mustu tırda bana da yer al he...
Printable View
mustu tırda bana da yer al he...
muştu benı unutma lan :D 300 lira bedava yaz canım benıde :D
yavrım 2. tırı ayarlıyorum şu aralar :D
kac arbaa olduk kanka biz peki?
arkadaşlar ben 3 arabamıda getirebilirim
swap center olarak ta 6 araç ile yarışabiliriz
hey maşallah abi :D inşallah katılım çok olur org da güzel olur ;)
turbo saxo vts 106 getirin bana ahahahhahaah :D kafam güzel hayat güzell Fransızzz daha güzelll :icon_tup:
pistte son durum nedir resim pist in son resımlerı warsa alabılırmıyız
heyecanlandımmmmm
Böyle giderse padok alanı o kadar aracı almayacak diye korkuyorum:D
cumartesi günü testlerimizi yapma imkanımız olucakmı
sıralamalara girmeden önce ayarlar için
geçen sefer cumartesi günü antreman yapmak isteyenlere açıldı pist moruk gene açarlar heralde.
heyecanlı bir yaz sezonu bizi bekliyor...
o zaman cumadan gelcez yani ölemi?
benım hanım allahtan gelemıycek cok rahatım:)))
Şimdi arkadaşlar Tır için konuşuyorum kaç araba kesin olarak gelecek tır ile ?
1- Mmustu
2- Tarantino
3- Talih B16 + 3 Araba
4- Miniks +1 Araba
5- Sulhi
6- Cem abi
7- Eray
8- İmhotep
Şimdilik liste bu kadar bu listede yazıp kesin olmayan varsa söylesin 1 Tır 8 Araç almaktadır.Buna göre 2. Tırı ayarlayacağım.
Tarih hala netlenmedi mi acaba?
arkadaslar katılım ne zaman mayıs ayının kacına kadar listeye girmemiz gerekiyo bildiğim kadarıyla lisans clkarmak gibi bi lüxümüz yok dimi bilgilendirirseniz sevinirim
peki katılım konyadaki yarışın dzenleneceği yerde o annlık olabilirmi bide katlım ücreti bellimi tesekkürler
Tek problem konyadaki arkadaşlar hala Tribün konusunda net birşey söyleyemiyor ? Geçen seferki gibi rezil olacaksak o toprağın üstünde tozun içinde. Bidaha düşünelim ?
izmirden gittik konyaya yarışı izledik tozun topragın güneşin altında cok yorulduk o geri dönüş yolu işgence oldu tribün olmazsa kesinlikle bu sefer gelmicem...
muştu gelirken 7 araba 3 tane de nohut pilav tezgağı getir tırla:D yoksa yine millet aç kalacak:hahaha::Deli:
Arkadaşlar tribün daha yok çalışmalarımız hala sürüyor inş o zamana kadar bişeyler olacak
yarış için tarihide mayısın 2.haftasını düşünüyoruz allahdan bir mani gelmesse lisans içinde mahalli drag lisansı çıkarabilirsiniz federasyonla görüştüm sezonluk 95 tl oldugunu söylediler gerekli belgelerde aşşağıdaki link de inş bu sezon konyada güzel drag lar yapacagız bu sezon 6 tane drag yapmayı düşünüyoruz yarışa katılacak arkadaşlar ona göre hazırlansınlar.cumartesi antreman içinde yarışa katılacak arkadaşlar bana 1-2 gün önceden bilgi verirlerse pisti açabilirim.sorularınız ve cevap almak istediğiniz herşeyi bana sorabilirsiniz.
http://www.tosfed.org.tr/lisans_tescil_esaslari.asp
1yildir tek civi cakilmadi mi acaba, seyirci olayini neden atliyorsunuz hep?
walla kusura bakmayın beyefendi bizi kulübü aşan bir iş bir tribün ne paralara yapılıyor biliyormusun ? bizde o kadar zenginleyemedik kulüb olarak pistin yeri zaten GSGM nin onlarında çalışmaları sürüyor yanlız ne devletten nede bi sponsordan yardım alamadık
çalışmalarımız devam etmekte elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz...