cuma buluşmasını hepberaber pistte yapalım, değişiklik olsun.
Printable View
cuma buluşmasını hepberaber pistte yapalım, değişiklik olsun.
bence ikinizde yanlış hatırlıyorsunuz..:) cuma gecelerini izmirde herhafta klasik hale getiren benim..eskiden böyle idi şimdi biraz gençlere bıraktım yerimi:)
izmirde herkes arkadas herkes iyi insan.emekler verilip bu işler oluyosa hiç bir bahane olmadan herkes orda olmalı arkadsıyla görüşecek insan dahi gelip orda görüşmeli eger bu işe gönül veriyosa..insanlar tanıdıgı yüzleri görünce mutlu olur..böle org.dewamı gelsin bi aksilik çıkar giremesem bile o pistte rahat rahat oturup keyifle yarış izlemeyi istiyorum bol sohbet ve muhabbetle..
http://img375.imageshack.us/img375/939/16012007161.jpg
bende hala var kıl mobilet
ahh ahh ahh arabam cıkmıs olsaydıda kendi arabamla katılsaydım
diger tarafdan fotolada görelim glardoniyi bu arada bende bunun çift makinalı olanı vardı. belki bilirsiniz çimentepeli çakırı(tüpçü) ondan almıştık.
can kısa donla gezerkenkii hastalıklarımız kii ozaman etimiz butumuz bunlara yetiyordu..
mustafa abeeeeemmmmm hir türlü ordayım biliyorsun :D telefon açtın hussusi kırarmıyaam ben abemi :D yanlız şu dargız ın turbo crx i safety car olsun :D abi bi kaç fikir var aklımda konusalım piste bol bol :D
görüşelim kanka makaranın dibine vuralım o akşam
Aracı olmayan veya aracına kıyamayanlar iin araç kiralama olayı güzel olmuş , fiyatlarda gayet güzel.
Ah ahh yok şu istanbulda bir pist
Evet arkadaşlar, aracına kıyamayanlar mutlaka vardır, bunun yanında gerçekpist aracı kullanmak isteyenlerde vardır mutlaka. İşte sienalar bu akadaşarımız için biçilmi kaftan
bugün sienaların sıfır lastikleride geldi :) yanı sıfır lastikle yarışacak sienalar
Bu bana yapılan en kötü şey oldu bu sitede :/
İçim içimi yiyor burda şuan
arıza kimseye kaçmıyor fakat tek tek çıkacagı için arabalar kaza riski çok az takla atmayı başarabilen olmadı daha time trialde :)
Bu soruyu ilk sorana vereceğiz bu şerefi Tolga :D
Pistteki her türlü olumsuz kaza-bela ve musibete sen sponsorsun bilmiyormuydun :D
tolga sen tanımamışsın benı gelirsen sponsorum :)
bu arada antrenman yapmak isteyen olursa çarşamba günü yani yarın antrenman yapabilirler
ne güzel gerçek pistte yarışmak..çok şanslısınız araç kiralama imkanıda sunulmuş :) tarih uysaydı gelirdim 5 saatlik yol :)
izmir dışındaki arkadaslarlada talep olursa ortak bir zamanda yarış düzenlenebilir
Bi aksilik cıkmassa ordayım inş :) acaba kangoo ile girsem 5 takla ile kurtulumuyum :D
Her türlü Video çekilir Sanyo VE HD kalitesi ile :D
Istanbul dan ben gelirim, eskiden cumartesi yada pazar yapiliyordu geliyorduk da cuma isten cikip dip gaz gelsem yine 21-22 i bulur gelmek : )
yedek pil yok mustafa abi ama cankayaya inersem var :D
hem spy camera yıda alırım onuda aracların ön tampona takarız :D
Off tadindan yenmez : ) Peki kameralar yerlestirilse ve belli miktarda arabalari ayni anda cikarsaniz bazi pistler gibi ve orada bulunan komserler kaza aninda kimin suclu vs oldugunu bulsa bu sekilde bir sisteme gecse ve asiri eglensek mesela : ) boyle bir plan var mi?
fikirler geliştirilebilir tabiki