmanız dileği ile. Geçen hafta bazı sebeplerden ötürü katılamamıştık bu sefer Konya dayız
    FastCare.com.tr
    detailing & mini onarım

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brutal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bir önceki yarıştan ders çıkarılarak daha iyi organizasyonlar yapmanız dileği ile. Geçen hafta bazı sebeplerden ötürü katılamamıştık bu sefer Konya dayız
    İnşalah bakalım sen slickleri ayarlada

brutal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnşalah bakalım sen slickleri ayarlada
    Bir arkadaşımız lastiklerimi göndermeyince giremedik biliyosun Kadir abi, şimdi herşey hazır, sponsorum Yiğit Akü den de bu hafta içi desteğimizi alırsak ordayız.
    FastCare.com.tr
    detailing & mini onarım

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herşey hazır da sen hazır mısın Psikolojin nasıl Ben speedweekende katılmadan önce 3 gün boyunca işin ehli bayanlardan masaj almıştım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)