kaldırırız gökhancım kaldırırız ruhi abinin de uygun olduu bir zaman haberleşiriz...
Printable View
kaldırırız gökhancım kaldırırız ruhi abinin de uygun olduu bir zaman haberleşiriz...
ok cengiz kardeş mutlaka izlenecek bi yarış olucak.
la dun beni eziodun az daha pejo bayinin orda kırmızı ışıklarda geçiodun bende göbekten gidiyordum olm ayıp kırmızı ışıkta geçilmez :D:D
cengiz geldigimi belli etmeme gerek yok kardes it's ok !!!!!!
kardeş eğer bana diyossan ezecektin die walla seni görmedim bide kırmızı felan görmüyorum renk körlüğü var herhalde :)
sana dedim gökhan :D
Gökhan delidir ne yapsa yeridir.
Arıza :)
cengizciğm canım abim nasılda beni ii tanıyo bak :) beni ii bilir abicim. doktor kendi halime bıraktı beni :)
aman kardeşim fazla delilik iyi değildir geçen bende bir delilik yaptım dilberlerin orda sağlam spin attım :) az daha güme gidiyordum nasıl kurtardım hala inanamıyorum :D
Aman dikkat dilberler sakat sınırları zorlamayın geçende bende bi zorladım ama çok rahat döndüm yaa 70 km sabit hız hiç bişe olmuyo gayet rahat dönüyosun tavsiye ederim :) Virajı severim ama uzun virajları ;)
hafta sonu drag var denliyor hava durumu da yağışlı diyo. Gerçi Bu draglarda ben yokum izlemeye gelirim belki. Yarışacak olanlarada Bol şans.
abi bi yanlışlık olmasın? Şubatta değil miydi bu yarışlar? Şubat 9 da diye biliyorum.:beuj:Alıntı:
carpediem Nickli Üyeden Alıntı
walla yanılıyor olabilirim ama bu hafta sonu gibi duydum sanki ya ben ama yine de emin değilim kimseyi yanıltmış olmayim
havalar kötu valla..Hayırlısı...
arkadaşlar 9.şubatta yapılması düşünülen drag yarışları federasyondan gelecek olan yetkililerin adana ve çevre illerden gelecek olan yarış tutkunlarına gözcü gözetmen kursu verecekler o yüzden 9 şubatta yapılacak olan yarışlar ileriki bir tarihe ertelenmiştir
saygılar
A.M.K
iyi dersler eğitim son derece önemlidir :)
Eğitim şart:)
bol turbolu yarış olucak kaçırmamak lazım :)
hımss bende bır adnalı olarak adnada artık drag yarıslrının adınının duyulmasını ısterım yanı ama adana olarak sankı bazı durumların farkında deılızz
bunlar ;
1)pist yok
2)katılımcı az
3)organızasyon yetersızz
4)hekes kendı kafasına gore takılıor
5)zaman yetersızz erken saaatte baslamak gerekıor
ama tek ıstegım adanda bır pist olması oda olursa hersey yoluna gırer sorunlar bunlar tabıkı organızasyonun bsındakıler daha ıyı bılıor ama sorunları bızde soleyelım dedık ıstee herkese ıyı yarışlar dılerım !!!!!!!!!!!!!!