super olur cıdden, suan az sıkısıgım yoksa sıena ıle gırmelık gelmek ısterdım cuma ıcın :(
Printable View
en iyi zamanlara az kaldı ;)
Arkadaslar pist izmirin neresinde,kabaca bi adres lutfen. Yarin 4-5 gibi bodrumdan cikicam kaybolmiyim:)
4-5 e kalma derim, yarın cuma, trafik olur yollarda. sen 3te çık rahat rahat gel, hiç olmadı kordonda bi çay kahve keyfi yapar öyle geçersin piste. Pist "pınarbaşı" tarafında kalıyor.
Otobandan Garaja doğru gidiyorsun garaj levhalarını takip edin.Sonra Garajın giriş kapısını solunuzda göreceksiniz.Dümdüz devam edin ışıklardan sonra yol bi sağa birde sola ayrılıyor sola döndükten sonra 7.ışıklardan sağa dönüyorsunuz.Işıklarda 2 tane benzin istayonu var biri köeşede diğer köşede volvo yada daf tır servisi var.Işıklardan sağa döndükten sonra ufak köprüden geçeceksiniz soldan 1.yada 2.sokaktan sola dönün tam karşınızda Ülkü yarış pisti var zaten solda köşede tepede levhası var
Tamam hocam olmadi arrim sizi. Tesekkur ettim herkese pistte gorusurz
Mustafa abi sağolsun bugün ben de antrenman yaptım. hem kendi aracımla hem de Siena ile. Yarın siena ile yarışmacı olarak yerimi alacağım. Görüşmek üzere.
Emrecan.
Tabanvay gelicem :D yol kenarında Subaru t shirt lü birini görürseniz o benim, almadan geçmeyin :D:D
subaru tshirti
tamamdır dikkatli olucam :)
izlemeye gelebilirim
Evet beyler kimler geliyor simdi?
Ben bi Subi buldum onunla geliyorum :D izleyici olarak tabi
katılan arkadaşlara başarılar dilerim iyi olanların kazanması dileğiyle :)
walla suan pisteyiz girmem die geldim ama girdim siena cup la on numara zewkli herkeze tawsie ederim :)
Güzel bir organizasyon oldu emeği geçenlere teşekkürler. ama keşke sıram daha önce gelseydi :)
izmirde çok aklımız kaldı keşke katılabilseydik.. en yakın zamanda tur zamanlarını bekliyoruz
Çok güzel bir geceydi. Emeği geçen herkese teşekkürler.
İçim gitti katılmadım diye, bi an önce eksikleri tamamlıyıp girmem lazım :D
35 aracın yarıştığı sorunsuz bir organizasyondu. Herkese hayatında birkes olsun pist aracı kullanmak nasip oldu. Çok iyi zaman çıkaranlar oldu tebrik ederim. Özellikle Mert erkekler kankama dicek yok, adam bir nimeti
siena cup'ların durumu nedir ?
Kısmetse yakın zaman içinde İstanbul'dan çıkıp gelicez siena cuplar la çıkmak için..değer mi bu kadar yola sizce ?
6 adet bakımı sürekli yapılan siena var. M3, s2k, supra dan daha iyi zaman yaptılar. 75 tl ye tam 6 Tur atıldı. Degermi sizce?
bence abi değer de artar derim yakılan benzin parası lastiklere yapılan eziyet vs hayli hayli yeterli bence :)
bu arada cok guzel bi organizasyondu katılan herkese teşekkürler... video ları yarın mustafa abiye (E21turbo ) vericem o buraya bi ara koyar fotolarıda yarın aksam eklerim
Piste cıkan X6 da 36 lı bi derece cıkardı sanırım onada maşallah :)
mustafa abi guzel bı akşamdı katılımda ııdı duzgun keyıflı yarıs oldu devamını beklıyoruz..:)e21 3.25 turbola pistide dumana bogdun lastıkler kaldı orda walla:)herseyden once mustafa abının hos sohbetı ve azcık hafıf ellerı ıcın dahı olsa her organızasyonuna toplantısına gıtmek farz senı seviyoruz :)
gecenin sonuna yetiştim,7-8 aracı anca izledim güzeldi ama.
bi dahaki sefere erken gidersem girmek istiyorum..
yada arabam bitince kendi arabamla girerim :)
ferit gelen herkese sonsuz teşekkürler destekleyen arkadaşlarımız saolsunlar bu arada önemle çagırdıgım birkaç kişi içinde diyecek kelime yok çizgilerini görmüş olduk
pistteki organizasyonlarımız hızlanarak devam edecek sadece time trial deil çok farklı yarışlar ve aktiviteler düşünüyoruz herkese çok teşekkürler gecenin video ve fotolarını beklıyoruz
güzel bir yarış olmuş,çifteye gelen herkez bahsetti tebrikler..
Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler sienalarda güzel hazırlanmıştı nede olsa Suat abinin elinden geçtiler Benim için birincilik kupasıda güzel bir son oldu tabi 110 hplik siena ile s2000,x6, falan türü arabalar geçmek güzel oldu herkese tekrar teşekkürler:icon_tup:
Ellerınıze saglık valla dayanamadım Arkadaslarımın sponsorlugunda Gırdım bende hha :D Cogu sıena'dan Hızlıydım hemde :D
Time trial lere çok ara verilmişti uzun bi aradan sonra gayet güzel bi organizasyondu.Organizasyonda emeği geçenleri ve katılanları gerçektende tebrik etmek lazım.Ama sanki azcık daha pistte ışıklandırma olsa dahada güzel olabilirdi.Ama bi bildikleride vardır.En çok hoşuma giden 4 çeker e30 du maşallah çok güzeldi.Bakalım bidah yapılırsa böyle bi pist organizasyonu çok aha fazla katılımcı olabilir gözüyle bakıyorum.
İzleyici olarak katıldım , gayet başarılı bir organizasyon oldu emegi geçenlere büyük bir alkış.
Türkiyede bu sezon bir çok etkinlik yapıldı, bence çok iyi düşünülmüş bir etkinlik, son durum nasıl?
Yolda başıma küçük bi aksilik geldi ; sağ ön teker yanaktan kesik aldi , İzmir'e gelir gelmez lastikciye gittim ve lastikleri degiştirmek zorunda kaldim almişkende iyi bişey olsun dedik sonrada lastiklere kıyamadım :)
Bu arada arandim senin rs in önünde gelirsin tanışırız diye ama denk gelemedik bi türlü ve birde tebrikler güzel derece aldın ;)