Hadi hayırlısı, son haftaya kadar takipteyim, yapılan işler, gelişmelere göre gelmeye çalışırız.
Printable View
Hadi hayırlısı, son haftaya kadar takipteyim, yapılan işler, gelişmelere göre gelmeye çalışırız.
1-Tavsiyedir .Akhisardaki katagorileri direk aynı şekilde sizde uygulayın...
Sınıf 1 -> 0 - 1400 cc- ye kadar otomobiller
Sınıf 2 -> 1401 - 1600 cc arası otomobiller
Sınıf 3 -> 1401 - 1600 cc arası GTI, VTS, VTI,GSI
Sınıf 4 -> 1601 - 2000 cc arası otomobiller
Sınıf 5 -> 2001 - 2800 cc arası otomobiller
Sınıf 6 -> 2801 cc ve üzeri otomobiller
Sınıf 7 -> 4X4 ve Noslu
Sınıf 8 -> Dizel
bu şekilde güzel olur ;)
2- Süre ölçümleri nasıl yapılacak.
3-Bu yolda drag organizasyonu için gerekli izinler alındımı?
4-Drag pisti olmadığı için asfalt durumu nedir?
5-Bu işi başarılı bir şekilde yürütülmesi için kayıt ücreti alınmalı katagorilerde birinci olanlara dağıtılmalı buda başka bir bakış açısı....
suan en fazla 4 katagorı olucak
1.4 - 1.6
1.6 - 2.0
2.0 - 2.5
aşırı yüklemelıler die düşünüyorum
başlangıçve bıtış cızgısınde görevlıler olucak kazanannı öle belırlıyıcez
farkettıysen 1 sayfadakı ılanda yarışlar resmidir yazıyor
asfalt drumunu gösteren bır vıdeokoymuştum ordanbakabılırsınız
yarış ucretsız fakat dereceyegirenlere kupadağıtılacak
zaten dragı sevdiği için yapan adam beklentısız olur :)
ben aracımı denemekiçin 600 kmyol gittimibiliorum :D
nemıkazandım yenıarkadaşlar ve bir cokaracla aracımıdenedım :D
aşırı yükleme katagorisine
turbo,nos,sc ve 4*4 olanlar olucak değilmi?
1.6-2.0 katagorise dahil olmayı düşünüyorum.şimdiden öğrenirsem iyi olur ...
teşekkürler diğer bilgilendirmeler içinde ayrıca...
yol kısa gbi geldi bana?
:icon_tup::icon_tup:kardeşim allah utandırmasın hayırlı olsun ben de hendekden gelmeye calşıacağım umarım organizasyonda bir aksilik çıkmaz beim için de idman olmuş olur.:icon_tup:
arkadaşlar
kupalarda tamam 5 katagorı olcak son kararımız
1.4 1.6
1.6 2.0
2.0 üstü
aşırı yuklemelıler noslu 4x4 vb.
dizel katagorısı
edit..(onkrktr)
tek görevlilerle olmaz finişe tripot lu bir kamera bütün sorunları çözer:icon_tup:
Dizeller tek kategori mantıklı olmaz bence eğlenmek için gidiliyorsa insanların amacı olmalı.. 2000 motor dizelle 1.5 dizel denemek mantıklı olmaz.. Gelecek araçların birçogu orjinale yakın olacak zaten..
Dizeller artık aynı hacimdeki benzinlilerle yürüyecek kapasiteye gelmiş durumda bence benzinli ile dizel ayrılmadan motor hacmine göre sınıflandırma yapılmalı..
4*4 lerin ayrılması iyi olmuş.. çünkü mesafe kısa ve 4*4 oldukça avantajlı olacak..
1.6 2.0 ?
106larla vtilarla typeRlarmı kalkcak yanı?
arkadaşlar zaten aracları yuklemelerıne göre dengelıcez öle yapalımkı zevkı cıksın dımı cekışmelı olsun bugun beledıye başkanıyla göruştum seyırcılerın yarışları ızleyebılmesı ıcın platformistedım yarın bana dönuceğini söyledı hemdaha guvenlı hem kımse güneşte pişmez:D
Şenol beni arayabilirsin..
ben HENDEK den geleceğim 1,4 palio ama dediğim gibi sadece yarışta iddalı olarak değil de sadece organizasyona katkıda bulunmak için geliyorum türkiye geneldinde 14 ilde yapılan ve sakarya ayağında birinci olarak bu yarışta yer almam gerektiğini düşündüğümden ve sana destek için geleceğim umarım bu gibi organizasyonda oldukça zevkli ve görsellik ve güvenlikten yana sorun yaşamayız başarılar pazar günü ordayım aga81 kardeşim orda tanışmak ümidi ile ben ÖNDER
önder kardeşim çok saol güvenlığı jandarma sağlıyıcak her ihtimale karşı itfaiye ve ambulansta olucak ve dg yönetımının görevlılerıde sizlere yardımcıolucak memnun oldum bende şenol
ben de memnun oldum şenol kardeşim çok güzel bir etkinlik olacak çok fazla modifiyeli arac değil benim katılacağım araç ama gene de katılacağım drag için her şey finiş için :icon_tup: son olarak 1,4-1,6 araçlar yarışacak drag için doğru mu?