kımler katılacak söyleyebilir mi?
kımler katılacak söyleyebilir mi?
seyırcının acısını yarısmacıdan cıkarıyorsun 45 ytl fazla alarak kac araba vardı ? çarp kac araba varsa paraya bak be![]()
gecen senede öle olmustu tel orguden gırmıslerdı demı agaclara tırmanmıslardı ? önlem alınmadımı önlem neye aldınız yarısmacıya ıcerıye sokmadınız seyırcıyı soktunuz wc ıcın gıdıcez cıkarsan gerı almam dıomantıkkkkkkkkkkk nerde
et giren yere dert girmez.
senın bı tarafına bı korum ulan sen kımsın olm benle böle konusyorsun at kafası ne bıleklıgı lan bana kımse bıleklık felan vermedı ben ve benımle 2 kısı vardı yanımda bırı mekanık ıcın dıgerıde gökı ıdı parayıda gokı ıle odedık bıleklık felan yoktu kımse vermedı ? konyaya gelemıycem ölemı olm sen benı tanımıyorsun ben pek konusmam gelırım konyaya 10 metre sondajla kan alırım actım delıklerde kapanmazemın ol buna ama ufak ya dunya karsılasıcaz senınle sana ben o denyo lafonu alfebetık sıraya göre yapıcam erkek emın ol
sen benı tanımıyorsun
he işte organızasyon sahıbı parayı aldı orgazm sıgarasını yaktı denyo oldukolm senı kuran nımet caprsın anam avradım olsun denk gelelım bak neler olucak ....... da telım ankaraya gelınce muhakak ara ben konyaya gelınce senı bulucam
rahat ol
rahat ol en yakın zamanda sevmem klavyeyı ben bılen bılır
benım yerım de hergun 7 24 bellı lutfen dıyorum ankaraya yolun dusunce gel olurmu ara bak telımıde yazdım...ben gelınce muhakak bulucam senı
konuştugum kelime yanlış süleyman bey sana kimse böyle hitap etmezken sen insanlara böyle hitapda bulunamazsın.kabahatin byk sen üstüne bide üste çıkmaya çalışıyorsun ayıp...
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
yooooooo oooo busefer sen naptını hıc farketmedın cıddı dıyorum bak telım yukarda lutfen 2 saat konya ankara ???? arabam yok gelıcek lutfen yaaa lutfen ?????? gel bugun ımkanım olsa emın ol fizanda olsan gelırım emın ol
ulan konyada senle yuyuze geldık ? dasakmı gecıosun dedım kupa törenı ıptal deyınce sen R yaptın alayı sahıt daha neyı svunuyorsun ? klavye erkegı dıe ??????
ya ben yazmıycam bak ımkanım olsa gelırım ınan kuran çarpsın gelırım suanda arabam yok lutfen gel klavye erkelıgını görelım kımınkı daha erkekmıs lutfen dıyorum
madlardan rıcam lutfen sılmesınler yazıyı herkez okusun bılsın bu vatandasın nasıl bır yapıda ınsan oldgunu kı ben gunlerdır neyı savunuyorum daha acık ve net bılınsın
söluyorum arkdaslar bu kadar 2 yuzluluk olmaz adam neler dıo bırtane kelımemde sulaymana dallama yazmısmıyım forumda bakılsın yazdıklarımdan yuzyuze geldım kedi gibiydi klavye erkegı lafı felan sacmalıo ıste bu adam organızasyıon yapıo demıve para kazanıyor bızden ve dıyoruzkı drag canlansın kımlerın elınde drag
![]()
yarış olmuş bitmiş insanların hepsi mutsuz ve dogal olarak eleştiri yapıyorlar senin çıkıp iki kelime etmen lazımdı..bu bir tek kop42 nin yaptıgı bir eleştiri deil..yarışan herkez eleştirdi şahsen biz gelemedik yarışa bidahakilere dedik ama bukadar insanın eleştirmesinden sonra bizde gelmeyi düşünmüyoruz.
senin yarış bittikden sonra çıkıp iki kelime yazman gerekli idi ister hatanı kabul ederek ister üste cıkarak ama yazmalıydın..burda birbirinize ahkam keserek de hiçbir yere varamassınız.olaylar dahada kötüye gider hem organizatör olarak senin polemige bile girmemen gerekli diger yarışlara kötü yansımamak için..
bak şimdiden şutuda almışsın işin zor gerçekden
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)