olm benım hanımda tutturdu gelicem diye.. :D sıcakta yanarız valla:rolleyes:
Printable View
gelsinler gelsinler benimkide bikere aynı hatayı yaptı yarış dedimmi o gece annesine gidiyor hemen hahahahaha
arkadaslar ve ev sahibi süleymen bey için bir sorum olacak heyecanımızı hoş karşılayın bu lisansı mahalli için cıkarmak kesin gereklimi birde bu lisanş işi cok prosüdürlü bi iş gibi görünüyor nasıl cıkaracağımız hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz birileri gençlik ve spor bakanlığından diyor birileri sadece tosfed diyor şimdiden tesekkürlerimi sunuyorum
,
mahalli yarışlarda yarışa katılmak isteyenlere lisansı yarış yerinde veriyoruz yanlız ikici sefer aynı kişi yarışa girmek isterse o zaman mahalli drag lisansı olmak zorunda onuda aşşağıdaki gibi gerekli evrakları ve linkdeki formu doldurarak tosfede gönderiyorsunuz lisansınız elinize geliyor yani bir sefer değil yarışların hepsine katılacam diyorsanız bu lisansı çıkarmanız şart.
Lisans Almak için Gerekli Evraklar
•Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
•Ehliyet Fotokopisi *
•Sağlık Raporu **
•1 adet fotoğraf ***
•Resmi internet sitesinde yer alan online sporcu formunun doldurulması
http://www.tosfed.org.tr/tosfed_lisansv2/index.asp
tesekkür ederim süleyman bey eger istediğimiz ve hayal ettiğmiz gibi güzel bi gün gecirebilirsek ne mutlu bize emek ve organizasyona şimdiden tesekürlerimizi sunuyoruz yardımlarınızı şimdiki gibi ordada bekliyoruz iyi akşamlar saygılar tek sorum olacak orda cıkan lisansa ücret olarak degerlandireceğiniz bir rakam varmı bizi anlamanız gerekebilir çünki maddi durumumuz biraz kısıtlı tessük.
süleyman bey allahtan bir mani keder olmassa arac ismi ve katılım sayısını size gönderebilecegimiz bir tarih ve gün varmı bunuda yazarsanız cok seviniriz şimdiden kolay gelsin
çok tesekkür ederim süleyman bey bu sene inş konyayı çok neşelendireceğiz.sizi izlemeye devam ediyoruz kuluk ve gözümüz sizde
yarışmak için masrafımız ne olacak arkadaşlar???
Anladığım kadarıyla lisans cıkacak 95TL, katılım ücreti sigorta ücreti vs vs?
Toplamda ne kadara cıkacak?
Bir de mayısın kaçıncı haftası?
konyada okuduğum için tabiki ordayım arkdşlarla birlikte
bizde birkaç araç izlemek için orada olucaz :)
bu pist konyanın tam olarak neresinde acaba veya hangi ilçesinde
eee bizde varız :)
Konya Saraçoğlu mahallesinde.Merkeze biraz uzak.
http://i40.tinypic.com/dm6ttv.jpg
konya iyi hoş güzelde
uzak yaa beyler :(
daha bir orta kıvam yer olsa
bursa mesela eskişehir mesela
daha bir iyi olurdu sanki
sabırsızlanmaya başlıyoruz valla izlemek için.çok güzel olacak inş.
çok yanlış bir düşnce
yarışmaya gelenler daha fazla çile çekiyor şikayet etmiyorlar da tribünde izlemeye gelenler neden bukadar şikayetçi oldu anlamıyorum
yarışmaya gelen adam okadar yol cekiyor masraf yapıyor
yarışma öncesi hazırlık yapıyor ter atıyor yoruluyor
yarışma sırası gelene kadar ayakta oda yarışları izliyor
sırası gelince cıkıp yarışıyor
10 dakka drag yapıp sonra tekrar seyirci oluyor
eger bir çile çekildiyse herkes çile çekti sadece izleyenler degil
ama drag severler olarak buna isyan etmemek lazım bence daha iyi nasıl olur demeli eger orda bir trbün yapılması gerekiyor ise bunun bütün hesabları yapılmalı
para toplanıp yapılmalı
motor kulubu de yardımcı olucaktır konyada yarısını onlar yarısını araba dragcılar karşılasın trübünlerin
biz sonuna kadar yardımda bulunuruz
arkadaş hayal kırıklığına uğrarsın demiş ya.eminim cumartesi günü sabahtan nöbete başlar pistin kapısında gelenleri görmek için.izlemek için.biz kalkıp yüzlerce kilometre yoldan sizin şehrinize geliyoruz.bumu sizin misafir perverliğiniz.böyle düşünmen gerçekten üzücü.orda oturmasakta yorulsakta o ortam yeterçbak bunca insan orda görüşecek bi çok tanışmayanlar tanışacaklar.daha ne olsun.
yalanmıda ? geçen seneden cogu kişi forumdan geldi, geri döndüklerinde tam bir rezalet diyorlardı. Tribün olmaması, bir kaç kendini bilmez insanlardan fln, hatta cok iyi hatırlıyorum ankaranın kroları bile konya insanından iyidir diye laflar dolaşıyordu.Hatta bi kaç arkadaş tribünün olmadıgını bastan söyleseydiniz dediydi. Bunun gibi konulara meğil vermemek için baştan söyleyeyim istedim. Ben kendimde sabahtan akşama kadar orda olucam ama, bazı durumlar yarış izleme zevkimi bozmayacak.
Valla bizde arabaları yetiştircez inşallah o tarihe.. 34 BD 1164 TURBO VTEC (HASAN KAVUTOĞLU) // 42 APL 29 SUBARU İMPREZA (ERMAN EMİL) / 06 TY 325 BMW 3.25İ (AHMET BOZKURT).... Bizim kadar iddaalı olan herkesi konyamıza bekliyoruzzzz:)))
hasan estircezzzzmmmiiiiii?? :)))
sanayideki h22 motorlu turbo şahin ne oldu?
bitmedi mi halen?
bende orda olucam güzel bi gün olacagını umuyorum :)
süleyman bey sabırsızlıkla bekliyoruz liste ve kayıt tarihlerini:soru: