avrupa yakasnda nerde buluşalım ?
Printable View
ok. yarın 9:30 da ordayız inşallah
Arkadaşlar bir isteğim var şimdi yarışlara katılacak arkadaşlar. Yani izleyenler hariç yazabilirlermi hangi araçla katılacagını
Herzaman tam tersi olur :)
1.4 ten baslanıp ust sınıflara doğru cıkılır.Zaten genelde katılım az olur hemen biter :D
2. köprü den mi geçecek eyüp opette buluşanlar
bakın şöle yapabılırız erken gelebılırsenız yarışlarda erken başlatırım sıkıntı olmaz o konuda
hemen kayıtları yaparız eşleşmelerı yaparız başlarız
Mehmetçikvakfı opette gidicek olanlardan birinin numarasnı alabilrsem iyi olur ya, yolu şimdi tam hatırlayamdm bide 2.kopruden gelicez.
Ama eyupteki opetteki buluşucak arkadaşlar 2den gidiceklerse , 2.koprunun son cıkısında , Timur abiyle bekliyo olucaz
Ya genelde herkes zaten 11 de düzce girişinde olucak.
2. kopruyu gectikten sonraki ceptede bulusabiliriz yada bekliyenler ordan bize takılıp birliktede gecebiliriz farketmez :)
arkadaşlar lütfen yarışacak arkadaşlar araçlarınızı yazarmısınız :)
11 gibi Düzce girişinde oluruz..
Vti Sedan...06 KRC 66
eray var mehmet gazihan gelicek dediniz bende bi denerim heralde:)
eyüp opette kaç araba buluşacak. herkesin birbirinden haberi el nosu var mı? boşuna kimseyi beklemeyelim veya birisini gelmeden unutup gitmeyelim.
arkadaşlarbıde şöle bı rıcam olucak pistte herkezden yardım istiorum yururlerı yakın aracları kaldıralım sizde zevk alın dimi ona göre yardımcı olusunz artık :D
acemılığımıze verın
yarın görsün. :) şu yol tarifi kaçıncı sayfadaydı.
beyler herkes lütfen bir mesaj atsın bana yarın için bir mesaj atın kendınızı tanıtın lütfen
0 554 745 79 80
Lütfen yarın haberleşelim. sizi ben karşılıcam düzce gişelerinde. sabah 6 da kalkıcam istediğiniz saat arayın
burk 6 gec bıle
beyler bu arada kupaları sıldım hazırladım kutuladım
tam 15 tane ve hepsi bnde yarın elveda :D:D
İstanbuldan katılacaklar biri pm atrasa telofonunu bulussalım beraber gidelim :)