User Tag List

Sayfa 33/40 İlkİlk ... 233132333435 ... SonSon
756 sonuçtan 609 ile 627 arası

Konu: Düzce Drag Day Davet

krc_63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugün ankaradan kalkıp düzceye buluşmaya gittik gelmişkende yarışalım dedik güvenlik önlemleri tam alınmasada arkadaşlar ellerinden geleni yapmışlar ve daha iyisini yapacaklarından eminim biz konyayada gittik ama gerçekten konyayı gördükten sonra düzcedeki drag gerçekten zevk verdi bana emeği geçen herkese teşekkürler

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı The_Doctor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abicim ben orda sen veya snn arkadaşlarn dediğimde zten bu abi ye demedim hani olur ya birine bakarsın başkasına konuşursun o tarz yaptım abi. yoksa ben konya draglarını düzenleyeni bilmiyorum ki şimdi burda bu abimize böyle bir konuşma yapayım. dediğim gibi düşündüm ben oğlum sen işit kızım sana sölüyor gibi.

abi kusura bakma ama bugun orda ne haldeydık sende bende. gördün halimi. ben sence bir kaç abimizin bahsettıgı gibi bir insanmıyım terbıyesız veya haddını bılmeyen.

gerekli açıklamamı yaptım size söylemediğimi açık açık söyledim ama üstünüze alındıysanız çok özür dilerim.
    Eyvallah abicim,
    Hasan abi Konya draglarını düzenleyen değil düzenleyenleri düzenleyen yardım eden konumda bence

The_Doctor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vts_Power Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hala yanlış yapmaya devam ediorsun alenen Hasan Başkara ya yazdın şimdide size bişe demedim diorsun delikanlı..
    Bir önceki mesajımda behsetim abicim. Ben o abimizi tanımıyorum ben konyayı düzenleyeni bilmiyorum neden şahsına yazayım ?

benım o mesajlardakı amacım farklıydı. şu tabirle kızım sen işin oğlum sana söylüyorm gibi bişey abicim bu.

Sizce Tanımadıgım bı ınsanın şahsına neden böyle bir konuşma yapayım. veya şuan neden kıvırayım.

kıvırıcagıma evet abi size söledim hata yaptım özür dilerim diyebilirim.

ama ben o abimize sölemediğim için şuanda kendimi ifade etmeye çalışıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burağıda orda tanıdım ben iyi bir insan büyüklerine saygısızlık etmez diye düşünüyorum eğer istemeden ettiysede büyüklük affetmektir kalp kırmaya değmez bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eyvallah abicim,
    Hasan abi Konya draglarını düzenleyen değil düzenleyenleri düzenleyen yardım eden konumda bence
    Ya dedim ya abi ben hiç bir şekilde kımın ne yaptıgını konya konusunda bilmiyorum kim düzenlio bilmiyorum konularına girip okuduğum bile çok azdır yani.

peki ben neden yapıyım böyle bişey. şuanda nasıl yorgunum mahfolmuş durumdayım bilinmez. ama ben hala bir yanlış anlaşılmayı düzeltmeye ve bnm düşündükleri gibi bir insan olmadıgıma inandırmaya çalışıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı krc_63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bugün ankaradan kalkıp düzceye buluşmaya gittik gelmişkende yarışalım dedik güvenlik önlemleri tam alınmasada arkadaşlar ellerinden geleni yapmışlar ve daha iyisini yapacaklarından eminim biz konyayada gittik ama gerçekten konyayı gördükten sonra düzcedeki drag gerçekten zevk verdi bana emeği geçen herkese teşekkürler
    Çok teşekkür ederim abicim. mutlu edebildiysek ne mutlu bize abi. saolun.

pist için inanın hemen çalışmalara başlıcaz. videolar resımlerle dosya sunucaz herşeyi anlatıcaz eminim çok çok dikkate alınıcaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    inşallah ciddiye alınırsınız bugün ben sizin halinizi gördümm kendinizi nasıl parçaladığınızı gördüm bunu gören kadirde olaya el koydu zatenn

Mehmet Gazihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel gün dü Teşekkürler emeği geçen herkese..

amaç eğlenmekti..arabama hiçbir ilave yapmadığım için iaddalı değildim..Kalkmasam bile olurdu..Ne koltuğumu söktüm ne amfimi ne eksozumu..Turbo S2000 süprüz oldu..400-450 hp lik pist lastikli makinanın karsınıda duramazdım zatn..gerekli hafifletmeyi ve lastiği yapsaydım aramızdaki farkı belki kapatabilirdim..çok patinaj çektim..asfaltın pistlerdeki ile alakası yok..2 de cok ii tutundu adrenalin akhisarda..burda komple patinaj..

