User Tag List

Sayfa 36/40 İlkİlk ... 263435363738 ... SonSon
756 sonuçtan 666 ile 684 arası

Konu: Düzce Drag Day Davet

ufy
    Misafir
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    katılan araçlara şöyle bir bakıyorumda sence hangi arabayla kalkmalıydın yani senin klasmanında hangi araç vardı ?
    İlk etapta o arabayla kalkmamalıydım.

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ufy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet bi çok organizasyona katıldım, otomobil seven bi insan olduğum için izlemesinide yarışmasınada seviyorum.
    benim aracım stock ladaydı en başta beni o arabayla kaldırman çok anlamsız oldu.

Ben yarışla ilgili yorum yapmadım kötüydü şöyleydi böyleydi demedim güzel gündü eğlendik karşılıklı yardımlaşma oldu
    Stock Lada ile seni daha önce takip edemedim keza broadway'ide öyle..Kusura bakma lütfen bilseydim stock Uno ile kaldırırdım bizim burda Erhan diye bir arkadaşımız var Lada manyaa ve yeri gelir Lada ile 106 ya dikilir
    Birdahaki organizasyonda aracının stock lada olduğunu üztüne basarak belirt bence

cembozbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bendeki tum videolar bunlar
    erayla strata dönüş
    http://www.facebook.com/video/video....v=412384309642

e36 m3 gazihan eke roll yalnız bu denemeden sonra mehmet nos actı sanırım ikinci denemede yalan oldum=)
    http://www.facebook.com/video/video....69304642&saved

e36 m3 vs eke e30 turbo
    http://www.facebook.com/video/video....7799642&ref=mf

e36 m3 vs e30 3.35 10 boy felan önde btirdim.

http://www.facebook.com/video/video....1014642&ref=mf
    BOZBEY

ufy
    Misafir
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Stock Lada ile seni daha önce takip edemedim keza broadway'ide öyle..Kusura bakma lütfen bilseydim stock Uno ile kaldırırdım bizim burda Erhan diye bir arkadaşımız var Lada manyaa ve yeri gelir Lada ile 106 ya dikilir
    Birdahaki organizasyonda aracının stock lada olduğunu üztüne basarak belirt bence
    Tamam anlaştık bidahakine öyle yaparım yinede çok güzel bi günde herkezin eline emeğine sağlık

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 325İX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bendeki tum videolar bunlar
    erayla strata dönüş
    http://www.facebook.com/video/video....v=412384309642

e36 m3 gazihan eke roll
    http://www.facebook.com/video/video....69304642&saved

e36 m3 vs eke e30 turbo
    http://www.facebook.com/video/video....7799642&ref=mf

e36 m3 vs e30 3.35 10 boy felan önde btirdim.

http://www.facebook.com/video/video....1014642&ref=mf
    Videolar bölümüne eklesene belki görüpte devamını ekleyen olur

Alıntı ufy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamam anlaştık bidahakine öyle yaparım yinede çok güzel bi günde herkezin eline emeğine sağlık
    Tamam
    Bizede hak ver katılım için herkes başına gelmiş o kargaşada broadway,lada demişiz dua et vectra gt ile kalkmadın

ufy
    Misafir
    Videolar bölümüne eklesene belki görüpte devamını ekleyen olur

Tamam
    Bizede hak ver katılım için herkes başına gelmiş o kargaşada broadway,lada demişiz dua et vectra gt ile kalkmadın

Ahahahhaha tamam sizlere teşekkür ediyorum

cembozbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=chiefkadir;1533605]Videolar bölümüne eklesene belki görüpte devamını ekleyen olur

dogru diosun
    BOZBEY

The_Doctor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nitrO_Oxide Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle drag için böle bi org yapmayı üstelenen ve karsılığında birsey beklemeyen arkadasları tebrik ederim.

Sabahın korunde yola cıkıp yaklasık 6-7 araba yola cıktık bi aracımız yolda kaldı ama kısmet

Katılım tahmin ettiğimden azdı,ama ilk olduğundan dolayı sanırım.
    Pist olmadığından dolayı sağdan soldan bir suru insan bir cok uyarıya ragmen yola atladılar okadar uyarılar ,jandarma ,gorevli vs olmasına ragmen.Neyseki bi sorun cıkmadı şükür.

Broadwayımız 1.4-1.6 kategorisinde 1. oldu tebrik ederim kardesimi masallah cok iyi yürüdü.

Bide aklıma gelmişken söyliyim getz sahibi arkadas sanırım organizatördü.Organizatör pistte elfreni vs bu tarz seyler kesinlikle yapmamalı.İmam cemaat olayına döner sora cok büyük sıkıntılar cıkar benden söylemesi

Bi cok aksaklık olmasına rağmen yinede misafirperver arkadaslar ilgilendiler bizimle tesekkur ederiz
    Haklısınız o Yanlış olabilir. ama cidden beynim durulmuş gibiydi sıkıntıdan patlamıştım ve biraz eğlenmek istedim o kadar. kusura bakmayın özür dilerim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmet Gazihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    he birde kupamı bizzat Belediye Başkanının elinden teslim almam bana yarışın tamamıyla resmi olduğunu gösterdi..Daha ötesimi var..Devlet temsilcisi adam..gerisi fasa fiso..TR de TOSFED sizde bu işlerin yapılabilio olması Umut verici..
    Çok teşekkür ederim abi. Ben de merak ediyorum tosfed tam olarak ney ? belediye başkanı vali mali tanımaz onlar falkan yorum yazılmıştı. bu kadar büyükmü yani ? veya cidden tosfed mi olması gerek herşey için ? sadece öğrenmek amaçlı soruyorum...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla bu kadar güzel olumlu yorumun ardından doctor kardeşim o kullandığın kelimeler hiç yakışık almadı hasan abide orda kötü birşey yazmadı size yada olumsuz sonradan ona değil falan demişsin ama mesajlarının muhatabı direk hasan abi gibi görünüyor

neyse tabiki ilk yarış amatör ruh güzel şeyler bunlar temennimiz belediye başkanındanda gerekli desteği alarak daha güzel org. yapmanız
    Abicim inanın o abiye sölemedim ben onu. tanımıyorum kı nasıl söliyim. benım ordaki tüm laflarım bizim organızasyonu engellemeye çalıştığını zarar vermeye çalıştığını düşündüğüm konya draglarını düzenleyen veya onun yanındakiler oldugunu söledim.

Peki ben konya yı düzenleyeni bilmediğim halde neden bu abime böyle bişeyler söliyim. bakın gerçekten bu laflarım hepsı konyayı düzenleyenlere veya yanındakılere.

inanın bu abimize desem. abi hata yaptım özür dilerim der konuyu kapatırım. ama ben cidden bu abimize yönelik yapmadım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CanBasel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fazla uzatmadan ilk olmasına rağmen birşey olacak gibi akıllarda soru bırakmasına rağmen bence ÇOK ÇOK iyi olmuş helal olsun kardeşlerime.. Aranızda olmayı gerçekten çok istiyordum ama bu sefer olmadı.. Bundan sonrakilerde inş. hep beraberiz..
    Tekrar Helal olsun Tebrikler
    Önemli deil kardeşim gelebilsen gelirdin eminim. Bende sni eksik etmedim ordan merak etme foto gönderirim bi iki dene

