geçmiş olsun abim ALLAH beterinden saklasın verilmiş sadakan varmış.
Printable View
Geceden giriş yapa bilirmiyiz ki ya sohbet filan etsek sabaha kadar :D
gelmek ıstıyorum ama afyon da yollar bıraz kotuymus sanırım yol calısması falan varmıs,
geceden gelıcem bende ama
büyük geçmiş olsun ahmet abi ,,,,allah beterinden saklasın ,,,,umarım yarın yarışla beraber herşey yoluna girer ve ölede devam eder ...............
Ahmet abi büyük geçmiş olsun.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/15458414.asp?gid=373
Sıcaklıkların uzun yıllar ortalamalarının üzerinde olması beklenirken Ankara’da termometreler 41 dereceyi gösterecek. Ankara’da şu ana kadar ölçülmüş en yüksek sıcaklık 40.8 iken yarın sıcaklığın yeni bir rekor kırarak bu derecenin üzerinde olması bekleniyor.
Arkadaşlar lütfen izlemeye giden ve yarışan arkadaşlar önlemlerinizi alın. yedek tshirt şapka güneşlik ve bol bol su alın yanınıza.
Ahmet abi büyük geçmiş olsun kaza kötü olmuş abi sende bişey olmaması sevindirici gerisi düzeltilir inşallah.
burası çok fena sıcak.yarın amele yanığı gibi yanacaz.
aman dikkat arkadaslar amele yanigindan cok daha ciddi sorunlara yol acabilir gunes
10 sene önceydi sanırım hipodromda drag yarışına gitmiştim..kemer de bile öyle yandığımı hatırlamıyorum:D güneş kavurmuştu :) yüksek faktörlü güneş kremi ve şapka mutlaka alın yanınıza.
Yüce Rabbim bir gün bizlere butür organizasyonları tv den canlı izlemeyi nasip et. amin.
yarın gerçekten çok güzel bir gün olacak ;)
sabahın köründe aşti ordan hipodrom :)
Sukur geldim ankaraya :) sabah gorusmek uzere
Arkadaşlar gelecekler için söylüyorum.
Emniyet müdürlüğü tarafından bir giriş olmayacak, ne yaya ne araba.
Yarışan arabalar sabah Ego otobüs garajı tarafındaki girişten içeri giriş yapabilecekler.
Normal araba ile girişlerde arabalar hipodromun sol tarafına (metro durağı tarafına park edecekler)
Ayrıca metro durağı ve havaş girişlerinden de seyirci girişi yapılacak.
Pistteki büyük çadırın altı servis alanı olacak.
Start noktası tam anlamı ile kapalı tribünlerin başlangıç hizasına çok yakın bir yerde yer alacak, böylelikle tribün hizasından yarışın başlangıcı izlenebilecek.
Şimdilik birinci ağızdan gördüğüm ve öğrendiklerimi yazıyorum.
Ben skor kayıt masası civarında olacağım, elimden geldikçe yarış süreleri ve diğer bilgileri facebook'umdan yayınlarım, gelemeyen de öğrenir.
Ayrıca şu anda yarış pistinde üstüne tır dorsesi büyüklüğünde ekranı olan bir skorboard tırı var, buradan mümkün oldukça sonuçlar paylaşılacak, belki canlı yayın da gösterilebilir, ben sadece öğrendiğimi söylüyorum.
Seeding turları saat 9 gibi başlayacak, ona göre gelin diyorum. (izleyiciler için)
Teknik kontroller saat 07:30 da başlayacak denildi yarış direktörü Ümit bey tarafından.
Arabalardan bir şeyler sökülmesi konusunda bir yorumda maalesef bulunmam imkansız, yarın teknik kontrol esnasında komisyon ile konuşup, gerekirse orada sökeceklerinizi sökersiniz. En doğru bilgiyi Ümit bey ve teknik heyetten alabilirsiniz yarın.
teknik bi sorum olucak
yangın tupu 2 kg lık istenmis iki tane 1 kg lık olsa farkeden bisey olmaz diye dusunuyorum ama bi problem teskil edermi?
nerde kaca bulurum hangi ırkın nasıl bir düşüncesidir yada nerde ne zaman lazım olurmu diye sormadım gürsel sagol,olurmu olmazmı diye sordum.
arabayla ugrasıcaz derdine onu tamamen unuttum elimdede iki tüp var vede işyerindeyim gececi olarak,sabahda direk yarısa gelicem bide tup aramakla ugrasmayım diye soyledim:icon_tup:
Olmaz o zaman Fatih, sabah çıkarken Turan Güneş shell'den al. Teknik kontrolde takılırsın.
Enson 40 araba cıvarı kayıt olduğunu öğrendim,
Msupra,msky,btu,vts turbo başta olmak üzere,
Ağırlıklı olarak subo ve tofaş var,,
Farklı olarak 206 RC turbo,206 RC Nos,Clıo RS,Megane Rs(Ben),Eg vtı,vs olacak bu yarışta bol bol 106 yok ıkı uç tane,,
Bu yarışta gördüğüm kadarıyla k20 veya typer yok,,,kıbrıs grubu olsaydı daha renklı olacaktı,:icon_tup:
Sabah ola hayrola :)
NCM Typer katılacak İstanbuldan
biz hala sanayideyiz, sanayi çok kalabalık. herkes ayarda:)
maşallah bu saatte hemde =) kolay gelsin yarın herkese başarılar..
dogdugumdan beri ankaradayim daha bugunki gibi bir sicagi hic gormedim, garajin onunde duran arabada dis isi 44 derece icindeki arabada 48 derece gorunuyordu. yarin nasil olacak bu sicak isi hic dusunmek istemiyorum, sapka,krem vs sakin unutmayin yaninizda getirmeyi. allah gorevlilere, pilotlara vs sabir versin.
şu an icin yarısa girecek aracların bi listesini falan gorebiliyomuyuz?
fatii ROZailn bizde :)
pistten gelıorum bi tane insan bile yok :) yarın sbh 7.30 da fatii le ordayız gorusmek uzere..hava da inanılmaz sıcak evde uyuncak gıbı deıl...yarın Allah herkese bol şans versin ama 40 araba gırıosa bi 3 4 tanesi bu sıcakta kırılır gibime gelio..
Herkese bol sans..
Organizatorlerin de Allah yardimcisi olsun, sabir versin..
Bu saatte evde durması bile zor sıcaktan başımıza geçmese bari güneş :D
Valla Sıcaktan uyuyamadım
şimdi kalktım hazırlanıyorum
birazdan pistteyiz
çok sıcak bir gün olacak.....
Herkese başarılar ..