Kadir seni tanıyamadığım için pek yanaşmadım kusura bakma..şimdi uyanıyorum

Düzceli gençler orda o güvenliği sizden baskası sağlıyamaz..bidahakine kendi güvenlik ekibinizi hazırlayın ve portatif tel örgü edinin..bizim insanımız aşırı otomobil aşığı olduğundan ne kadar yakın hissederse o kadar tatmin oluyor..kimseyi suçlamıyorum..Mevcut imkanlarınız ile Gerçekten harika iş çıkardınız..

Erayda bana bilenmiş..hem erken kalkıyor hemde daha pistin ortasında arabası bozuluyor..sonra bozulmasaydı geçicektim oluyor..Sen kiiiim beni geçmek kiim (((:

M3 le kalkmayı çok isterdim ama gerçekten bikaç kalkış daha yapsa idi debriyajsız dönecekti..Dönerken keyifli roller yaptık eğlenceliydi..

Ben M3 le denerken erayda girmiş emniyete çaktırmadan bizle deniyor..Çakaaaalll..
    Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan

Mehmet Gazihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    he birde kupamı bizzat Belediye Başkanının elinden teslim almam bana yarışın tamamıyla resmi olduğunu gösterdi..Daha ötesimi var..Devlet temsilcisi adam..gerisi fasa fiso..TR de TOSFED sizde bu işlerin yapılabilio olması Umut verici..
    Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan

YeNGeC_81
    Misafir
    Alıntı Mehmet Gazihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

amaç eğlenmekti..arabama hiçbir ilave yapmadığım için iaddalı değildim..Kalkmasam bile olurdu..Ne koltuğumu söktüm ne amfimi ne eksozumu..Turbo S2000 süprüz oldu..400-450 hp lik pist lastikli makinanın karsınıda duramazdım zatn..gerekli hafifletmeyi ve lastiği yapsaydım aramızdaki farkı belki kapatabilirdim..çok patinaj çektim..asfaltın pistlerdeki ile alakası yok..2 de cok ii tutundu adrenalin akhisarda..burda komple patinaj..

Düzceli gençler orda o güvenliği sizden baskası sağlıyamaz..bidahakine kendi güvenlik ekibinizi hazırlayın ve portatif tel örgü edinin..bizim insanımız aşırı otomobil aşığı olduğundan ne kadar yakın hissederse o kadar tatmin oluyor..kimseyi suçlamıyorum..Mevcut imkanlarınız ile Gerçekten harika iş çıkardınız..

Erayda bana bilenmiş..hem erken kalkıyor hemde daha pistin ortasında arabası bozuluyor..sonra bozulmasaydı geçicektim oluyor..Sen kiiiim beni geçmek kiim (((:

M3 le kalkmayı çok isterdim ama gerçekten bikaç kalkış daha yapsa idi debriyajsız dönecekti..Dönerken keyifli roller yaptık eğlenceliydi..

Ben M3 le denerken erayda girmiş emniyete çaktırmadan bizle deniyor..Çakaaaalll..

he birde kupamı bizzat Belediye Başkanının elinden teslim almam bana yarışın tamamıyla resmi olduğunu gösterdi..Daha ötesimi var..Devlet temsilcisi adam..gerisi fasa fiso..TR de TOSFED sizde bu işlerin yapılabilio olması Umut verici..
    İnsallah daha iyisini yaparız. Abicim yorumların için düzce garaj adına tesekkur ediyorum ve gerekli notları alıyorum. Geldiğin için saol

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmet Gazihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Mühim değil Mehmet..Normal cadde asfaltında yine iyi tutundunuz

borina57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle tebrik ederim.yarışanları ve org u yapanları.kazasız belasız tamamlanmasına çok sevindim.seneye mutlaka ordayım.video ve resimleri merakla bekliyorum..

