User Tag List

Sayfa 37/40 İlkİlk ... 273536373839 ... SonSon
756 sonuçtan 685 ile 703 arası

Konu: Düzce Drag Day Davet

The_Doctor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bravo_sercan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle bu organizasyonu duzenleyen arkadaşlara teşekkür ediyorum, güzel bi gundu, bi kaç aksilik olasada pek canımızı sıkmadı.
    Ulen hem arabayı kaldıramadım hem bide ustune kupa verdiler , ahahaha 4 arabadan3. oldum
    doktorum sanma araba yavaş =) kısmet olursa rollde gorurusun bi gün
    Ben sni ilkte nası geçtim biliomsn cidden çook makara bak şimdi.

Kalktık 1. vites 2. vites gittm biraz önündeydm snra (2 den 3 e) atamadım snra (2 den 5 e) attım sonra (2 den 3 e) attım sen hala geçememiştin Şok Oldum ya güüül güüül öldüm ama snn araçta sıkıntı var sandım cidden neden öle ya.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RottingChrist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir de wc olayı vardı ya ben bulamadım yada yoktu. gerçi heryer müsaitti ama çok sayıdaki bayanlar için sıkıntı olmuştur diye düşünüyorum.
    Ya inanın wc olayı bizim cumartesi günü aklımıza geldi oda nasıl bütün gün orda çalışınca herkes kıvranmaya başladı olm biz wc ayarlamadık napcaz dedik camiye saat başı servis yaparız bi minibüs le dedik öle kaldı yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RottingChrist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eksikleri olsa da ilk kez düzenlenmesi ve arkadaşların cana yakın davranışlarıyla bence gayet iyi organizasyondu.. İstanbuldan gelen araçlar 4-5 kupa aldı yanlış hatırlamıyorsam bu da ayrı bir güzellikti tabi. S2000 li abimizin aldığı kupayı alıp kendi arabasında resim çektiren civic li arkadaş ta olaya ayrı bir güzellik kattı. Kendi aracımla gelmediğim için pişman oldum inşallah seneye biraz hazırlık yapıp kendi aracıma tekrar görüşürüz. gereksiz ve benim hoşuma gitmeyen tek olay motosikletli akrobatların tüm organizasyonun iptaline sebep verebilecek tehlikeli hareketler yapmalarıydı. emek verilmiş zaman harcanmış destek alınmış daha ne olsun. tebrikler.
    İnanın elimden geleni yaptım onun için ama arkamı döndüğüm an bişeler oldu pistte buda bizim halkımızın ayıbı. tabi bizim de gerekli önlemlerde sıkıntı yaşamamız oldu.

Mehmet Gazihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 325İX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

e36 m3 gazihan eke roll yalnız bu denemeden sonra mehmet nos actı sanırım ikinci denemede yalan oldum=)
    http://www.facebook.com/video/video....69304642&saved
    alışmışım roll izlemeye, 3. kornaya basıorum ama gaza basmıorum ((((((:

ilkindede nos bastım ama 3 bar hava basıoruz o turbo dolana kdr haliyle gecikioruz..

arabamı roll videolarında gormeye pek alışık deilim..
    Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan

cembozbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmet Gazihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ilkindede nos bastım ama 3 bar hava basıoruz o turbo dolana kdr haliyle gecikioruz..

onu bunu bilmemde 2-3 boy gectigim arabaya neyabtıysan 2. denemde ben gecildim 2-3 boy
    BOZBEY

beyazzehir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Organizasyon güzeldi elbete ilk organizasyonda ufak tefek eksiklikler olur.Seyircilerin anonsları dinlememesi büyük sorundu fakat doctor yarışı durdurarak elinden geleni yaptı çocuk bağıra çağıra zar zor çıkardı seyircileri
    Sakarya drag kulübü olarak 4 yarışmacıdan 2 kupa ile dönmemiz güzel oldu.Daha fazla sayıda araç ile katılmak istiyorduk fakat 2 aracımızda arıza çıktı.
    Ama gerçekten yarışta emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum biz çok sayıda yarışa gittik bunun gibi çokta eksik gördük yarışı izlemek için para bile verdik bazen fakat bu yarış çok samimi idi yani yarışı düzenleyen yarışan hemen herkes seyricilerin arasındaydı burdan yazışıp hiç görüşemediğimiz insanlarla orda şahsen tanışmak nasip oldu bence düzcegaraj bi alkışı haketti Sakarya drag kulübünün başkanı olarak emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum.

