User Tag List

Sayfa 6/12 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
210 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Konya otodrag mahalli-2

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kımler katılacak söyleyebilir mi?

suleyman__83
    Misafir
    Alıntı cgr328 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yarışta kalabalık wardı tamam o zaman seyircilerden giriş ücreti alınsaydı da eksiklikler giderilseydi , elini kolunu sallayan herkez girip çıkmasaydı olmazmıydı ... hem o kadar izdiham olmazdı hemde eksiklikler bi nebze olsun giderilebilirdi....
    seyircilerden ücret alamıyoruz yer gsgm ait olduğu için yasak herkez elini kolunu sallayarak girmedi tel örğüleri yıktılar öyle girdiler kardeşim...

kop42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    seyırcının acısını yarısmacıdan cıkarıyorsun 45 ytl fazla alarak kac araba vardı ? çarp kac araba varsa paraya bak be

gecen senede öle olmustu tel orguden gırmıslerdı demı agaclara tırmanmıslardı ? önlem alınmadımı önlem neye aldınız yarısmacıya ıcerıye sokmadınız seyırcıyı soktunuz wc ıcın gıdıcez cıkarsan gerı almam dıo mantıkkkkkkkkkkk nerde
    et giren yere dert girmez.

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı suleyman__83 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seyircilerden ücret alamıyoruz yer gsgm ait olduğu için yasak herkez elini kolunu sallayarak girmedi tel örğüleri yıktılar öyle girdiler kardeşim...
    ben tel örgüleri yıktılar demedimki giriş kapısından bahsettim kardeşim...

suleyman__83
    Misafir
    Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seyırcının acısını yarısmacıdan cıkarıyorsun 45 ytl fazla alarak kac araba vardı ? çarp kac araba varsa paraya bak be

gecen senede öle olmustu tel orguden gırmıslerdı demı agaclara tırmanmıslardı ? önlem alınmadımı önlem neye aldınız yarısmacıya ıcerıye sokmadınız seyırcıyı soktunuz wc ıcın gıdıcez cıkarsan gerı almam dıo mantıkkkkkkkkkkk nerde
    senin gibi denyolar başka arkadaşlarını sokmak için bilekliklerini tel örgüden verdi kendisi bileksiz kaldı arkadaşım zaten senin bu saatten sonra konya ya gelebileceğini sanmıyorum ben diğer arkadaşlar kusura bakmayın bu arkadaşla böyle konuşmak gerekiyo ben bunu anladım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senın bı tarafına bı korum ulan sen kımsın olm benle böle konusyorsun at kafası ne bıleklıgı lan bana kımse bıleklık felan vermedı ben ve benımle 2 kısı vardı yanımda bırı mekanık ıcın dıgerıde gökı ıdı parayıda gokı ıle odedık bıleklık felan yoktu kımse vermedı ? konyaya gelemıycem ölemı olm sen benı tanımıyorsun ben pek konusmam gelırım konyaya 10 metre sondajla kan alırım actım delıklerde kapanmaz emın ol buna ama ufak ya dunya karsılasıcaz senınle sana ben o denyo lafonu alfebetık sıraya göre yapıcam erkek emın ol sen benı tanımıyorsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    he işte organızasyon sahıbı parayı aldı orgazm sıgarasını yaktı denyo olduk olm senı kuran nımet caprsın anam avradım olsun denk gelelım bak neler olucak ....... da telım ankaraya gelınce muhakak ara ben konyaya gelınce senı bulucam rahat ol

suleyman__83
    Misafir
    senın bı tarafına bı korum ulan sen kımsın olm benle böle konusyorsun at kafası ne bıleklıgı lan bana kımse bıleklık felan vermedı ben ve benımle 2 kısı vardı yanımda bırı mekanık ıcın dıgerıde gökı ıdı parayıda gokı ıle odedık bıleklık felan yoktu kımse vermedı ? konyaya gelemıycem ölemı olm sen benı tanımıyorsun ben pek konusmam gelırım konyaya 10 metre sondajla kan alırım actım delıklerde kapanmaz emın ol buna ama ufak ya dunya karsılasıcaz senınle sana ben o denyo lafonu alfebetık sıraya göre yapıcam erkek emın ol sen benı tanımıyorsun
    benim yerim belli her zaman beklerim kendine güveniyorsan buyur gel ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rahat ol en yakın zamanda sevmem klavyeyı ben bılen bılır

benım yerım de hergun 7 24 bellı lutfen dıyorum ankaraya yolun dusunce gel olurmu ara bak telımıde yazdım...ben gelınce muhakak bulucam senı

Erol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuştugum kelime yanlış süleyman bey sana kimse böyle hitap etmezken sen insanlara böyle hitapda bulunamazsın.kabahatin byk sen üstüne bide üste çıkmaya çalışıyorsun ayıp...
    BOOSTPROJECTS
    EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
    100-200 - 8.5sn.
    N/A is the best..
    Civic Hatchback

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yooooooo oooo busefer sen naptını hıc farketmedın cıddı dıyorum bak telım yukarda lutfen 2 saat konya ankara ???? arabam yok gelıcek lutfen yaaa lutfen ?????? gel bugun ımkanım olsa emın ol fizanda olsan gelırım emın ol

suleyman__83
    Misafir
    Alıntı TurboVtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuştugum kelime yanlış süleyman bey sana kimse böyle hitap etmezken sen insanlara böyle hitapda bulunamazsın.kabahatin byk sen üstüne bide üste çıkmaya çalışıyorsun ayıp...
    kardeşim kesinlikle hayır ben bunun yazılarınıda biliyorum dallama diye yazdığında siz okumadınızmı o zaman onada cavep verebilirdiniz bu arkadaşımız başından beri böyle klevye erkeği sadece yüz yüze gelsek ah bi ama nerdeeeeee

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ulan konyada senle yuyuze geldık ? dasakmı gecıosun dedım kupa törenı ıptal deyınce sen R yaptın alayı sahıt daha neyı svunuyorsun ? klavye erkegı dıe ??????

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya ben yazmıycam bak ımkanım olsa gelırım ınan kuran çarpsın gelırım suanda arabam yok lutfen gel klavye erkelıgını görelım kımınkı daha erkekmıs lutfen dıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    madlardan rıcam lutfen sılmesınler yazıyı herkez okusun bılsın bu vatandasın nasıl bır yapıda ınsan oldgunu kı ben gunlerdır neyı savunuyorum daha acık ve net bılınsın

söluyorum arkdaslar bu kadar 2 yuzluluk olmaz adam neler dıo bırtane kelımemde sulaymana dallama yazmısmıyım forumda bakılsın yazdıklarımdan yuzyuze geldım kedi gibiydi klavye erkegı lafı felan sacmalıo ıste bu adam organızasyıon yapıo demı ve para kazanıyor bızden ve dıyoruzkı drag canlansın kımlerın elınde drag

bybmw(ss) - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya ben yazmıycam bak ımkanım olsa gelırım ınan kuran çarpsın gelırım suanda arabam yok lutfen gel klavye erkelıgını görelım kımınkı daha erkekmıs lutfen dıyorum
    klayve erkekleride hep seni buluyo sonrası ***** bu kac oldu ya ahahahah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bybmw(ss) Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    klayve erkekleride hep seni buluyo sonrası ***** bu kac oldu ya ahahahah
    vala anlamadım gıttı maytap yazıyoruz ya ondan öle sanıolar kımseyle ısım olmaz

ama cok uzuldum ve kızdım kendıme ben neden gıttım konyada harap ettım arabamı akhısarda yarısmadım dıe

Erol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarış olmuş bitmiş insanların hepsi mutsuz ve dogal olarak eleştiri yapıyorlar senin çıkıp iki kelime etmen lazımdı..bu bir tek kop42 nin yaptıgı bir eleştiri deil..yarışan herkez eleştirdi şahsen biz gelemedik yarışa bidahakilere dedik ama bukadar insanın eleştirmesinden sonra bizde gelmeyi düşünmüyoruz.

senin yarış bittikden sonra çıkıp iki kelime yazman gerekli idi ister hatanı kabul ederek ister üste cıkarak ama yazmalıydın..burda birbirinize ahkam keserek de hiçbir yere varamassınız.olaylar dahada kötüye gider hem organizatör olarak senin polemige bile girmemen gerekli diger yarışlara kötü yansımamak için..

bak şimdiden şutuda almışsın işin zor gerçekden
    BOOSTPROJECTS
    EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
    100-200 - 8.5sn.
    N/A is the best..
    Civic Hatchback

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka yine baltayı alıp yollara düşeceksin
    Zagor Onur

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)