User Tag List

Sayfa 5/12 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
210 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Konya otodrag mahalli-2

E30///M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ücretlerr...
    Katılım ücreti.......100tl
    sigorta...................50tl
    günlük lisans...........20tl......................toplamm ....170 tl

geçen yarış katılım ücreti 125 tl idi baskılarım sonucu 100tl ye düşürdüm 30 araba hesabı ile 100tl zarar.sponsorlardan karşılanmaya çalışılacak.bilin diye yazıyorum.kop ve yaso da gelirlerse 20 şer tl lisans ücretleri benden..

Kimsenin aracının markasına bakılmayacak marka komplexine girmesin kimse herkesin süresine bakılacak.sınır 16 sn baktık katılım az yukarıya doğru çekilir.koltuk sökmek serbest..kapısı bacası fiber kamikaze araç kesinlikle gelmesin yarıştırmam.

07LB726 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kötü ne kelıme rezıllık ötesıydı....katılcak kısılerde 10 sefer dusunsun derım artı kayıt ucretını burda yazılan mıktarmış gıbı düşünmeyın orda kafalarına göre zam yapıyorlar fazlasını alıyorlar kayıt yaparken de sanki siz düşmansınız gibi davranıyorlar nekadar yobaz kendını bılmez varsa elındekı yetkıyı bı halt sanan varsa oraya oturtmuslar

gidicek arkdaslar kayıt ucretı 190 felan denırse sız ne olur ne olmaz yanınızda fazladan para göturun orda 250 300 alırlar cebınızdekı tum parayıda kayıta yatırıp parasız kalmayın orda bankamatık felan uzakda para cekmek ıcın gıdemezsınız zaten gıdersenızde guvenlık gerı almam der aç kalırsınız benım gibi sıgarasız kalırsınız haaaa unutmadan bırde yanınızda ibrik felan göturun veya boş şaşal şişesi wc ye gıtmekde yasak cıkarsanız guvenlık geri almıyor yarısmacıyım dıyorsun alamam benı ılgılendırmez dıyor şaka değil haaaaa bunlar gerçek

olmaz böle şey abi ben izlemeyede gelmiyorum burda gölge bir yerde mangal yapacam bu ne yaaa

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı E30///M3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ücretlerr...

geçen yarış katılım ücreti 125 tl idi baskılarım sonucu 100tl ye düşürdüm 30 araba hesabı ile 100tl zarar.sponsorlardan karşılanmaya çalışılacak.bilin diye yazıyorum.kop ve yaso da gelirlerse 20 şer tl lisans ücretleri benden..

Kimsenin aracının markasına bakılmayacak marka komplexine girmesin kimse herkesin süresine bakılacak.sınır 16 sn baktık katılım az yukarıya doğru çekilir.koltuk sökmek serbest..kapısı bacası fiber kamikaze araç kesinlikle gelmesin yarıştırmam.

kop42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ücretlerr...

hasan abi ilgin için teşekür ederim.tanıştığımız günden beri söluyorum gerçekten kral adamsın.

fakat akhısar hersey dahıl 125 ytl super bır organızasyon yaparken konya neden hala fıyatları 170 den aşşagıya ındırmıyor süleyman hala burnundan kıl aldırmıyor demekki daha ucuz paraya bu organızasyonun altından kalkılabılıyor örnek akhısar. suleymen hala yuksek fıyatlarda ucuyor halamı bu adam para peşinde kosuyor affetırmesı gerekırken kendını

çok kan kaybettı konya suleyman yuzunden hala keriz yerine koyuyor insanları...
    et giren yere dert girmez.

Erol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet hasan abi sen yanlış anlama, ama 25 tl ye sigorta 100 tl ya yarış yaptık bu istenilen paralar çok ama çok paralar kii bizde hava şartlarından korkup gelmeyenler oldu 32 arac katılımı ile yaptık. hiç kaar gözetmeksizin!!
    işin içinde sen olmasan bence ne katılım olur nede yarış konyada
    BOOSTPROJECTS
    EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
    100-200 - 8.5sn.
    N/A is the best..
    Civic Hatchback

