User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
62 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Drift Akademi İstanbul Lisans günü ve Antrenmanlar

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EKEray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    angaralı hesabı yapayım

750 lira e30 a 4 kere fullerim depo başı çizceğim sıfır sayısı 2480 x 4 = 9920 tur demek oluyo. 750 verip 3 kere pistte dönceme gider 9920 kere dönerim daha iyi
    ne dönek adamsın yav

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mechanix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Donut değil , pasta börek yapsan bile sayılmıyor

oyle deme arnavutuz biz borekler fena olur bak hahaha

CaN000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyi bi fikir bence... en azından lisans gunu var buda drrift serilerine bi yerden baslangıc olur diye dusnuyorum...hali hazırda akademi oğrencisi olarak soyliyeyim 2700 tl vermek istemeyen 750 yi gozden cıkartsın zaten rwd araç kullanıyorsa gun sonuna kadar pistin %50 sini geçebilir... etrafta onca drifter goruyoruz bare gelip piste de cıksınlarda hem bi katkıları olsun hemde kendi pilotajlarını geliştirsinler
    @DriftlandTR imtiyaz sahibi,drift hakkında herşey.

metin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EKEray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    angaralı hesabı yapayım

750 lira e30 a 4 kere fullerim depo başı çizceğim sıfır sayısı 2480 x 4 = 9920 tur demek oluyo. 750 verip 3 kere pistte dönceme gider 9920 kere dönerim daha iyi
    hahaha super
    Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
    Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!

emirhan sph - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunca senedir motorsporlari var Turkiyede onlara onem verilmio,amatorler icin bi pist bile yapilmio vs. drifte onem vermeleri 100 yili asar. En azindan kocaman bi otopark mevcut su anda oda elden gitmeden bole bi degerlendirme gercekten cok hos. Drifti Turk halkina alistirmak icin gercekten guzel bi yontem,super bi imkan

mono - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @tool : al şu külütürü benden de, bari çalışsın makina, işleyen demir ışıldar hesabı, bu gidişle kapıda çürütücem ben bunu
    same shit, different day...

http://i39.tinypic.com/6gx62q.png

zuupermen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amaç zaten kimin taşın altına elini sokacağını ortaya cıkarmak su an icin drift antremanına duzenli olarak gelen sizlerin belkide bilmedigi bu forumlara dahi girmemis mustafa mert haricinde ben gurkan murat kemal neşat musa apo toplam 10 kisi(yaklaşık 150 kişinin eğitim aldığını düşünürsek) bile deiğiliz. herkes motor sporlarını gelistirmek icin bir takım cabalarda bulunuyor doğal olarak bizde ne yapabilirsek onu yapmaya dahada gelistirmeye ve bu gelismeler icerisinde yanımızda olacaklara da birtakım fırsatlar yaratmaya calısıyoruz. umarım bu cabalar karsılıksız kalmaz.... zaten canım ulkemde yerlerde surunen motor sporları belki bu tur olusumlarla gelismeye baslar. elimizde istedigimiz gibi değiştirebildigimiz pist olmasına rağmen elli bin bahane uretip antreman, eğitim veya sertifika gunune katılmamaya çalısıyoruz...nedenini bilemiyorum ama ...bu işi yoluna sokmak için elimizden gelen herşeyi yapacağız buna emin olun...
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaşasın ilalegal drift
    İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    miniksleri drag pisti projesi gibi drift için planlanan bu projenin de gerçekleşmesi zor gözüküyor ...

rwd altımda olduğu anda yanınızdayım
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    miniksleri drag pisti projesi gibi drift için planlanan bu projenin de gerçekleşmesi zor gözüküyor ...

rwd altımda olduğu anda yanınızdayım
    Kanka pist projesi zor ama olucak inş. bi yolunu sıkı bir destekçisini buldum ama hayırlısı bakalım..
    "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "
    NAMIK KEMAL

Mechanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lisans Günü bu haftasonu Pazar Günü Olimpiyat Stadında olacaktır.
    Katılmak isteyen arkadaşların en geç Cuma gününe kadar bize isimlerini yazdırmaları gerekmektedir !

