4 gözle bekliyorum adana gibi bir memleketin pisti olup drag yarışları olmasını HER ŞEYİN hayırlsı olsun saygılar
Printable View
4 gözle bekliyorum adana gibi bir memleketin pisti olup drag yarışları olmasını HER ŞEYİN hayırlsı olsun saygılar
Çok ߀klersin Çokk .....
sende kimsin yaaa
laf atıp gidenlerden biri mi yoksa has be has adanalı mı??
valla sıze akıl sır erdıremıorum arkadaslar yaa herkesın kendı dusuncesı bence bırakın kım ne derse desın yaa adamın dedıgı bırazz dogru cokk beklerızz cokkkkk kım yapacak kı adana da bır pıst kımın parası var onu yapacak yada kımın dusuncesı var onu yapmak ıcın kımsenın arkadaslar dogru olanları gozden kacırmayın hayallerde yasamayın....A.M.K nında parası yokkı yaptırsın yada katılımcı arkadaslardan yardımcı olan yokkı yaptırsın
bence adana bole gıttı gıder yaa herkes kafasına gore otoban yarısı yapar rahatlar
EN GÜZELİ KAÇAK YARIŞŞ VEDE BİRİNCİ OLARAK FİNİŞ E VARIŞ
Böyle yapılamaz edilemez demekle tabi olmaz arkadaşım yapılamaz edilemez demek yerine ufakda olsa katkıda bulunmak lazım bence.Ama dediğin gibi herkesin kendi görüşü,buda benim görüşüm.Unutmayalımki kötüde olsa dragda düzenlendi onun içinde olmaz deniliyordu...
Düzgün sponsor bulunursa bence pist de yapılır. Önemli olan yapılmaz edilmez demek yerine fikir üretip enazından yardımcı olmak moral bozmak değil. Mesela Microsoft arkadaşım, sen Onatçalardansın yanlış bilmiyorsam. Genç işadamamları derneğiyle felan ilgileniyorsunuz. Bence daha yaratıcı yorumlar yapabilirsin..
Tmm herkesın yorumları ıyı ama beyler gerceklerden kaçılmazkı ben adanayı kotulemıorum sadece demek ıstedıgım organızasyon yokk bu yalan deıl ama okumadınız tam olarak yazımı her halde ben dedımkı herkes yardımda bulunsa A.M.K ya daha ıyı organızasyonlar duzenlenırr..
vedeeeee HALİLÇAKIR arkadasıma gelınce benım ne yapacagıma karar vermesın ufakta olsa yardım felan bırak bunları bu dusunceyı ben senden once yazmış bırıyım benım lafımı bana yenıden soleme...
ozZzy arkadasım sponsor bulunur yapılır evet dogru ama kım bızım organızasyona sponsor olacak kı ornek ver bana yaa herkes kendı kafasına gore takılıor ben ADANA MOTOR SPORLARI KLUBU nun burosunun yerını ben bılmıorum mesela hııııı varsa tabi ole bir buro yanı demek ıstedıgım
DAHA hiç bir şey tam rayına oturmadı
yaa arkadaslar ben sadece dusuncelerımı soluorumm
siz sankı benı A.M.K ve adanayı kotuluor gıbı goruorsunuz
ben gerceklerı vede yaşanmış olayları soluorum bunlar hakkındakı dusuncelerımı soluorum
siz farkında deılsınız ama ben belkıde spor klubune bırazcık hırs kazandımış oluorum ama sız bunları anlamıorsunuz bunuda bana solettınız ya helal size...
BİZ KİMSENİN KALBİNİ KIRMAK İSTEMEYİZZ...ama tabiki benım laflarıma alınan arkadaşlar var onlarda anlayıslı olsun
Her kimsen arkadaşım emin ol senden önce düşünmüş senden önce yazmış ve senden fazla emek vermişimdir bu drag yarışlarına.Önce böyle sert çıkışlar yapıp ortamı gerip sonra beni yanlış anladınız demek yerine yapabileceklerinden bahsetmek daha iyi olur...Alıntı:
mıcrosoft Nickli Üyeden Alıntı
selam
ARKADASLAR yazmadan 1 kez daha dusunup yazalim...konular istenmiyen
sekilde gelismesin
saygilar
sami
Ok abi..........
valla benım kım oldugum senı alkadar etmez arkadasım ama ben seett cıkmıs olsam her zaman arkasında olurum ortamı germek mı neden bahsedıordun hanı nerde ortam yaa bana solesene.........benm yapacaklarım bana saklıdır aradas sen kendı yaptıgınlan gecın yeter bızım içinde onemlı olan o zaten sen bana bakma.... tmm sen ne yptın bakalım vede benden cok emek hrcadıgında belkı dogrudur ama ılk once kendını yargıla sonra bana gell .... ben laf atıp kotuleyecek olsam solerım zaten sadece gercekleren kacmayın dıorum ben ama sen anlamamakta ısrar edıosun
benm laflarım kotu anlanacak bıse yok vlla ama sen anlıosan bıse dıyemem ben had be has adanlıyım laf atıp kcanlardan deılımm buda boyle bılınee
Sami abi 1 post yolladı oda benim için yeterli.Herkese iyi forumlar...
relaxx plzzz
Lütfen kişisel meselelerinizi özel msg yoluyla veya msn tarzı ortamlarda halledin, burası kişisel problemlerinizi tartışacağınız bir ortam değil, konu böle giderse kilitlenecek...
MİCROSOFT bu yarışlar için Onatça olarak yapabileceğiniz bişey yok mu? Yani sponsor felan dedik de sizden iyi sponsor gelmedi aklıma:)
+1 :)Alıntı:
ozZzy Nickli Üyeden Alıntı
sn.süleyman onatca'nin isgem e cok yarari oldu,birazda bu yöne zaman harcasa hic fena olmaz.Maddi manevi bu konuya emek ve zaman harcasa ADSIAD,YODER,ISGEM baskanligi derken gelecek secimlerde BELEDIYE BASKANLIGINA oynar :heyoo: