User Tag List

Sayfa 8/12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
210 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Konya otodrag mahalli-2

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kop42 ve onun gibi düşünen diğer arkadaşlar sizleri inandırmak gibi bi niyetim yok sadece olanları yazıyorum
    1. yarışta hava şartlarını biliyosunuz ve malesef bunun önüne geçemeyeceğimizide biliyosunuz hava rüzgarlıydı yok üstüm battı yok bilmem ne oldu sanki milletin üstünü başını biz batırmışz gibi aksediliyor tirübün yapılması için Süleyman abinin elinden gelenin fazlasını yaptığını ve GSGM ile görüştüğünü biliyorum ama sonuç alınmıyorsa bu onun veya kulubün suçu deil dediği gibi adam bilekliği çıkarıyor tel örgüden öbür tarafa veriyor böyle böyle güvenlikte yetersiz kaldı
    ha biz istemezmiyiz daha iyi ferah bir ortamda organizasyon düzenlemeyi işte kimse anlayışlı deil sunucu arkadaşa gelince tmm çok yanlış konuşmaları oldu ama o anki sinirden milletin içeri girmesinden dolayı o sözleri söyledi eminim sizde olsanız o sözleri sarf ederdiniz
    kop42 muhalefet olmana gerek yok eleştiri güzeldir ama senin ki tek taraflı düşünerek eleştiri birde işin buradaki kısmını düşünsen ne sıkıntılar çekiliyor ama anlamadığın için bilemezsin
    gelmiyecekmissin gelme zorla getirtmiyoruz zaten
    yaşın kaç bilmiyorum ama heralde insanlar sana sadece yaşından dolayı saygı duyuyorlar

bizim toplarla gaylar la işimiz olmaz siteleriyle de seninlede

kop42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yıne yazıcam yıne sacama sapan ban gelıcek ???? bunu anlamadım oncelıkle bu konuyada acıklık gelse daha ıyı olur !

benım yasımla ılgılı felan kımsenın saygı duyucak bır durumu yok 2 lı ılıskılerdekı samımıyet ve art nıyet olmaması yuzunden sanırım saygı duyuyorlar olabılırmı sence hanı suleymanın dedgı cumle gıbı klavye erkegıymısım ya belkıde sanallıkdan cıkıp bazen ınsanlarla oturup sohbet ettım ve benı ne kadar ıyı tanıdıkları ıcın olabılırmı sence bana karsı saygı durumu ? kımsenınde saygı duyması veya saygı durdurma gıbı bı ıstegım yok bence yasca kucuk forumda tanıyan kısıler var onlarında bana abı dememesını söluyorum benım öle egolarım yok

ben burda olayın sence neyını tartısıyorum ? söleyıpde yapamadıklarınızı ve ustune fazla alınna ucretı tarstısıyorum degılmı ? artı organızasyıondan sonra resmen maytap gecer gıbı yazmamak bı cumle acıklama yapmamak ? sence bunlar olabılırmı ınsanları kzıdıran ?

guvenlık yetersız kaldı dedınız guvenlıkmı vardı ? 4 kısı kapıya dıkmekle guvenlık olmuyor.belkıde cogu kısı burda yazmıyorsa olay buyumesın vs dıe degıl cevap verme gereksınımı duymuyorlardır haaa ben yazıyorum neden bılıyormusun yapılan son derece zoruma gıttı böle bı olay yok...ustune ustuk bırde bıleklık davası cıkardınız bana paramı yatırdgımda kımse bıleklık felan vermedı ne bıleklıgı bu ? benım bıldıgım kayıt olan yarısmacıya kapı numarası doldurması ıcın form ve bır kac evrak bıleklık hepsı aynı anda verılır kapı numaramı verdıler form doldurdum bu kadarmı dıe ustune basa basa 3 sefer sordum ve ordakı gozluklu arkadas baska ne olması gerekıyor dedı extra bısıy beklemıyordum dedım ama sankı bısıyler eksık gıbı dedım tanıyorsanız sorabılırsınız hatırlıycakdır

ben konu yu uzatıyormusum gıbı oluyor ama kesınlıkle öle bı durum yok artı ben fıkırlerımı beyan ettıkce burda gereksız banned lar gelıyor bununda sebebını anlıyamadım benı banlıyan arkadasda banlama sebebını yazarsa sevırım

o son yazdgın cumleyıde sınırlenmemek ıcın takmıyorum ama bak bılmıyorum kımsın necısın dıkkatlı yaz ben yazmaya baslarsam cok sert yazarım
    et giren yere dert girmez.

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nitrateX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kop42 ve onun gibi düşünen diğer arkadaşlar sizleri inandırmak gibi bi niyetim yok sadece olanları yazıyorum
    1. yarışta hava şartlarını biliyosunuz ve malesef bunun önüne geçemeyeceğimizide biliyosunuz hava rüzgarlıydı yok üstüm battı yok bilmem ne oldu sanki milletin üstünü başını biz batırmışz gibi aksediliyor tirübün yapılması için Süleyman abinin elinden gelenin fazlasını yaptığını ve GSGM ile görüştüğünü biliyorum ama sonuç alınmıyorsa bu onun veya kulubün suçu deil dediği gibi adam bilekliği çıkarıyor tel örgüden öbür tarafa veriyor böyle böyle güvenlikte yetersiz kaldı
    ha biz istemezmiyiz daha iyi ferah bir ortamda organizasyon düzenlemeyi işte kimse anlayışlı deil sunucu arkadaşa gelince tmm çok yanlış konuşmaları oldu ama o anki sinirden milletin içeri girmesinden dolayı o sözleri söyledi eminim sizde olsanız o sözleri sarf ederdiniz
    kop42 muhalefet olmana gerek yok eleştiri güzeldir ama senin ki tek taraflı düşünerek eleştiri birde işin buradaki kısmını düşünsen ne sıkıntılar çekiliyor ama anlamadığın için bilemezsin
    gelmiyecekmissin gelme zorla getirtmiyoruz zaten
    yaşın kaç bilmiyorum ama heralde insanlar sana sadece yaşından dolayı saygı duyuyorlar

bizim toplarla gaylar la işimiz olmaz siteleriyle de seninlede
    burasını anlamadım pek ?

kopp efsane geri dönmüş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birader ne demek istediğini açıklayacak mısın nedir o kelime ?

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    nitrateX:üsluba dikkat, beyefendi gibi konuşuyor insanlar burada..
    Built to fall....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende anlamadım yazıcam banlanıyoz o kötu oluo banlıyanda sundan banladım demıyor sebepsız yere ne alakaysa mılet genıs genıs yazıyor bız yazınca kabahatlı oluoz

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ulan aklıma geldı sımdı bu adam telımızı yazdık oraya gıder gay sıtelerınde felan verır gıcıklıgına adımız cıkmasın edıtleyım onu
    2 tarafı da uzaktan yakından tanımam, lâkin konuyu baştan sona takip ettim. Sanırım top-gay muhabbeti bu yorum üzerine söylenmiş. Yani gaylarla, gay siteleriyle işim olmaz, seninle de uğraşmam gibilerinden. En azından ben öyle yorumladım. Yanlışsam mesaj sahibi doğrusunu yazar herhalde.

Vts_Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aferim nitratex aferim size yakışanı yapıorsunuz. bu tavırlara devam edin sadece kop deil herkes tepkili. yapın bakalım yarışı 4 temmuzda kaç kişi gelicek burdan... ben gidecek olanlarında gitmemesi için elimden geleni yapacağım bundan sonra.
    RACE WERKS

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vts_Power Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aferim nitratex aferim size yakışanı yapıorsunuz. bu tavırlara devam edin sadece kop deil herkes tepkili. yapın bakalım yarışı 4 temmuzda kaç kişi gelicek burdan... ben gidecek olanlarında gitmemesi için elimden geleni yapacağım bundan sonra.
    Abi Konya kendi arasında tek kale maç yapar gibi geliyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 tarafı da uzaktan yakından tanımam, lâkin konuyu baştan sona takip ettim. Sanırım top-gay muhabbeti bu yorum üzerine söylenmiş. Yani gaylarla, gay siteleriyle işim olmaz, seninle de uğraşmam gibilerinden. En azından ben öyle yorumladım. Yanlışsam mesaj sahibi doğrusunu yazar herhalde.
    olabılır ama o cevap nıtarexe degıldı denyo lafından sonra bende o sekılde yazdım

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olabılır ama o cevap nıtarexe degıldı denyo lafından sonra bende o sekılde yazdım
    Yok ben sadece okuduğumu yorumladım, ne kişileri tanırım ne olayı bilirim. Hani söz küfür gibi algılandı ise küfür değildir,bu yorum üzerine şu anlamla söylenmiş olabilir gibi bir parantez ekledim o kadar.

Selman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bende merak ediyorum ahmet abi. Geçen yarışdan önceki gece bile süperdi sizi bekledik falan ayarlar yapıldı bi heyecan vardı. İnşallah güzel bişeyler olur bu organizasyonda
    SongürGarage

USPeformance
    by UtkuSelamoğlu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Selman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla bende merak ediyorum ahmet abi. Geçen yarışdan önceki gece bile süperdi sizi bekledik falan ayarlar yapıldı bi heyecan vardı. İnşallah güzel bişeyler olur bu organizasyonda
    anlamadın herhalde sen kardeş. ben bi daha konya yarışına gelmem. dostlarımız kardeşlerimizi sizi ziyarete geliriz o ayrı ama sergilenen tavırlar hoş değil.
    RACE WERKS

Selman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anlamadın herhalde sen kardeş. ben bi daha konya yarışına gelmem. dostlarımız kardeşlerimizi sizi ziyarete geliriz o ayrı ama sergilenen tavırlar hoş değil.
    Biliyorum abi sen pistdeyken bile söyledin bana bidaha gelmem diye. Hayırlısı olsun abi ne diyim
    SongürGarage

USPeformance
    by UtkuSelamoğlu

ErmanArseven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahmet abi sürekli organizasyonun içinde olan birisi olarak ne güzel destek oluyorsun abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ErmanArseven Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ahmet abi sürekli organizasyonun içinde olan birisi olarak ne güzel destek oluyorsun abi
    hoş deil kardeş olanlar hatalar aynen devam ediyor. bu kadar olaylarında kulağa küpe olmaması gerçekten enteresan..
    RACE WERKS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hoş deil kardeş olanlar hatalar aynen devam ediyor. bu kadar olaylarında kulağa küpe olmaması gerçekten enteresan..
    abi bizde toz içinde kaldık yandık sistemin azizliğine kızdık organizasyonu eleştirdik ama sırtımızı dönüp konya bitti demedik dememeliyiz bakın hasan abiye organizasyona gönül vermekten baska ne çıkarı olabilirki bütün olumsuzluklara rağmen her eleştiriye cevap verdi çözüm aradı beraber arayalım dedi sürekli bir uğraş içersinde onca para dökülmüş dünya standartlarında yapılmıs bir piste sırtını dönmedi, önceden daha kötülerinide gördüğünü anlattı ve umudunu kesmedi, abi bence sen ve senin gibi bu işe gönül vermiş daha iyi bilen arkadaslarımız abilerimiz istişare edip çözüm aramalısınız her nerede olursa olsun önünü tıkamamalıyız, drag sporuna olan ilginin artmasını sağlamalı ve sporun zarar görmemesi için çaba sarfetmeliyiz

bakınız akhisar konya için çok güzel bir örnek oldu organizasyonu düzenleyenler umarım akhisarı örnek alırlar ve inşallah bundan sonra güzel organizasyonlar düzenlerler akhisarı düzenleyen arkadaslara abilere tekrar tekrar tesekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi bizde toz içinde kaldık yandık sistemin azizliğine kızdık organizasyonu eleştirdik ama sırtımızı dönüp konya bitti demedik dememeliyiz bakın hasan abiye organizasyona gönül vermekten baska ne çıkarı olabilirki bütün olumsuzluklara rağmen her eleştiriye cevap verdi çözüm aradı beraber arayalım dedi sürekli bir uğraş içersinde onca para dökülmüş dünya standartlarında yapılmıs bir piste sırtını dönmedi, önceden daha kötülerinide gördüğünü anlattı ve umudunu kesmedi neden herkes beraber çözüm aramayı denemiyorda sürekli eleştiriyor, abi bence sen ve senin gibi bu işe gönül vermiş daha iyi bilen arkadaslarımız abilerimiz istişare edip çözüm aramalısınız her nerede olursa olsun önünü tıkamamalıyız, drag sporuna olan ilginin artmasını sağlamalı ve sporun zarar görmemesi için çaba sarfetmeliyiz

bakınız akhisar konya için cok güzel bir örnek oldu umarım organizasyonu yapanlar akhisarı örnek alırlar ve bundan sonra inşallah güzel organizasyonlar düzenlerler akhisarı düzenleyen arkadaşlara tekrar tekrar tesekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla gülüm çok güzel yazmışsın ama senin bu yazdıklarını o organizasyonu düzenleyenler yazıp burada çözüm arayacaktı insanlardan bi özür dileyecekti ki o zaman o adamları ciddiye alalım )

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)