EKERAY turbo vtec kim la![]()
Merhaba.
Pazar Günü Draglara Gelecek olan arkadaşlar. Hangi Yönden (istanbul-ankara) Şehre geleceklerini tel ile bildiriseler çok iyi olucak çünki Şehir Girişlerinde arkadaşlarım sizleri karşılıcak ve yarış alanına getiricekler. ondan gelecek olan arkadaşlar beni bi arasınlar. gerekli bilgileri vereyim ve alayım...
0 554 745 79 80 burak.
yarış 300 mt 400mt olacak:?
Arkadaşlar.
Hava Bayaaa Sıcak Olucaga benziyor.
Biz Şemsiye Tarzi Bişeyler tedarik edicez ama Garanti olsun diye imkanı olanlar bişeyler getirsin yanında.![]()
Konulari kacirdim k.bakmayin tekrar sorayim sıkıntı olmasın oraya gelince ?
arac sökmek serbest mi ? Oraya tek koltukla gelince olmaz falan denmesin sonra birde sökersek üst sınıfa mi atlıycaz yoksa aynı sınıfta mı yarışıcaz ?
tskler.
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
Şamil BASAYEV
açık adres alabilirmiyiz. misal düzce sapağıdann girdik sonra ?
İst tayfası isterseniz otobanda bulusuruz beraber gideriz.
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
Şamil BASAYEV
Arkadaşlar. Otobanda Düzce Çıkışından çıkış yapınca Gişelerde arkadaşlarım sizi karşılıcaklar. ordan sizi alıp yarış alanına kadar getiricekler. ondan yol problemınız olmasın. tabi bunun olmaması için beni aramanızı rica ediyorum veya numaranızı verın ben arıyım.
ben yine açık adresi yazıyım arkadaşlar aynen burda not alın
istanbuldan gelenler gölyaka gişelerınde çıkış yapılıcak yer olarak ta düzce beyköy 1. organıze sanayı bölgesi oraya gelınce uaşabılırsınız yada bz sızı zaten alıcaz
ankara kastamonu mevkınden gelenler kaynaşlı gişelerınden çıkış yapılacaktır
yarış aanına giderken şehı merkezınden geçılecek arkadaşlar yolda agresif hareketler yapmayalım aracarıda bağırmayalım polis amcalara söz verdık
zonguldak ereğli istikametınden gelen ler düzceye gelınce ışıklardan direk karşıya şehır merkezıne yıne sizi çobandan alırız
Evet Arkadaşlar Özellikle Çok Aşırı Kontroller var düzcede şuanda. Yabancı madde olmasın araçlardaBirde Mobeseler Çalışıyor Plakaya ceza gelmesin dikkat edelim
![]()
istanbuldan gidecekler organize olup birlikde toplu gitseler daha iyi olur.
Vay be! Düzcede he ? Şaşırdım vallahi düzcede üni okuyan ve suyunu içenin bi daha bırakamadığı bi memleket olaraksüper sevindim
Spor sokakdanda bi tur atalımda şenlensin bari düzce
hakkaten tebrikler sorumluluk isteyen bir iş. Umarım can sıkıcı bişeyler olmaz. 4 Temmuzda avrupa yakasından gidiceklerden boş bir koltuk olursa bende gelmek isterim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)