evet kardeşim öle buyuklerden başlıcazbende aile aracıyla katılıorumdraglara önemlı olan drag sevgisi benımıcın zaten ondan dolayı duzenlıyorum bunu
Printable View
evet kardeşim öle buyuklerden başlıcazbende aile aracıyla katılıorumdraglara önemlı olan drag sevgisi benımıcın zaten ondan dolayı duzenlıyorum bunu
kayıtlara saat kaç gibi başlıyorsun kaçta organizasyon alanında olalım?
kardeşim 1:30 da yarışlar başlıcak yanı 12 gıbı kayıtlara başlasam anca zamn yeter yavş yavaş son dakkalara sığdırmam 1:15 e kadar da kaytlar devam eder dahasonra eşleşmeler yapılır
O kadar kısa sürede o karışıklıkta kayıt , eşlesme yapman çok zor.Kayıtlara sabahtan başlaman daha iyi olur senin için.
Ayrica öncesinde teknik kontrol olmucak mi ? Araba söken sinif atlıycak mi bunlara bakıcaniz mi ?
şu anda katılım nasıl ?
suan da katılım guzel aracc sayımız fazla ben zaten sabah 7 gıbı yarış alnında olucam duzenlemelerıcın araclar geldıkçede kayıtları yaparım bide grup larında dereceye girenler kupalarını alıcaklar 15ade kupa var ve diğer grubun dereceye gırenlerıyle isterlerse araclarını deneyebılırler
daha bzmkıne 1 ay var :D
ok bir ay sabırsızlık ile bekliyorum
kalkışlarda startı nasıl saglıcaksınız .sahsı fıkrım :su sekil bi tertibat yapmanız da yana olur yoksa biri orda elleriyle işaret verirse sokakta kalkıs yapmaktan farkı kalmaz..
http://img33.imageshack.us/img33/4466/adszauh.jpg
oşekılde tertıbatımız yok suan ilk olduğu ıcın eksıklıkler var tabı bayrakla başlatıcazyarışları önumuzdekı seneye butun eksıklıkler gıderılmış olur daha ıyı yol daha ıyı organıze vb.
Araç sökmek serbest mi ?
sökmek derken ağırlık atmaktan bahsedıyorsan evet serbest :D
arkadaşlar kimler katılcak acaba yazabilirmi???
valla ben koltukları isletmeyı ses sistemını sökcem önlerede 15" tenekelerımı takıpta giricem