E30///M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TurboVtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet hasan abi sen yanlış anlama, ama 25 tl ye sigorta 100 tl ya yarış yaptık bu istenilen paralar çok ama çok paralar kii bizde hava şartlarından korkup gelmeyenler oldu 32 arac katılımı ile yaptık. hiç kaar gözetmeksizin!!
    işin içinde sen olmasan bence ne katılım olur nede yarış konyada
    günlük lisans için para alınmadı mı federasyona adam başı 20 tl yatırmadınız mı?TR de tek bir firma yapıyormuş yarış sigortasını 25 tl ye hangi firmaya yaptırdınız tel alabilirmiyim.gerçekden bilmediğim için soruyorum bunları yanlış anlamayın.burda da kar yok ama 14000tl ye maloldu skorbord bunun parasının bir şekilde finanas edilmesi lazım çoğunu sponsorlar halletti 28 inde yine ödeme var skorbord için.walla bende drag için bişeyler olsun diye uğraşıyorum ama arada kaldım iki tarafda memnun değil az kaldı çekilicem kenara nerde yarış var arabamla gelicem...

Erol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yatırdık abi 20 tl federasyona lisans ücretinide 25 tl olarak biz yaptık sadece katkımız olsun diye..
    BOOSTPROJECTS
    EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
    100-200 - 8.5sn.
    N/A is the best..
    Civic Hatchback

Dino® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hasan Abi slm lar... İlk yarışımız olduğu için rakamı bu kadar düşük tuttuk reklam gideri olarak düşündük biraz da... Tekrar sponsor desteği bulunursa yine o paralara yarış yapılabilir. Sizin sisteminiz ciddi para tutmuş doğal olarak maliyetlere onu da yansıtıyorsunuz. Günlük lisans 20.-TL, sigorta için de 40.-TL ye anlaştık. Ambulansın istediği paranın yarısını verdik...Çekiciyi sponsor yaptık. Ekip olarak çok koşturduk. Garajlara gönderilen davetiyelere kadar. Sizinde yarışınız inşallah güzel olur. Ülkemizde kaç yerde pist kaldı ki zaten...

Son olarak söylemek istediğim maliyetler göründüğü kadar düşük değil malesef...Sponsor olmadan 125.-TL bu kalitede yarışlar zor yapılır düşüncesindeyim. Yarışmacıların verdiği paranın yaklaşık %60 ı daha yarış başlamadan yapılan masraflara gidiyor. 170.-TL uçuk bir rakam değil bence...

Kolay gelsin...

Vts_Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    günlük lisans için para alınmadı mı federasyona adam başı 20 tl yatırmadınız mı?TR de tek bir firma yapıyormuş yarış sigortasını 25 tl ye hangi firmaya yaptırdınız tel alabilirmiyim.gerçekden bilmediğim için soruyorum bunları yanlış anlamayın.burda da kar yok ama 14000tl ye maloldu skorbord bunun parasının bir şekilde finanas edilmesi lazım çoğunu sponsorlar halletti 28 inde yine ödeme var skorbord için.walla bende drag için bişeyler olsun diye uğraşıyorum ama arada kaldım iki tarafda memnun değil az kaldı çekilicem kenara nerde yarış var arabamla gelicem...
    hasan abi skorboard 9 bin lira yaptıramıcaz denilirken ne olduda 5 bin lira birden arttı 14bin lira nasıl harcanabildi.. ben çok samimi bulmuyorum.dielim harcandı 5-6 araba kalkışı kadar dayanabildi.. profesyonel hazır sistemlerin linkini koyduk iade etsinler madem öyle sistem getirsinler.. manisada süre ölçüldü hemde 10 numara onlar neden 14bin harcamadı acaba.abi etme eyleme 6000$ a komple hazır sistemler var yurtdışında hadi gümrüğü kargosu 10000$ olsun.

kendi adıma ben konya'da düzgün bir yarış izlemediğim sürece ikna olmucam ve yokum.
    lütfen kendi üzerine alınma abim ama süleymanın çıkıp bir özür dilemesi gerekirdi herkesden..

Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.raceamerica.com/

soldan timing systems e tiklayip drag racingi secin orda xl professional var kit seklinde .

bu tip bir sistemi temin edilirse sorun ortadan kalkar . bunu kim temin eder bilemem ama , kitin icinde time slip bile mevcut sanirim . kalkisi bitiren kisi finishte time slip kagidindan hoop butun surelerini gorebilir . aslinda bu iste sorunu kokunden cozmenin yolu aynen butip bir sistemi almak baska bir alternatifi yok bence .
    RACE WERKS

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya cidden süleyman nerde

yaso325 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi yine başa dönmileyim..benim lisans için 20 tl mi verme hatta 30 arabanın lisans parasını ben vereyim söz...maksat yarış olsun..benim derdim başından beri enayi yurduna konulmaktı..yoksa parada pulda gözümüz yok konyayada biliyosun katılım ücretini bilmeden kimseye sormadan geldim...1000 tl dense verirdim..arada anlaşamadığımız tek yer burda 150 denmiş orda 195 alındı orası...yine diyorum yapılması gerekn bişey varsa senin gönülden söylemen yeterli bana düşen kısmı maddi manevi sözüm söz..bu yarışada büyük yeminler ettik bida konyaya gelmem diye bide araba zar zor yetişirmi bilmiyorum o yüzden gelmiycem dedim diğerlerine düzen kurulursa söz..
    gidesim gelmiyor......

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    walla bende drag için bişeyler olsun diye uğraşıyorum ama arada kaldım iki tarafda memnun değil...
    Süleyman neyden memnun değil abi ? Naapman lazımmış daha başka

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya cidden süleyman nerde
    -süleymana ne olmuşşş?
    -bende onu diyorum ne olmuşş

ya şaka bi yana.süleyman bey gelse şurda bi açıklama yapsa deseki tamam acemilik odu hata ettik ksura bakmayın arkadaşlar.sizde bizim hatalarımız kapatın dahada düzelecek bu işler felan dese,milletin gönlünü alsa eminim çok daha fazla katılım olur buseferki yarışta

suleyman__83
    Misafir
    Alıntı mixercempl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    -süleymana ne olmuşşş?
    -bende onu diyorum ne olmuşş

ya şaka bi yana.süleyman bey gelse şurda bi açıklama yapsa deseki tamam acemilik odu hata ettik ksura bakmayın arkadaşlar.sizde bizim hatalarımız kapatın dahada düzelecek bu işler felan dese,milletin gönlünü alsa eminim çok daha fazla katılım olur buseferki yarışta

teşekkür ediyorum arkadaşım hiç kimse senin gibi yazmadı o yüzden sadece sana cevap veriyorum tamam haklısın acemilik yaptık çok özürdiliyorum herkezden yarışmacılardan seyircilerden ama elimizden gelen bu ben istemezmiyim daha iyisini yapmayı ben beş senedir drag yarışı yapıyorum konyada moto drag iki senedir de oto drag yapmaya çalışıyoruz ama arkadaşlar her şey istediğimiz gibi olmuyor işte lütfen anlayın hasan abi sağolsun çok çabalıyor benim için burdan kendisinede teşekkür ediyorum bu hafta 19-20 haziran moto drag yarışlarım var türkiye şampiyonası gayet güzel.sistemde hiç bir sorun yok güzel çalışıyor herşey güzel yarın bizzat kendim video çekip siteye ekliyeceğim ama ogün bizim için kara bir gündü kusura bakmayın seyirci fazlalığı yarışmacı fazlalığı bizi mahvetti ama ben bu sporun daha iyi bir yerlere gelmesi için uğraşıyorum beni hasan abim tanır daha olmadı yarışdan birgün önce gelin sayın arkadaşlarım oturalım konuşalım hepinizi misafir edeyim beraber yapalım bu yarışları beraber bir birliktelik olmadan olmaz bu yarışlar ama hepinizden tekrar tekrar özürdiliyorum şimdi seviyeli bir şekilde bişeyler yazarsanız cevap vereceğim ben sizler için uğraşıyorum daha güzel yarışlar yapalım diye tekrar kusura bakmayın ve özürdiliyorum...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    suleyman kımse yukarıdakı post gıbı yazmadı degılmı ???? onun ıcın bunca gun cevap vermedın degılmı ? yarıs tarhınden bugune kac gun gectı ???? bu post yazılalı kac gun oldu ????? daaa sen bu postu secerek kacak güreştin bunu taaaa ılk gun yapıcaktınkı ınsanların tepkısını cekmeden kendını afedırecektın suanda yazıcagın herseyde kendını aklamak ıcın yazacagını dusunuyorum ve para kazanmak ıcın musterı baglıycagını dusunuyorum .... 5 senedır bu ısı yapıyorsun ama tahmın edemıyorsun bazı seylerı bırak suleyman gec bu boş kelıme oyunlarını bak adamlar akhısarda yarıs yaptı hemde senın bızden aldıgın paranın da daha altında missler gibi yarıstırdı katılımcıları kese dolma zamanı yazılar yazıp kacmıycaksın yaptıgın ıslerın arkdasında herzaman durucaksın ama ıyı ama kötu ozaman bızler dıycezkı haaa bu adam gercekden calısyor cabalıyor oldu bı talıhsızlık yasandı ama bıdakıne duzelır sen 2 senedır ınsanlara çile cektıryorsun farkındasın degılmı