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu işi yapanlar benimle yaşıt 21-22 yasında gençleriz yok güvenlikti ıvır zıvır otobana cıkıp gece 2de roll yaparken ortada bar varmı ? öyle böyle madem güvenlik önlemi yok karalamanın yerine bak kardesm bidakine bunu böyle bunu böyle yapın demeniz lazım ama siz aksine olmadı bunu nasıl yaptınz ya birşey olsa ben eminimki düzenleyen arkadasların heran aklında ya bişey olursa biz ne oluruz sorusu vardı ve unutmayın bu ilk defa oldu hepimiz drag yapıorz yeri geliyo kırmızı ısıkta yanındakiyle kalkıosn şehir içinde bunda cokmu güvenlik var +jandarması var düzcenin en yetkili isimleri orda tosfed filan rüzgar zaten bunların hepsi benim kendi şahsi fikrim ama arkadasları ignelemk yerine daha cok yapıcı yaklasmak gerektigini düşünüyorum ki ilerde daha iyi yerlere gelsinler şimdi böle şöyle diyorsunuz ilerde tutun pist yapıldı oraya o zaman ne olucak ?? Yada bir kaza oldu orda evet olabilir kaza bu bırakın bunuda organizatör arkadaslar düşünsünlerki ilerde ona göre güvenlik önlemleri alsınlar.

Kimse yanlıs anlamasın kimseye lafım yok sadece arkadasların daha iyi ve hızlı yol almalarını istiyorum..

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla bu kadar güzel olumlu yorumun ardından doctor kardeşim o kullandığın kelimeler hiç yakışık almadı hasan abide orda kötü birşey yazmadı size yada olumsuz sonradan ona değil falan demişsin ama mesajlarının muhatabı direk hasan abi gibi görünüyor

neyse tabiki ilk yarış amatör ruh güzel şeyler bunlar temennimiz belediye başkanındanda gerekli desteği alarak daha güzel org. yapmanız

nitrO_Oxide - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle drag için böle bi org yapmayı üstelenen ve karsılığında birsey beklemeyen arkadasları tebrik ederim.

Sabahın korunde yola cıkıp yaklasık 6-7 araba yola cıktık bi aracımız yolda kaldı ama kısmet

Katılım tahmin ettiğimden azdı,ama ilk olduğundan dolayı sanırım.
    Pist olmadığından dolayı sağdan soldan bir suru insan bir cok uyarıya ragmen yola atladılar okadar uyarılar ,jandarma ,gorevli vs olmasına ragmen.Neyseki bi sorun cıkmadı şükür.

Broadwayımız 1.4-1.6 kategorisinde 1. oldu tebrik ederim kardesimi masallah cok iyi yürüdü.

Bide aklıma gelmişken söyliyim getz sahibi arkadas sanırım organizatördü.Organizatör pistte elfreni vs bu tarz seyler kesinlikle yapmamalı.İmam cemaat olayına döner sora cok büyük sıkıntılar cıkar benden söylemesi

Bi cok aksaklık olmasına rağmen yinede misafirperver arkadaslar ilgilendiler bizimle tesekkur ederiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nitrO_Oxide Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle drag için böle bi org yapmayı üstelenen ve karsılığında birsey beklemeyen arkadasları tebrik ederim.

Sabahın korunde yola cıkıp yaklasık 6-7 araba yola cıktık bi aracımız yolda kaldı ama kısmet

Katılım tahmin ettiğimden azdı,ama ilk olduğundan dolayı sanırım.
    Pist olmadığından dolayı sağdan soldan bir suru insan bir cok uyarıya ragmen yola atladılar okadar uyarılar ,jandarma ,gorevli vs olmasına ragmen.Neyseki bi sorun cıkmadı şükür.

Broadwayımız 1.4-1.6 kategorisinde 1. oldu tebrik ederim kardesimi masallah cok iyi yürüdü.

Bide aklıma gelmişken söyliyim getz sahibi arkadas sanırım organizatördü.Organizatör pistte elfreni vs bu tarz seyler kesinlikle yapmamalı.İmam cemaat olayına döner sora cok büyük sıkıntılar cıkar benden söylemesi

Bi cok aksaklık olmasına rağmen yinede misafirperver arkadaslar ilgilendiler bizimle tesekkur ederiz

Aynen siz orda bi nevi yönetici gibi agır baslı olmanız gerekiyor 2.bulusmada bunlar olmıcaktır eminim.

cembozbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kakus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Videoda E30 3.35 erken mi kalkıyo? Yoksa çok mu iyi kalkıyo?
    erken kalkıyoda 10boy geç geliyo
    BOZBEY

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    video ? (10krktr)

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu konuya girdiğimde geçen konya konusu gibi giden arkadaşların isyanlarda olmayışı çok güzel
    okudukca ,arkadaşların 20 yaşında olup yaşının 2 katından 5 yaş fazlası olan birisine acayip acayip yazmalarını yakıştıramadım videoları ben mi göremedim yoksa eklenmedimi?

bu arada iptal edilicek engellenicek olayını kim yaptırdı bunu kesin buldunuızmu?
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)