afferim bi kerede tutturdun :D
Printable View
Oda Senin gibi diyor abi :) Takla atmassak Kaza Bela olmassa ordayım dedi :)
Burak iyi akşamlar 4 temmuzda konya mahalli yarışı için orada olmam gerekiyor bu nedenle organizatör olarak ilk önce senden ve emeği geçen diğer arkadaşlardan özür diliyorum aranızda olamayacağım.Fakat inşallah hani geleneksel dedinizya inşallah bir sonraki yarış için hatamı telafi etmek adına aranızda olmak isterim.Sayılarımla
tuncay abi senin yeni arabada tam olarak ne var :D
Allah Kısmet ederse Bizde Oradayız....
Gelecek olan arkadaşlar.
4 temmuz pazar günü İletişim kolaylığı için Lütfen telefon ile iletişime geçiniz. yoksa sizi karşılamamız yarış alanına gelmeniz açısından sıkıntılar doğabilir.
0 554 745 79 80 numaram bu. lütfen en azından bir mesaj atınız.
crx club üyeler ile birlikte geleceğiz zaten sıkıntı olmaz problem yaşarsak ararız sizi tşkler.
Bır aksılık olmassa bızde VTI(Sedan) ıle geleceğız pek ıddıalı değılız sadece zevkıne:hahaha:
Burak telefonunu pm lede gelınce senı arayalım ;)
Arkadaşlar Yarışlara kaldı 2 gün. herkesi tekrar davet ediyoruz. gelecek olan arkadaşlarımız pm atarlarsa numaralarını verırlerse iletişimde sıkıntı yaşamayız.
herşey için bilgileriniz önerileriniz için çok çok teşekkur ediyorum.
saygılar...
istanbuldan ben mehmetgazihan isotta cenker abi gidicez başka gelcek varmı ? varsa opette buluşup hep beraber gidebiliriz.
9.30 da opette oluruz. heralde :D
Gelirsek gece özel mesaj atarım :D
evet arkadaşlar gişelere gelınce arkadaşalr karşılıyıcak sizlerı
gelenlere destek verenlere teşekkurler saolun ardaşlar
gelemeyenlerınde canları sağolsun seneye işallah
şimdiden kolay gelsin :) çalışcağım için gelemicem ama keyifli olacağı kesin :)
benimde çok şükür makina hazır gibi bu akşam deneme sürüşü ince ayarları kontrolden sonra yarın orda olucam her türlü 106 306 vti ile deneme yapılır :D :D 14-60 ince conta olupta filtre egzos ciğerli 106 olanlar hariç benim makina stcok :)
saol melıh
bakalım düzceye kupa kalıcakmı :D dizellerden gazihan alıo o kesın :D:D aşırı beslemelılerden kesın bışey dıemem
:D
gerısı süpriz
1.4 te suan ortalama kac arac var ?
liste burak kardeşimde
ama bildiğim kadarıyla golf tsi var 2 tane
tsi leri 1.4 le kaldırmayı dusunmuyorsunuz inş boşa gelmiyelim :)
1.4x1.7=2.3
gibi bi kategorisi olmalı onların
aracların yururlerıne göre
kaldırıcaz
gazihanı dizel grubunda yarıştırıcaksan boşa yorma oruya kadar...
((((((:
sürenin olculmediği yarışlar benim için çok bi anlam ifade etmiyor..
ne kdr az kalkış okdr az yıpranma modundayım...
istanbuldan gelenler için toplanma yeri falan varmı istanbulda _?
bende kendimi ayarlamaya çalışıyorum.Havanın yağışlı olması diğer planımı iptal etti.İnş aksilik çıkmazsa izleyici olarak gelicem.
yarın 9.30 10.00 arası çamlıca gişelerden sonraki opette olun ordan gideriz hep birlikte
katılım ücretlimi _? önceden isim yazdırmak falan gerekiyomu _?
lada samara 1.5 stock hangi katagoride olur
Arkadaşlar az önce aldığım bir duyuma göre düzca yarışı iptal edilme durumu varmış
Federasyon tarafından engellenme durumu varmış
heralde bu yarış iptal edilecekmiş bu yarış için federasyon izin vermemiş