NOT:Bütün yarışmacıları sehir girişinde karşılayıp piste getirmek çok ŞIK bi hareketti ayrıca...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Mehmet abi yarışlar bitti herkes senden çıkan dumanı soruyor ne o ole lan dıye

adamlara dizel diyorm nos lu diyorm inanmıyo kımse ne nosu lan dio

gece eve geldim babam diyo o araba neydi öle adam özel mi yaptırmış onu diyo hasta oldum ben ona diyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı beyazzehir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Organizasyon güzeldi elbete ilk organizasyonda ufak tefek eksiklikler olur.Seyircilerin anonsları dinlememesi büyük sorundu fakat doctor yarışı durdurarak elinden geleni yaptı çocuk bağıra çağıra zar zor çıkardı seyircileri
    Sakarya drag kulübü olarak 4 yarışmacıdan 2 kupa ile dönmemiz güzel oldu.Daha fazla sayıda araç ile katılmak istiyorduk fakat 2 aracımızda arıza çıktı.
    Ama gerçekten yarışta emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum biz çok sayıda yarışa gittik bunun gibi çokta eksik gördük yarışı izlemek için para bile verdik bazen fakat bu yarış çok samimi idi yani yarışı düzenleyen yarışan hemen herkes seyricilerin arasındaydı burdan yazışıp hiç görüşemediğimiz insanlarla orda şahsen tanışmak nasip oldu bence düzcegaraj bi alkışı haketti Sakarya drag kulübünün başkanı olarak emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum.

NOT:Bütün yarışmacıları sehir girişinde karşılayıp piste getirmek çok ŞIK bi hareketti ayrıca...
    Çok teşekkür ederim. elimizden geleni yaptık ama eray abiler yolu kaybetmişler normalde girişte beklicekti arkadaş ama yanlış yerdeymiş kusura bakmayın o yüzden çok uğraştırdık eray abileri.

Birde Gerçekten çok bağırmışm ben çok konuşmuşum Şuan ses çıkmıyor sönük durumdayım yüzüm gözüm yanmış heryerim valla terasta da uyuya kalmışım sineklerde yedi off off bittim

aga81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burak bol duman lı drag mod gaza bastığında arkandakı aracı görmıcen arkadaş
    Alıntı ErHaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir arabaya şenolun eli değdiyse o araba olur kardeşim..
    USTAM DEMİR GARAJ DÜZCE
    SARAY EKMEK VE UNLU MAMULLERİ HİPERMARKET...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aga81 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    burak bol duman lı drag mod gaza bastığında arkandakı aracı görmıcen arkadaş
    Mehmet abinin olay çok farklı ya

BAR22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs up .............

Alıntı The_Doctor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok teşekkür ederim. elimizden geleni yaptık ama eray abiler yolu kaybetmişler normalde girişte beklicekti arkadaş ama yanlış yerdeymiş kusura bakmayın o yüzden çok uğraştırdık eray abileri.

Birde Gerçekten çok bağırmışm ben çok konuşmuşum Şuan ses çıkmıyor sönük durumdayım yüzüm gözüm yanmış heryerim valla terasta da uyuya kalmışım sineklerde yedi off off bittim
    İlk olduğu için aksaklıkları görmezden geldik.büyük aksilikler olmadı gayet iyi yönetti hazırlayanlar.biz biraz geç kaldığımız için vti lar bitmişti.geldiğimde kayıt yaptırdım bi arkaşa bu araba swap dedim vti motor var dedim bekledim bekledim bi baktım yanıma bitane 4 kapı megane çıkardılar sonra Kadir abilerin KRC vtec ile gösteri amaçlı kalktık nedense lanet lastiklerim 3 e atana kadar sarınca KRC(Maşallah) yarım boy önümde bitirdi.205 ve golf ilede güzel 2 deneme yaptık.Emeği geçenlere teşekkürler İnşallah daha iyi organize olmuş yarışlara imza atarsınız...
    bu arada resimler videolar yokmu Burak?

aga81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    video bölumunde konu açtımlinklerı o konu altında topluyorum
    Alıntı ErHaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir arabaya şenolun eli değdiyse o araba olur kardeşim..
    USTAM DEMİR GARAJ DÜZCE
    SARAY EKMEK VE UNLU MAMULLERİ HİPERMARKET...

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BAR22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk olduğu için aksaklıkları görmezden geldik.büyük aksilikler olmadı gayet iyi yönetti hazırlayanlar.biz biraz geç kaldığımız için vti lar bitmişti.geldiğimde kayıt yaptırdım bi arkaşa bu araba swap dedim vti motor var dedim bekledim bekledim bi baktım yanıma bitane 4 kapı megane çıkardılar sonra Kadir abilerin KRC vtec ile gösteri amaçlı kalktık nedense lanet lastiklerim 3 e atana kadar sarınca KRC(Maşallah) yarım boy önümde bitirdi.205 ve golf ilede güzel 2 deneme yaptık.Emeği geçenlere teşekkürler İnşallah daha iyi organize olmuş yarışlara imza atarsınız...
    teşekkür ederim abi. Yavaş yavaş toplanıyor abicim. şuan da ben çalıştıgımdan pek bilmiyorum arkadaşların hazırlıgını tel edip görüşemıom da ses olmadıgından

ama bir kaç video var sanırım bi kaç sayfa geride...

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BAR22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaydı aşkın almış herhalde 1.6 civic dediler

Senin araban daha hızlıymış,finishe doğru yaklaşmışsın, yolda konuştuk KRC şerefle ama yarış işte zevki orda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kazasız belasız bitmiş olması çok iyi..arkadaşlar ellerinden geleni yapmışlar emeği geçenleri ve dereceye giren arkadaşları tebrik ederim

mannerboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bar22 i krcyi çok rahat geçer di bence