sımdı gecen konya drag konusunda yazıpda cevabını alamayan arkdasları bu konuda suleyman a alamadgınız soruların cevabını alıcak sekılde sorabılırsınız sadece ben yazınca tek kop yuklenıyor abartıyor oluyor ben ınanmıyorum senınde bu yarısta bu aksılıklerın ustesınden gelebılcegını

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı suleyman__83 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkür ediyorum arkadaşım hiç kimse senin gibi yazmadı o yüzden sadece sana cevap veriyorum tamam haklısın acemilik yaptık çok özürdiliyorum herkezden yarışmacılardan seyircilerden ama elimizden gelen bu ben istemezmiyim daha iyisini yapmayı ben beş senedir drag yarışı yapıyorum konyada moto drag iki senedir de oto drag yapmaya çalışıyoruz ama arkadaşlar her şey istediğimiz gibi olmuyor işte lütfen anlayın hasan abi sağolsun çok çabalıyor benim için burdan kendisinede teşekkür ediyorum bu hafta 19-20 haziran moto drag yarışlarım var türkiye şampiyonası gayet güzel.sistemde hiç bir sorun yok güzel çalışıyor herşey güzel yarın bizzat kendim video çekip siteye ekliyeceğim ama ogün bizim için kara bir gündü kusura bakmayın seyirci fazlalığı yarışmacı fazlalığı bizi mahvetti ama ben bu sporun daha iyi bir yerlere gelmesi için uğraşıyorum beni hasan abim tanır daha olmadı yarışdan birgün önce gelin sayın arkadaşlarım oturalım konuşalım hepinizi misafir edeyim beraber yapalım bu yarışları beraber bir birliktelik olmadan olmaz bu yarışlar ama hepinizden tekrar tekrar özürdiliyorum şimdi seviyeli bir şekilde bişeyler yazarsanız cevap vereceğim ben sizler için uğraşıyorum daha güzel yarışlar yapalım diye tekrar kusura bakmayın ve özürdiliyorum...

iyi yada kotu bir olayin ardindan , aciklama yapmayip , kimseyi kaale almayip bir cevap dahi yazmadan beklemenin yine seni ve senin organizasyonunu baltaladiginin farkindasindir umarim .. Hasan abi olmasa arada sanmiyorum kimse tekrar oralara gitsin yarissin yada izlesin .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    suleyman yazdın ve hemen forumda oflıne durumuna dustun ılgı ve alakan barız bellı oluyor ben anlıyorumkı suandan ıtıbaren senın dusuncen bu yönde 2 satır yazı yazıp ortamı yumasatayım sonra katılımcı elbette olucakdır gelsın paralar sana bısıy söleyımmı hıc yazmasan daha ıyıydı sana yuklenmıyorum farkındamısın yaptıgın işi eleştırıyorum.ve suanda hasan abıye o kadar kötuluk yapıyorsunkı o burda drag canlasın die cabalarken yenı taze kanlar gelsın dıe ugrasırken sen resmen kestırıp atıyorsun ve hasan abının yapmaya calıstıgı emek verdııg işleri harcıyorsun

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi yada kotu bir olayin ardindan , aciklama yapmayip , kimseyi kaale almayip bir cevap dahi yazmadan beklemenin yine seni ve senin organizasyonunu baltaladiginin farkindasindir umarim .. Hasan abi olmasa arada sanmiyorum kimse tekrar oralara gitsin yarissin yada izlesin .
    özrü kabahatinden büyük lafi vardi unutuldu demek
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarışta kalabalık wardı tamam o zaman seyircilerden giriş ücreti alınsaydı da eksiklikler giderilseydi , elini kolunu sallayan herkez girip çıkmasaydı olmazmıydı ... hem o kadar izdiham olmazdı hemde eksiklikler bi nebze olsun giderilebilirdi....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)