İletişim ; 0216 577 53 69 -JDM Works / Mustafa
    msn ; jdmworks@live.com

serdarcelik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siz buna herkese faydalı bişey yapalımmı diyorsunuz? kurmuşsunuz bir tezgah düşeni indiriyorsunuz. mademki herkesi seviyorsunuz ve bu organizasyonu sevdirmeye topluma alıştırmaya çalısıyorsunuz makul yapın giriş fiyatlarını sonra aynı gırışle yarısmasınıda yapın %50sını gecen kısılere ısterlerse sertifikasını verırsını. ne diye 750 TL alıyorsunuzki. toplum yararına değil yararınıza iş yapıyorsunuz.. hiç gülesim yoktu...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay canına , sende düzene/tekere çomak sokan oluyorsun o zaman ?

Jem89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serdarcelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siz buna herkese faydalı bişey yapalımmı diyorsunuz? kurmuşsunuz bir tezgah düşeni indiriyorsunuz. mademki herkesi seviyorsunuz ve bu organizasyonu sevdirmeye topluma alıştırmaya çalısıyorsunuz makul yapın giriş fiyatlarını sonra aynı gırışle yarısmasınıda yapın %50sını gecen kısılere ısterlerse sertifikasını verırsını. ne diye 750 TL alıyorsunuzki. toplum yararına değil yararınıza iş yapıyorsunuz.. hiç gülesim yoktu...
    Mantığı kest.

Tamam o zaman sen yap bu işi katılımcılardan 250 tl al sertifikayı ver. Bu kadar organizasyon düzenle vs yap. Sana yapma diyen mi var.. Yap

Niye bu ülkede yapılan hiçbir işe saygı gösterilmiyor anlamıyorum.. Paran yoksa gitmezsin arkadaşım. Adamlar fiyat politikasını sana göre mi belirleyecek ? Öyle belirlemişler isteyen öyle gider. Sanki ehliyet gibi birşey bu.. Zorla almak gerekliymiş gibi..

Hiç kimse babasının hayrına iş yapmaz. Tabiki kar sağlacayaklar.. Sağlayacaklar da, onların kazanacağı ekmek parasına sen niye göz diktin onu anlamadım

Edit : 2010 senesinin konusuymuş.. Nerden buldun getirdin hortlattın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana sertifikamıda vermediler, duvarıma asacaktım Ayrıca girişte dikkat bağımlılık yapar diyede uyarmadılar 6 aydır bu illetten kurtulamıyorum... Şöyle katlanan sandayleyerde oturulan terapi toplantılarına katılıcam yakında.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    açıkcası ne diriftindeyim ne sertifikasında insanların eğitim almasından yanayım ve eğitimi destekliyorum bende zamanında renç koçibey eğitiminden gerek yazılı gerekse direksiyon olarak türkiyenin en ünlü pilotlarından eğitim aldım sertifikamda var.. burda verdikleri şey ralli eğitimden ziyade temel direksiyon eğitimi ve yazılı bilgi idi.. çünkü bizde buraya kayıt olmadan önce kendimizi pilot sanıyorduk caddede yanlıyorduk gazlıyorduk orada eğitime gidince anladıkki arkadaşlarla ne pilotmuşuz nede sürücü imişiz sadece trafikde tehlike yaratan bilgisizce gazlayan yanlayan insanlarmışız o eğitimin hayatımın pek çok safhasında çok defa faydasını gördüm bu yüzden ben her zaman eğitimden yanayım driftinde eğitimi verilmeden insanların bir organizasyona yada bir çatı altında toplanmasına karşıyım kaldıki eğitimin ayıp yada utanılıcak bir yanı yok..
    şahsen drifte hevesim olmasada yanlamayıda az çok bilsemde böyle bir işe giricek olsam piste çıkmadan önce bir arkadaş bana eğitim versin işin tricklerini formülasyonunu göstersin isterdim..

E0041 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serdarcelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kim böyle birşey yazacak diye konuyu takip ediyordum cidden takdir ediyorum burda taşlanırsınız ayrı konu

amaç bu sporu sevdirmek gerçekten birilerine birşeyler öğretmek bilinçlendirmekse toplarsanız kaç kişi toplanıyorsa 50 kişi tüm maliyet nedir bölersiniz otoparkıda derslikleride bütün masrafı oraya katılanlar ortak öder sizde anlatırsınız işte bu şekilde topluma yarar gerçekten birşey öğreten kişiler olur yazdıklarınızda gerçekçi olur

ben kesinlikle karşı değilim ama bunun adını driftin gelişmesini insanların bilinçlenmesini istiyoruz herşey sizin için falan demeyin Okulunu açtık ders veriyoruz parayla deyin adı konmuş olur

fena hortlatmışın bide
    OKAN YILMAZ

..MTM & PRO STOCK GARAGE..

Mechanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilip bilmeden konuşmak en kolayı her zaman olduğu gibi.

Bu sertifika işi o zaman bunu isteyen arkadaşlar için yapılmıştı ve bitti zaten.

Şu anda eğitimler 1.000 TL ve 2 gün sürüyor.Eğitimlere gelip memnun olmayan arkadaş varsa yazabilir.Oturup konuşuruz.

Ama Bursa dan , hiçbirşey bilmeden atıp tutmak işgüzarlıktır.Adama sorarlar , sen yaptın ki diye.

Drift Akademi İstanbul bir vakıf değildir. Ama elinden geldiği kadar şartları kolaylaştırarak daha çok insana hitab etmeye çalışır.

Biz bu işin tekeli de değiliz.Bul pistini , al arabanı git drift yap.Senin başına polisle gelip bizden izinsiz drift yapamazsın demiyoruz.

Bizim sunabildiğimiz şartlar bunlar , tıpkı Halk Ekmek gibi.Minimum maliyet ile maksimum insana fayda sağlayabilmek.

E0041 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanlış okuyup yanlış anlamışsınız

heryerde yazıyorsunuz biz bu işin gelişmesi için uğraşıyoruz bu yola baş koyduk herşey sizler vs vs vs.

benim takıldığım nokta burası işin dürüstlüğünde neden değilsiniz yukarıdada yazmışım ben kesinlikle karşı değilim ama anlatış üslubunuz yanlış bizler içinse drift içinse para neyin nesi yazın deyin kimden çekiniyorsunuz biz okulunu açtık ders vericez para kazanacağız size kim ne der ?

herşeyin maliyeti yüksek bunların bizde farkındayız fakat ben bu işi gerçekten öğretmek istiyorsam kendi çıkarlarım yoksa kaç kişiyiz kardeşim 50 kişiyiz bu pisttir izindir yemektir dershanedir kaç kuruş 10bin tl bölüyoruz 50 ye dersiniz ondan sonra bizde alkışı tutarız harbiden drift için birşeyler yapılıyor bu adamlar işi öğretmek istiyor çıkarları yok deriz..

yada yazarsın okulunu açtım kardeşim bilgin sonsuz bu konuda parayla bilgimi satıyorum derslerini veriyorum. Yine alkışı tutarız bilgi satıyorsun sonuçta fakat biz sizler için uğraşıyoruz driftin gelişmesini istiyoruz herşey drift için vs deyip işi kar etmeye dökerseniz kimisi çıkar şakşakçılığınıza yapar kimiside benim gibi düşünür

ben yine diyorum karşı değilim ama anlatılış şekli bana yanlış geliyor..

ben ne yapmışım bu güne kadar onuda söyleyim siz drift ile uğraşıyorsunuz ben fakirin spor arabası rex ler için uğraşıyorum şehir içi şehir dışı 6 rexe motor yaptım 2 rexi b16a2 ye çevirdim elektrik elektronik aksamlarını herşeyini halledip çalışır vaziyette teslim ettim gidip parçalarını servisten kendim aldım sadece parça paralarını istedim veya siz alın bana gönderin dedim 5 kuruş para istemedim amacımıda her zaman söyledim benim amacım rex lerin iyi bir yere gelmesi haklarının verilmesi insanların REX HAKKINDA GERÇEKTEN BİLGİ SAHİBİ olmasıydı her zamanda bunu söyledim..

senin bilmemen benim birşeyler yapmadığım anlamına gelmez benim amacım gerçekten rexlerin iyi olmasıydı elimden gelenide yaptığıma inanıyorum..

şimdi kendi dükkanımı açtım neden dükkan açtın diyenlerede hondaların iyiliği için rexin iyiliği için sizlere daha iyi hizmet vermek için açtım vs demiyorum.. PARA KAZANMAK için açtım diyorum dürüstlük iyidir...
    OKAN YILMAZ

..MTM & PRO STOCK GARAGE..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)