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eksikleri olsa da ilk kez düzenlenmesi ve arkadaşların cana yakın davranışlarıyla bence gayet iyi organizasyondu.. İstanbuldan gelen araçlar 4-5 kupa aldı yanlış hatırlamıyorsam bu da ayrı bir güzellikti tabi. S2000 li abimizin aldığı kupayı alıp kendi arabasında resim çektiren civic li arkadaş ta olaya ayrı bir güzellik kattı. Kendi aracımla gelmediğim için pişman oldum inşallah seneye biraz hazırlık yapıp kendi aracıma tekrar görüşürüz. gereksiz ve benim hoşuma gitmeyen tek olay motosikletli akrobatların tüm organizasyonun iptaline sebep verebilecek tehlikeli hareketler yapmalarıydı. emek verilmiş zaman harcanmış destek alınmış daha ne olsun. tebrikler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir de wc olayı vardı ya ben bulamadım yada yoktu. gerçi heryer müsaitti ama çok sayıdaki bayanlar için sıkıntı olmuştur diye düşünüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı isotta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla kankam onu yazmıyayım dedim ama sen söyleyince açıklıyayım.hondayla kalkışı beklerken senin yanındaydım,sonra arabaya binip starta geldim.ilk kalkışda fazla birsey anlamadım.2. kalkışda araba gezmeye başladı.finish de sağ arka lastiğim oturdu yere.sonra baktıkki yanağın ortasında artık kamamı herneyse yarık var..sonra hondalı arkadaşa ben çekildiğimi söyledim.zaten çekilip abanta gidecektim.hondacı arkadaşda lastiğimi değiştirirken abi yapacak birseyim varsa söyle dedi.sen devam et dedim basarılar dileğimi sundum.yalnız bunu yapan serefsizlere söyleyecek çok sey varda demiyorum.zonguldaklı bi arkadaş abi senin arabanın arka tarafında 3 kişi vardı inceliyorlardı dediler.sağ arkanın ordaydılar dediler.boşver ben oraya bi katkımız bulunsun diye gittim,bi dahada gideriz
    Abi Dün Akşam oldu herşey bitti herkesi gönderdik oturdum sandalyeye ohh be kazasız belasız atlattık hayırlı olsun hepimize der demez tel çaldı. eray abi aradı. noldugunu nasıl gıttıgını sordu anlattm snra senin bu olayı söledi. inan birden başıma kaynar sular indi eray abide anlamıştır birden ses tonum değişti moralim bozuldu eray abiyede söledim. sonra telı aldım senı ararken sarj bti baskasının tele taktm no yoktu. Dün gece eve gidince ararım dedim. saat 10,30 dan snra ses gitti bnde şuanda hiiç sesim çıkmıyor. O yüzden şuanda arayamıyorum. inan çok çok sinirlendim. ama kim neden yapar bilmiyorum...

nitrO_Oxide - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RottingChrist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir de wc olayı vardı ya ben bulamadım yada yoktu. gerçi heryer müsaitti ama çok sayıdaki bayanlar için sıkıntı olmuştur diye düşünüyorum.
    Döner nasıldı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim Vti'ın arka kapıyı sürtmüşler
    Ciddimisin abi ya. Abi bu milletin garezi nedir anlamıyorum ki düşmanımız rakibimiz yokki bizim organızasyona gölge düşürmeye çalışsın. veya varda bizmi bilmiyoruz bilmiyorum gerçekten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    reis döner güzeldi de Ahmet'in pek hoşuna gitmedi sanırım. Akşam eve geç gidince hanımdan fırçayı yedim tatlı niyetine iyi geldi hemen zıbardım hafta içi hafta sonu varsa bir atraksiyon haber verin bana da. iki si var geliriz hemen.

nitrO_Oxide - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RottingChrist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    reis döner güzeldi de Ahmet'in pek hoşuna gitmedi sanırım. Akşam eve geç gidince hanımdan fırçayı yedim tatlı niyetine iyi geldi hemen zıbardım hafta içi hafta sonu varsa bir atraksiyon haber verin bana da. iki si var geliriz hemen.
    Ehehee geçmiş olsun tamamdır abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aLEXander Kent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Organizasyonda canla başla çalışan tüm arkadaşlara çok teşşekkürler,ayrıca Belediye Başkanını zı böyle bir vizyon ve anlayışa sahip olduğu için kutlarım... belki bir pist de yapılabilirse Düzce için çok çok harika olur ve yakın olduğu için İstanbul daki arkadaşlarda yararlanabilir
    Sana Ne kadar teşekkür etsem az abi ama seni görünce şaşırdım doğrusu Gece 2 de 3 te mesajlaşınca snnle Bnm yaşlarmda falan sandım abi sonra aaa dedi kaldım yani

aracın harika abi tek kelimeyle bir kaç arkadaşım var sölememiştim onlara s2000 gelçek diye acaıp süpriz oldu ayıptır sölemesi dipleri düştü

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)